11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızzzz güzel dileklerimle güldürdün beni seninde kandilin mübarek olsun:)
Tüm herkesin tüm güzel arkadaşlarımızın kandili mübarek olsunnnnnnn öpüyorum herkesleri

canım saol diillerin dert görmesin... allah razı olsun.. listenin en başında olmamda ayrı sevindirdi

canım haklısın . normalde sevgisiz ilgisiz olsa bu ilişki çoktan bitmişti ama sevgisi de çok fazla ilgisi de çok. çok sevdiği için yanlışlar yapıp duruyor. en tahmin edilmeyecek şeyden bir şey çıkarıyor.bi umudum var evlenince bu kadar takmaz küçücük ayrıntıları diye. bakalım artık.şu ana kadar hep çektim onu o da beni çekti.sorunumuz olursa yine çekerim onu ama sorun yokken birşeyler çıkarmasını suçlamalarda bulunmasını çekemiyorum

AMİİİNNN!!

canım bu güzel dileklerin için yüreğine, diline, yazan ellerine sağlıkkk

canım yanında değil ya ondan büyük ihtimalle diyorum ben

kızlar yarın diploma törenimiz ve açılışımız var sabahtan beri ordaydım yeni geldim açıkcası ben yürüyerek gidip gelicektim annemde geldi yanımda işi varmış ondan otobüsle gidip geldik ama yarın yürüyerek gidip gelicem inş. çok yoruldum valla iyi bir uykuyu hak ettim gerçekten ben biraz gözümü dindiriyim sonra odamı ve salonu toplayayım dünden beri salonda prova yapıyorum her yer ip çöp bu arada sıcaktan burnum kanıyo zaten top geldiğinden beri 1 haftadır kanıyodu daha da kanamaya başladııı zaten kanım yok :44:

sabah kahvaltım 7.15
75 gram karpuz
50 gram poğaca
25 gram kanepe sandviçlerden
1 avuç fındıkla ceviz karışımı

akşam yemeğim 17.00
1 çilekli kornet
50 gram yoğurt 100 ml süt
1 dilim çavdar ekmeği
3 dilim karpuz
vee çay keyfiii :))

kizlar ben geldim, dün arkadasimda kaldim o yüzden yazamadim afedersiniz.
bugun sabah(10:00):100 gr yogurt(icinde 1 corba kasifgi yulaf ezmesi) ve 100 gram kiraz
saat(12:00) 1 büyük bardak limonata
aksam yemegi (15:00) 1 adet magnum beyaz ve 30 gr caramio cikolata. (valla hic kizmayin sevgilimi kiracagima kafami kirarim hem iyi de oldu oh miss bugun toplam 815 kalori almisim ) saat 3 ten beri bisey yemedim yemiycem de bugunluk

Son düzenleme:
ay kızlar bu diploma töreni hazırlıkları ne kadar da tatlı bi telaşeymiş yaaa
kızlar gelip durdular (komşular) bişeye ihtiyacın var mı yardım edelim hazırlanmana falan diye benim adıma kuaförden yer bile ayırtl-mışlar arayıp iptal ettim kendim yaparım diye ki ben kuaförlerin yaptıgı makyajı sevmiyorum ki evlenicek arkadaşımın makyajınıda ben yaptım neyse kızlar bana dua edin berbat etmeyeyim heyecandan :18:

kahlatim: kücücük yuvarlak patatesler var ya 1 tane ondan tost makinasinda pisti, 1 adet yesil biber, yarim salatalik, 2 ceviz, 3 cig badem, 100 gr kiraz, azcik beyaz peynir, biraz kavun.

günaydınlarr
kahvaltım

1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
2 zeytin
1 dilim peynir
1 tanede kandil simidi yedim

Selam herkeslereeeee
Sabah kahvaltım: 3tane Light etimek,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos,1haşlanmış yumurta,2dilim salam,şekersiz limonata
Öğlesinde Light meyveli yoğurtla braz erik yerim
Akşam da: 6tane zeytinyağlı sarma,1kase de yağsız mercimek çorbası
Günümü bu şekilde planladım

aman da aman ne güzel planlamissin öyleee

kizlar doktor kan tahlilimin de temiz oldugunu söyledi :)
ama ilac verdi yinede adet görmeyeyim diye o bitince adet olucakmisism tekrar o zaman yine gel ilac yazicam dedi. hormon ilaciymis verdigi kilo alirsam artik :26:

kızlarrr nasılsınııızz bakalım ben çokk iyiyimmm çünkü artık mezun olduuumm

sabah kahvaltım 8.00
1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve domates
ekmeğim çook küçük oldugu için doymadım küçük bi tabakta nesquik yapıp yedim
tören başlamadan 2 koyu fincan çay içtim
akşam yemeği 17.00
2 kaşık bulgur pilavı 50 gram kadar tavuk
3-4 parça cipsi 2 tane benim o
kızlar valla ne zamandır abur cubur yemiyodum keyfim olsun bugünn

hayırlı olsun canım

kızlar canım bugün çok tatlı çekti ve hala daha çekiyor. bir kaç tane kiraz yedim ama yok geçmedi. evde de tatlı namına sadece tatlandırıcı var. yarın tartı günü olmasaydı tatlandırıcı ile bir muhallebi yapar yerdim.ooooffffffffff napacam ben . şu an bi kutu nutella yemek isterdim.ve çok özledim saray helvasını ahhhhhhh ahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…