11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canim bence hatayi canininizin istedigi seyleri yememekle yapiyosunuz, yiyin ya ne bu kasinti ben onu anlamiyorum, tadimlik yiyin olsun bitsin :)

canim bence hatayi canininizin istedigi seyleri yememekle yapiyosunuz, yiyin ya ne bu kasinti ben onu anlamiyorum, tadimlik yiyin olsun bitsin :)

canım benim şöyle bi sorunum var.o yüzden çikolata kuru yemiş bisküvi gibi şeyler alamıyorum eve.aldım mı bir iki tane yeyip bırakamıyorum yani o paketin bitmesi lazım.eğer bitmezse dayanamıyorum.öyle paket ürünlerde de kalori çok hepsini de yesem çok kalori alırım.öyle dayanabilsem her gün 1-2 kare çikolata atardım ağzıma ama olmuyor.hem yarın tartı günü .yarın yerim ya çilek alırım ya dondurma

kahvaltı niyetine-biraz geç saatte bir kahvaltı oldu-

2 haşlama yumurta

ara 1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

1 ceviz

akşam 2 tabak taze fasulye yemeği yağsız.içinde sadece çeyrek soğan ve bir yemek kaşığı salça vardı.

toplam 420 kalori aldım bugün.

belki süt içerim birazdan ya da yine 1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli yerim

canim sen bana az yiyosun diyodun, sen benden daha az yemeye basladin dikkat et kaslarin erimesin

kizlar kilo bildiirmim
gecen cuma:63.7
pazartesi:63.3
güncel:62.8 fark -900 gr. hadi bakalim ilk hedefe cok az kaldi cooook

günaydınlar

geçen cuma 63

bu cuma (malum gündeyim) 63

fazla çıkarım sanmıştım bunada şükür

kızlar günaydın
güncel kilo 51,4
yine ilaçtan şiştim kaldım ve yarın doktor var
kahvaltım 1 küçük dilim ekmek 1 peynir yarın piliç et
1 bardak süt 1 avuç nesquik

Selam arkadaşlar. Sizi ihmal ettiğim için üzgünüm. Bu ara hem işler çok yoğun hem de yaşanan gerginlikler sebebiyle devamlı sokaklardayım. Günlerdir sadece birkaç saat uyuyorum, gündüz işte Clark Kent gibi dolaşıp akşam Süperman'e dönüşüyorum

Güncel kilomu yazayım:63,3. Bu ara neyi ne zaman yediğimin fakında değilim, geçen hafta kaç kilo olduğumu bile hatırlamıyorum. Hepinizi öpüyorum hoşçakalın.

Günaydın kızlarrrr:) kilom 63.0
Bugün dışarı kahvaltıya gittim maalesef braz fazla kaçırdım ama aslında çok değil de normalde yemediğim için çok geliyoooo:) ama midemin küçüldüğünü hissedyom ya:) hemen birazdan spora gidicem ztn:)
3küçük dilim kepek ekmeği,4-5 tane elma dilim patates, braz Menemen,1dilim peynir,4tane zeytin,1haşlanmış yumurta, 1tatlı kaşığından az bal, minicik tereyağı bıçağın ucuyla azıcık yani:) 1ceryy domates,3dilim salatalık,1dilim salam ve şekersiz 2bardak çay

canim sen bana az yiyosun diyodun, sen benden daha az yemeye basladin dikkat et kaslarin erimesin

canım 2 gündür böyle az oldu yediklerim. salı günü çok yemiştim 1900 kaloriye yakın almıştım kurumun yemeği vardı orda.

kendimi bugün şiş hissediyorum tartıya çıkacağım ama korkuyorum .karnımda ağrıyor biraz,regl olabilirim. geçen ay gecikmişti ama bu ay erken olabilirim. valla bir görseniz tartıya çıkma anım gerilim filmlerine bin basar

aksam yemegim simdi yiyorum 1 adet yesil kabak ve 1 adet yesil biber az yagda pistiler. 1 bardak ev yapimi tuzsuz ayran ve biraz karpuz

2 küçük biber dolması
100 gram karpuz
4 kaşık puding

ben doymadım hala yaaa
çok çay içtim seminerde onda mı ki :44:

kahvaltıyı öğlede yaptım bugün

kahvaltı

-2 haşlama yumurta

ara -2 gofret

-3 adet küçük paket çikolatalardan

-1 sade dondurma 110 kalorilik

-100 gr yağsız yoğurt

akşam -2haşlama yumurta

-1 ayran

-yağsız salata

toplam 765 kalori

sabah: 2 haşlama yumurta 3 adet light üçgen peynir
öğlen:bol bi kase ile yağsız salata ve bir adet közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu ve pul biberli
ara:100 gr kadar yağsız yoğurt pul biberli
akşam: ?????????

Son düzenleme:
kızlar sabah 2 lokma ekmek 2 dilim peynir domates
akşam 2 kase mercimek çorbası ben yaptımmmm
canım niyeyse tatlı bişeyler istiyo bende yicem ama ne yicem bilmiyorum
doktora gittim bugün yine o yüzden çorba içmek zorundayım

kizlar sabahtir temizlik yapiyruz evde ondan giremedim kusura bakmayin
kahvalti(10:00) kücük patatesler var ya yuvarlak onlardan 2 bucuk tane (az yagda kavruldu), 1 dilim beyaz peynir, biraz kasar peyniri, yarim salatalik, 1 tatli kasigi pekmez, 3 parca karpuz.
aksam(19:00) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi(patatesli), 1 kase cacik. (aksam yemegimi mecbur bu saatte yedim cünkü temizlik bitmedii )

akşam:2 haşlama yumurta ve bol bol yağsız salata bir dilim beyaz ekmek ve tencereden makarna tırtıkladım biraz fazla tırtıklamışım.çok yedim bu akşam ama çok yiyesim vardı ve hala da var.krom hapı alacağım eczaneden.

şimdide nesgafe ile popkek yiyorum ama popkek şu mini olanları var ya ondan 1 tane.offfffffffffffff ders çalışırkende yine nesgafe içerim galiba.yemeden önce bile kendimi kilolu gördüm bugün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…