- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
canim ben onu kirmizi biber tursusu olarak aliyorum diyetarkadasim da var o sekilde (50 gr) yazan yanindaselam kızlar.kahvaltıda 2 adet közlenmiş kırmızı biber yedim yoğurtla.közlenmiş kırmızı biberin kalorisini bulamadım siz biliyor musunuz
canim ben onu kirmizi biber tursusu olarak aliyorum diyetarkadasim da var o sekilde (50 gr) yazan yaninda
kalorisi çok az o zaman canım ya.aca öyle midir gerçekten.
hazır kavanozuna 33 kalori yazıyor ama bütün kavanoz mu 33 kalori yoksa 100 gr mı mı bilmiyorum.yazmıyor ona 100 gr 150 gr vs
kiiiz afiyet olsuun :) artik measj atmiyon hekızlar işte menümmm
kahvaltım 8.30
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim
akşam yemeği 17.00
süt (yarım yaglı) yulaf ezmesi kahve ve balla yapılan müsli
1 yemek tabağı (normal tepeleme değil) karpuz
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı yoğurt
kiiiz afiyet olsuun :) artik measj atmiyon he
bende artık böyle besleniyorum geçen hafta dayanamayarak öğlen yiyodum ama bi baktım 700 gram gidince ipin ucunu aldımmenüm nasıl olmuş doktor hanım
bu haftayı sağ salim atlayayım görücen sen kankaperşembe günü diploma törenimiz var ve ben hastayım
güzel görünüyoo
far olunca daha bi güzel görünüyo eyeliner hele böyle hafif parlak farlarla nefisspatladım karpuz kaldı bile
kız senin önerdiğin makyaj vardı ya geçen gün seminere giderken yaptım herkes çok beğendi (ben hiç far falan kullanmazdım hep eyeliner klasik)
far olunca daha bi güzel görünüyo eyeliner hele böyle hafif parlak farlarla nefiss
Günaydın kuzucuklarım...
sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,
3 çeri domates
1 saaltalık
biraz peynir
dün birsürü yemek yedimaşılamamıda oldum geldim geçmişi okuyamadım.. şimdi okıycam neler kaynattınız bakem.. bu arada cheesepufuum hadi gelll koş koş :)) Dedikoduları bekliyorum
aynen ha gelsin artıkGünaydın kuzucuklarım...
sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,
3 çeri domates
1 saaltalık
biraz peynir
dün birsürü yemek yedimaşılamamıda oldum geldim geçmişi okuyamadım.. şimdi okıycam neler kaynattınız bakem.. bu arada cheesepufuum hadi gelll koş koş :)) Dedikoduları bekliyorum
idenim allah tamamına erdirsin inşallah
bu aralar bitki çaylarından uzak dur özellikle defne maydanoz tere adaçayı bunlar rahimin kayganlaşmasını artırıyor
Selam millet,
Memlekete gitmişken gavur olduğumuz belli olsun diye az biber gazı yiyip geldim. kaç kalori bilmiyorum. ama bol bol gazdan kaçarken koştum. Aylardır koşuyorum bir işe yarayacakmış demekki... Malum ben de astım var ama bir seviyeden sonra kulağımdan nefes alabilmeyi de öğrendim.
Ülke bu haldeyken diyetten konuşasım yok hepiniz sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?