11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canim ben onu kirmizi biber tursusu olarak aliyorum diyetarkadasim da var o sekilde (50 gr) yazan yaninda

kalorisi çok az o zaman canım ya.aca öyle midir gerçekten.
hazır kavanozuna 33 kalori yazıyor ama bütün kavanoz mu 33 kalori yoksa 100 gr mı mı bilmiyorum.yazmıyor ona 100 gr 150 gr vs

kalorisi çok az o zaman canım ya.aca öyle midir gerçekten.
hazır kavanozuna 33 kalori yazıyor ama bütün kavanoz mu 33 kalori yoksa 100 gr mı mı bilmiyorum.yazmıyor ona 100 gr 150 gr vs

canim genelde ambalajlarda 100 gr degerlerini yazarlar sen öyle kabul et :)

kızlar işte menümmm
kahvaltım 8.30
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim

akşam yemeği 17.00
süt (yarım yaglı) yulaf ezmesi kahve ve balla yapılan müsli
1 yemek tabağı (normal tepeleme değil) karpuz
1 yemek kaşığı bulgur pilavı-sebzeli
1 yemek kaşığı yoğurt

Son düzenleme:
kiiiz afiyet olsuun :) artik measj atmiyon he

kiiiz afiyet olsuun :) artik measj atmiyon he

bende artık böyle besleniyorum geçen hafta dayanamayarak öğlen yiyodum ama bi baktım 700 gram gidince ipin ucunu aldım menüm nasıl olmuş doktor hanım
bu haftayı sağ salim atlayayım görücen sen kanka perşembe günü diploma törenimiz var ve ben hastayım

güzel görünüyoo

patladım karpuz kaldı bile
kız senin önerdiğin makyaj vardı ya geçen gün seminere giderken yaptım herkes çok beğendi (ben hiç far falan kullanmazdım hep eyeliner klasik )
far olunca daha bi güzel görünüyo eyeliner hele böyle hafif parlak farlarla nefiss

far olunca daha bi güzel görünüyo eyeliner hele böyle hafif parlak farlarla nefiss

evet benim yeni aldığım far paletide hep sedefli benim yoktu anneminkini kullanıyodum onun hafifti benimkinin pigmentasyonu daha güzel kahverengi yada grili yapıyorum kuyruk bitimine doğru koyulaşıyo göz pınarı 1-2 ton açık renk oluyo
birde böğürtlenli parlatıcı oh mis

1 bardak süt, 1 dilim beyaz peynir, 200 gr karpuz, 4 taze kayisi, 1 tane azicik haslanmis yumurtanin sadece sarisi.

Günaydın kuzucuklarım...

sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,

3 çeri domates
1 saaltalık
biraz peynir

dün birsürü yemek yedim aşılamamıda oldum geldim geçmişi okuyamadım.. şimdi okıycam neler kaynattınız bakem.. bu arada cheesepufuum hadi gelll koş koş :)) Dedikoduları bekliyorum

idenim allah tamamına erdirsin inşallah

bu aralar bitki çaylarından uzak dur özellikle defne maydanoz tere adaçayı bunlar rahimin kayganlaşmasını artırıyor

aynen ha gelsin artık

günaydın güzel haberlerler alalım inşallah bugün

kahvaltım
1tane sade avucumun yarısı kadar acma
1 tane küçük peynir
200 gram karpuz

idenim allah tamamına erdirsin inşallah

bu aralar bitki çaylarından uzak dur özellikle defne maydanoz tere adaçayı bunlar rahimin kayganlaşmasını artırıyor

Saol ablam uyarıların için... anacımda köyden maydanoz göndermiş.. pazar günü yedim dahada yiyemicem.. içim gittii :)))

Selam millet,
Memlekete gitmişken gavur olduğumuz belli olsun diye az biber gazı yiyip geldim. kaç kalori bilmiyorum. ama bol bol gazdan kaçarken koştum. Aylardır koşuyorum bir işe yarayacakmış demekki... Malum ben de astım var ama bir seviyeden sonra kulağımdan nefes alabilmeyi de öğrendim.
Ülke bu haldeyken diyetten konuşasım yok hepiniz sağlıcakla kalın.

alnından öperim cheesepuffum ... sağlıcakla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…