slm canlarım..nasılsınz bakiimm???bende bi yerden derslerle,diğer yerden gazlaboğuştum bi kaç gün :)
hatta öyleki forumdan da bi günlük ban yedim
kızlar perşembe bi sınavım kaldı aşırı gerginim malum,cumadan itibaren düzenli bi şekilde sporuma ve diyetime başlıyrum..
ammmann neler olmuş kıııss :)) sınavında başarılar... ben iyi kötü demiycem baya kötüde olsa atlattım aöf sınavlarını :)) sonuç hayırlı olur inş. :)
selamlarr sessizleştikçe sessizleşti topiğimiz yaa
nerdesinizz huuuuu
slm canlarım..nasılsınz bakiimm???bende bi yerden derslerle,diğer yerden gazlaboğuştum bi kaç gün :)
hatta öyleki forumdan da bi günlük ban yedim
kızlar bi sınavım kaldı aşırı gerginim malum,cumadan itibaren düzenli bi şekilde sporuma ve diyetime başlıyrum..
hoş geldin pofu cuma dan sonra düzenli bekliyoruz seni
hb tatlım..inş. diyelim :)
ee nasılsınız bakem :)
hoş geldin pofu cuma dan sonra düzenli bekliyoruz seni
senden ne var ne yok kuzu
valla kilomu sormayın 1 haftadır tartıdan bi haber yaşıyorum
nolsun işte okul sınav taksim gezi derken zamanım geçti :)
senin nişanlın gelmşti dimi?aranız iidir umarım cnm
evet canım geldi askerden ama aramız nasıl bilemiyorum çok sorun çıkarıyor küçücük bir şeye kafayı takıyor bana dünyayı zehir ediyor. düşün bi dün üç defa sorun çıkardı ve üçünde de çıkardığı sorun sorun değil yani.başkaları duysa ağızları açık kalır sorun mu bu diye. bende sinirlendim çok laf ettim ona.
valla öyle.biz kadınlar valla çok şeyler atlatabiliyoruz çok şeyler çekiyoruz bu hayattan
valla öyle.biz kadınlar valla çok şeyler atlatabiliyoruz çok şeyler çekiyoruz bu hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?