11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

slm canlarım..nasılsınz bakiimm???bende bi yerden derslerle,diğer yerden gazlaboğuştum bi kaç gün :)
hatta öyleki forumdan da bi günlük ban yedim
kızlar bi sınavım kaldı aşırı gerginim malum,cumadan itibaren düzenli bi şekilde sporuma ve diyetime başlıyrum..

Son düzenleme:

ammmann neler olmuş kıııss :)) sınavında başarılar... ben iyi kötü demiycem baya kötüde olsa atlattım aöf sınavlarını :)) sonuç hayırlı olur inş. :)

sorma valla
saol cicim benimde bitti sayılar tek sınav kaldı bu seneyi de kapatıyorum hayırlısıyla
ammmann neler olmuş kıııss :)) sınavında başarılar... ben iyi kötü demiycem baya kötüde olsa atlattım aöf sınavlarını :)) sonuç hayırlı olur inş. :)

hoş geldin pofu cuma dan sonra düzenli bekliyoruz seni

kızlar ben sinirden ağlıycam daha doğrusu yorgunluktan başım patlıyoo zonkluyoo
akşam yemeğim 18.30 anca geldim eve
200 gram karpuz
1 küçük tabak 75 gram kadar zytinyaglı bezelye
3 mantar
3 küçük lokma poğaca

valla kilomu sormayın 1 haftadır tartıdan bi haber yaşıyorum
nolsun işte okul sınav taksim gezi derken zamanım geçti :)
senin nişanlın gelmşti dimi?aranız iidir umarım cnm

evet canım geldi askerden ama aramız nasıl bilemiyorum çok sorun çıkarıyor küçücük bir şeye kafayı takıyor bana dünyayı zehir ediyor. düşün bi dün üç defa sorun çıkardı ve üçünde de çıkardığı sorun sorun değil yani.başkaları duysa ağızları açık kalır sorun mu bu diye. bende sinirlendim çok laf ettim ona.

Şu erkeklerden nedir bu çektiğimiz valla bazen acaip sinir oluyorum

valla öyle.biz kadınlar valla çok şeyler atlatabiliyoruz çok şeyler çekiyoruz bu hayattan

aynen canım ya

kızlar günaydın sabah kahvaltım
saat 1 de yatıp sabahın 4'ünde kalkınca kafaya vurdu uyku
75 gram karpuz
50 gram poğaca
25 gram kanepe sandviçlerden
1 avuç fındıkla ceviz karışımı
vee bitki çayıı

valla öyle.biz kadınlar valla çok şeyler atlatabiliyoruz çok şeyler çekiyoruz bu hayattan

Şimdi kalkıp biz sorun çıkarsak adımız cingenye,geçimsize çıkıyor,onlar yapınca maço erkek oluyo ne adaletsiz dünya

günaydın arkadaşlarım

gülüm sana bir abla olarak şunu demek isterim ki

nişanlılık birbirinizi tanıma sürecidir bu süreçte seni çok üzüyorsa birkez daha düşün derim ''evlenince geçer düzelir''diye bekleme

nişanlılık cicim ayları ileride üzüleceğine şimdiden üzül (sana ayrıl demiyorum beni yanlış anlama ama birkez daha tart düşün derim )

arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun

idenime bebiş
pofuma dilvinime başarııı diplomahayırlı kısmet
gülüme mutluluk huzur
merveyede bir an önce topiğe uğramasını
puffmize başarı sağlık ve koşması için kuvvetli bacaklar
moonline krep yemekten başı dönen midesi için güzel yiyecekler
baloncuğa başarılarının devamını
burcuza çok güzel bir düğün geçirmesini

vede en önemlisi ülkemize barış birlik ve huzur dilerim yüce yaradanımdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…