bende kendimi tanitayim 23 yasindayim evli ve bir kizim var heniu 2 ay 15 gunluk.ismim banu sultan ama sultani yazarsaniz sevinirim.176 boyundayim sabah itibariyle 74.9 kiloyum.
bence birden bukadar yemekten kesme kendini :/ ay bilemedim canım ya şok diyet gibi bişeymi yapıcaksın sen ?
hoşgeldin canımm. Allah bağışlasın maşallah :) iyisin yine doğum yapmana rağmen nerdeyse benmle aynı kilodasınn
kizlar bir cizelgemi yapsak tarihi yazsak, kiloyu yazsak
Haftaya kilo verdikmi vermedikmi onuda gorebiliriz.ama nasil yapacaz bilsem ben yapardim.bilen varmi aramizda.
kizlar bir cizelgemi yapsak tarihi yazsak, kiloyu yazsak
Haftaya kilo verdikmi vermedikmi onuda gorebiliriz.ama nasil yapacaz bilsem ben yapardim.bilen varmi aramizda.
ben yaparım akşama size ama şu anda aramızda olmayan arkadaşlar var herkez bildirsin kılolarınıda ben güzel bişeyler yaparım
hedef kiloda yazarsak ben 60 im canim.kendinize iyi bakin.ay iyiki bugun basladik.pazartesi baslasaydik kotu olurdum.
günaydın kızlar ben geleyim mi aranıza
mübarek gün bugün iyi denk geldi :)
kızlar sizce kondisyon bisikleti zayıflatır mı? yarın başlıcam sürmeye inşallah :)
ahhh ahhh keşke bende evde olsamda pılates yapsam ebru şanlıylaözendirdiniz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?