11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bende kendimi tanitayim 23 yasindayim evli ve bir kizim var heniu 2 ay 15 gunluk.ismim banu sultan ama sultani yazarsaniz sevinirim.176 boyundayim sabah itibariyle 74.9 kiloyum.

hoşgeldin canımm. Allah bağışlasın maşallah :) iyisin yine doğum yapmana rağmen nerdeyse benmle aynı kilodasınn

bence birden bukadar yemekten kesme kendini :/ ay bilemedim canım ya şok diyet gibi bişeymi yapıcaksın sen ?

canım evet sok dıyetle başlayıp 3-4 haftada aldığım su 5 kg vermem lazım o yüzden sok dıyet yapıyorum :)

bu arada sabah kı kılom 70,2

hoşgeldin canımm. Allah bağışlasın maşallah :) iyisin yine doğum yapmana rağmen nerdeyse benmle aynı kilodasınn

60 kiloyu hic gecmeyen biri olarak gercekten dombiliyim.
63 ile ilk dr.kontrolum basladi 78 le doguma girdim.bir ara 74 lere indim sonra yine almaya basladim.eski elbiselerimi ozledim.su an resmen hamile gibi karnim.sezeryan dogum yaptim.mekik felan 1 yil yapamazmisim.sezeryan gobegide erimezmis.ufffffffff agliyacam ya

bende yarın alıcam baskül. yarın söylerim kilomu siz beni 72 bilin kesin kilo almışımdıırr

kizlar bir cizelgemi yapsak tarihi yazsak, kiloyu yazsak
Haftaya kilo verdikmi vermedikmi onuda gorebiliriz.ama nasil yapacaz bilsem ben yapardim.bilen varmi aramizda.

kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımızda girdiklerinde bize yazsınlar ki maraton başlasın

Son düzenleme:
kizlar bir cizelgemi yapsak tarihi yazsak, kiloyu yazsak
Haftaya kilo verdikmi vermedikmi onuda gorebiliriz.ama nasil yapacaz bilsem ben yapardim.bilen varmi aramizda.

ben yaparım akşama size ama şu anda aramızda olmayan arkadaşlar var herkez bildirsin kılolarınıda ben güzel bişeyler yaparım

yediklerimizi aksamlari topluca yazsak daha iyi goruruz bence.Ben oyle yazacam haberiniz olsun.Simdi cikiyorum kahvalti yapacam ve ev islerimle savasa baslayacam.

hoşbuldum kızlarrr

ben 155 boy 66 kiloyum 36 yaşındayım masabaşı çalışıyorum haftada 3 gün spora gidiyorum manken adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim

Arkadaşlar kusura bakmayın geç yazdım anca kahvaltı yaptım etrafı topladım ve geldim: kilom şu an itibariyle 69.4 hedefim 58 olmak:) haftaya cuma tartılıyoruz tekrar ve nasıl zayıfladığımızı görüyoruz inşallah:) hepimiz başarıcaz inşallah bi baktım da hepimiz de bi kararlılık var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…