11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

oyhh yemeğimi yedimde geldim...

bir kepçe çorba
bir avuç kadar tavuk döner
bir dilim ekmek
salata ayran çok şüküürr

arkadaşlar biraz geç geldim k.bakmayın oğlum hasta dr gittik şimdi geldik.öğlen yemeğim meyveli yoğurt az şehriye çorbası salata.arada form çayı..şimdi çıkmam lazım oğlumla ilgilenmem lazım uyutunca tekrar gelirim..bol sohbetler size ...

Kızlarrrr bn geldimmm bi şiştim bi şiştimmm aman tanrım,3 tane göbeği koymuşlar üst üste sanki,göbek bnden önce gidiyo :)))))
Yarına rahatlarim diye umuyorum ve bu akşam sporumu da yapmayı planlıyorum zaten sabah yarım saat yürüdüm
Erkekler kilo verirken rahat olurlar çünkü kas yoğunlukları bizden daha fazla bizimde yağ tabakalarımız :)))
Yaa artık zayıf incecik olmak istiyorum bn ((

1 kase mercimek çorbası içtim, 2 kaşık da pırasa yedim. Ağa öğün için de 3 salatalık yiycem. Arada çay kahve içiyorum onları bırakamıyorum Şekersiz içiyorum yalnız.

olacağızz ama acelemiz yok bir anda vermeyi planlamayın bu kiloları.. düşünün hiç birşey yapmazsak 3 ay sonra belki daha kilolu bi insan olucaz. ama kendimizi kasmadan az az yemeye devam edersek üç ay sonra en az 10 kg gidebilir...

Geçmiş olsun iyi mi şimdi oğulcuğun ?

günaydın arkadaşlarım

dilvincim o dönemde fazla çıkman normal sakın bozma çünkü dikkat edersen o dönemde daha fazla veriliyor

Günaydın kızlar,dilvin bnde 69 çıktım aynı durumdayız maalesef(((

oy kuzum sen ağlama ben ağlarım senin yerieee

teşekkürler canım

kızlarrr ya ben tekrar nasıl eskisi gibi motive olucam ? gerçekten bıktımm ama istiyorumda kilo vermeyi ama olmuyo mayısın sonuna kadar manken gini olmam lazımm (tombik manken ) gerçekten gitti motivasyon

Selam kızlar,
Öğle yemeğinde mercimek çorbası ve bir kaşık hünkar beğendi yedim

Yok kız bi anda zaten zayıf olamayız o sadece bi dilek :)

kızlarrr ya ben tekrar nasıl eskisi gibi motive olucam ? gerçekten bıktımm ama istiyorumda kilo vermeyi ama olmuyo mayısın sonuna kadar manken gini olmam lazımm (tombik manken ) gerçekten gitti motivasyon

Bence kilo verenlerin öncesi sonrasına bak :) baya işe yariyo

Aaa şuraya bakkkk bugün bn burdayım kimsecikler yok çok küstüm

Yok kız bi anda zaten zayıf olamayız o sadece bi dilek :)

iyi dilek

yersen löp löp olmaz tabi motivasyon

şaka kuzum gelsin o motivasyon.. bak burda dışarda bir güneş var sorma.. şimdi çıtıpıtı olsak o güneşte giysek bembeyaz pantolon cıpcıvıl renkli bi tişört altınada on numara bi ayakkabı kafada güneş gözlüğü ooohh salına salına yürümek var allahım sana geliyorum...

Bence kilo verenlerin öncesi sonrasına bak :) baya işe yariyo

evet çok işe yarıyo acıktıkça bak o resimlere tamamdır

Aaa şuraya bakkkk bugün bn burdayım kimsecikler yok çok küstüm

ben varım kuzum sık kullanılanlara ekliyom geliyom bakıyom kimse olmuyo gidiyorum :))

ben bu akşam kınaya gitcem kalori yakmaya beklerim hepinizi

29,03,2013(2, HAFTA)

merve10er 70---(69,5) %0,7
yaqmur199 70. 2 HAFTADIR GELMİYOR
monlin14 68,4---(68,4) %0
penelope 74,9. 2 HAFTADIR GELMİYOR
bebişimsu 87. 2 HAFTADIR GELMİYOR
krizantem3 65,4--(64,6)%1,2
emine1986 68,7---(67,9) %1,75
iden 75,9--(75)%1,18
gülüm6 67,4---(67,7) %0,44+
dilvin 50,7---(52,5) %3,55 +
pofu 67,8---(69) %1,77
sbel23 63---(61) %3,17

1.SBEL23
2.POFU
3.EMİNE96

HATA DÜZELTİLMİŞTİR

Son düzenleme:

kııızzz dilvin + yazıo sen 1. sıraya koymuşsun haksızlık buuu

ulaa yine giremedik dereceye :))

Ayyy canımmm eline sağlıkkk:26:ama ben kilo aldım daha doğrusu davul gibiyim şuan şiştim ((

Oohhh git de dök yağlarını

Hata düzeltilmiştir :) kilo alanlarada ceza uygulucam

Kilo alanlara ne tür ceza verelim önerilerinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…