11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

arkadaşlar öncelikle günaydın

bu haftadan itibaren herkezin kiosuna göre verdiği kg % olarak heseplıycamsize yüzde nasıl hesaplanır önce onu vereyim
benim kg % örnegidir:
bir önceki kgnız:70
bu haftaki kg:69,5
fark:0,5
%hesaplaması:fark/birönceki hafta kg
0,5/69,5=0,00714,,,
çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz
0,00714*100=0,71%

yani kilonuzun sadece%0,71 vermiş oluyoruz

walla kilo veriyimde % desi heeçç önemli deil canım ama ellerine sağlık hoşuna gidenler olabilerr

aaa ben sabah kahvaltımı yazmayı unutmuşummm

1 yumurta
roka
maydanoz
iki dilim çavdar ekmeği
acık peynir 2 çatal kadar
4 çay kaşığı ajvar acılııı :))

tşkr ederim arkadaşım sayenizde başardım motive olduk hep birlikte aranıza aldığınız için gerçekten çok teşekkür ederim..umarım devamı gelir ve hızlıca eski kiloma dönerim..

kızlar 2-3 kişi kaldı kilo bıldırımı yapmayan ben şimdilik çıkıyorum 2 saat sonra dönerim sanırım listeyi paylasırım

Koptum ya süpersin çok güldüm

kızlaarr ben herifle beraber rejim yapıyorum o da diyette kendisi 107-108 kg fln çıkıyodu başladı 2 hafta oluyo en fazla bu sabah 104.6 çıkmış
erkekler hem iradeleri daha sahipler hemde daha çabuk kilo veriyolar ... ben de sinir oluyorum

Sabah kahvaltı: 2dilim etimek,yarın dilim peynir, yağsız mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,biber,şekersiz yeşilçay

sabahları yumurta yiye yiye gına geldi gıdaklıcaz artık :))) başka ne yiyebilirz acepp....

bu arada biber fln almıyorum ben ... sanki gram altın alıyorum arkadaşım 5 tl 6 tl kilosu hiç işim olmaz valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…