11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar kızmayn bana ama diyeti bozdum çok moralim bozuldu yedikçe yedim.şimdi pişmanım ama yediğim için değil yediklerimden hiç tat almadığım için

yarın diyete devam ederim artık

Yapma canım yaaaaa neden bozuyosun ki

kızlar kızmayn bana ama diyeti bozdum çok moralim bozuldu yedikçe yedim.şimdi pişmanım ama yediğim için değil yediklerimden hiç tat almadığım için

gülüm bozdum deme kaçamak yaptım dee devam tabiki yaza ne kaldı

gülüm bozdum deme kaçamak yaptım dee devam tabiki yaza ne kaldı

Aynen ya yaza ne kaldı 3-5 kilo eksik olsa bile kârdır
Bak bnde geçen hafta dayanamayip gofret yedim çikolata yedim hatta abartıp çok yedim regl öncesi sendromu ama şimdi canım cekmiyo hiç ve yoluma devam ediyorum,ahh bn yedim diyet bozuldu diye düşünürsek en büyük hatayı yaparızki,ben bunu çoğu kez yaptım

Son düzenleme:

kızlar daha yeni eve geldim komşu gelmiş öyle güzel bi masa hazırlamışlarki vallahi hayır diyemedim dersten sonra okuldan fuara çağırdılar gittim ordada ikramları olmuştu hepsini yemedim dikkat ettim şimdiye kadar takiiii eve annemin marifetlerini görüne dek kısacası şu ki baya yedim ama bugün sondu gerçkten 2 gündür ipin ucu kaçtı hele bugün şimdi form çayımı yaptım birazdan hareket yapıcam komşu gitsin yatmadan da baya bi hareket yaparım 1 saat kadar bugun sıkı bi ceza uygulayacağım kendimee ama iyi oldu şöyle bi silkinip kendime geldim gerçekten yemekle bi yere varılmıyo

Son düzenleme:
Yaw noliyyyyyyy burada ne diyet bozması heytt:) hepimizin kaçamakları oluyo hepimizin kilo vermediği dönemler oluyo dik durup diyete devam etmek burda önemli olan moral bozuk yersek üstüne daha da kilo biner bugün hadi fazla kaçırdık hop hemen toparlanın bugün kaçamak günümü deyip diyete devam lütfen moral bozmayalım biz nede burda grupla birlikte paylaşıyoruz yediğimiz diyetimizi kaçamaklarımızı, birbirimize moral verip destek olmak için, yaza az kaldı ve dirayeti olursak ben eminim herkes istediğine ulaşacak, ne güzel haftanın en çok zayıflaman arkadaşları var tebrik ediyorum onları işte asıl onları gördükçe gaza gelmek lazım çok mu yedik hoooop hemen bi spor hemen ertesi gün bi şok diyet az yemek kendine gelirsin, diyet bozmak yok

Sana sopa var sopaaa.

aslında bi gün belirleyip o gün canımızın istediği şeylerden azar azar yesek belki bi anda gördüğümüzde böyle çok yemeyiz.ne dersiniz?

aslında bi gün belirleyip o gün canımızın istediği şeylerden azar azar yesek belki bi anda gördüğümüzde böyle çok yemeyiz.ne dersiniz?

aslında iyi fikir özellikle çikolata sevenler için ben sevmediğim için zorlandığım tek şey ekşi çok severim çiğköfte ve turşu gibi şeylere saldırırım çikolatadan nefret ederim ama ben sıkı bir diyette uygulasam cozutsamda mutlaka pazar günü abartmadan serbest bıakırım kendimi hem ailece oluruz hemde bende rahatlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…