Hadi bakalım önümüzdeki hafta görüşürüz
kızlar kızmayn bana ama diyeti bozdum çok moralim bozuldu yedikçe yedim.şimdi pişmanım ama yediğim için değil yediklerimden hiç tat almadığım için
yarın diyete devam ederim artık
kızlar kızmayn bana ama diyeti bozdum çok moralim bozuldu yedikçe yedim.şimdi pişmanım ama yediğim için değil yediklerimden hiç tat almadığım için
gülüm bozdum deme kaçamak yaptım dee devam tabiki yaza ne kaldı
emine sen nerelisin
Aynen ya yaza ne kaldı 3-5 kilo eksik olsa bile kârdır
Bak bnde geçen hafta dayanamayip gofret yedim çikolata yedim hatta abartıp çok yedim regl öncesi sendromu ama şimdi canım cekmiyo hiç ve yoluma devam ediyorum,ahh bn yedim diyet bozuldu diye düşünürsek en büyük hatayı yaparızki,ben bunu çoğu kez yaptım[/Q
POFU ÇOK HIRSLANDIM BU HAFTA NEDEN BİLMEM SONUCUMDAN MEMNUN KALMADIM ... YAZ YAKLAŞTIKÇA HEYCANLANIIYOR İNSAN ... YAA BADİLERDEN YANLARIMIN PÖRTLEMESİNİ İSTEMİYORUM İMDAAAT
Performansımı sinirimi bozup beni yiyip bitiren sevgilime borcluyum.
kızlar daha yeni eve geldim komşu gelmiş öyle güzel bi masa hazırlamışlarki vallahi hayır diyemedim dersten sonra okuldan fuara çağırdılar gittim ordada ikramları olmuştu hepsini yemedim dikkat ettim şimdiye kadar takiiii eve annemin marifetlerini görüne dek kısacası şu ki baya yedim ama bugün sondu gerçkten 2 gündür ipin ucu kaçtı hele bugün şimdi form çayımı yaptım birazdan hareket yapıcam komşu gitsin yatmadan da baya bi hareket yaparım 1 saat kadar bugun sıkı bi ceza uygulayacağım kendimee ama iyi oldu şöyle bi silkinip kendime geldim gerçekten yemekle bi yere varılmıyo
Aynen ya yaza ne kaldı 3-5 kilo eksik olsa bile kârdır
Bak bnde geçen hafta dayanamayip gofret yedim çikolata yedim hatta abartıp çok yedim regl öncesi sendromu ama şimdi canım cekmiyo hiç ve yoluma devam ediyorum,ahh bn yedim diyet bozuldu diye düşünürsek en büyük hatayı yaparızki,ben bunu çoğu kez yaptım[/Q
POFU ÇOK HIRSLANDIM BU HAFTA NEDEN BİLMEM SONUCUMDAN MEMNUN KALMADIM ... YAZ YAKLAŞTIKÇA HEYCANLANIIYOR İNSAN ... YAA BADİLERDEN YANLARIMIN PÖRTLEMESİNİ İSTEMİYORUM İMDAAAT
Ayyy annnemmm ya bennn,bugün bi şiştim bi şiştim dillere destannn,yaa pantolonun içine zor girdim,neyse yürüyeyim biraz dedim abartmıyorum göbek benden önde gidiyo dedim pofu spor sporspor başka bişey.değil,regl şişkinliği bu,yarına geçer diye umuyorum akşam bi aksilik olmazsa spor yapcam ama biraz abartıcam ne güzel 67.7 olmuştum bn ya((((
Sana sopa var sopaaa.
Hava süper şimdi bi yürüyüşe çıkıyorumgitsin kilolar
aslında bi gün belirleyip o gün canımızın istediği şeylerden azar azar yesek belki bi anda gördüğümüzde böyle çok yemeyiz.ne dersiniz?
gülüm bozdum deme kaçamak yaptım dee devam tabiki yaza ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?