11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlaryeni bişeyler bulmak istiyorum hep aynı şeylerden sık+ıldım ya

Bence kacamak gun olayi konusunda dikkatli olun. Haftasonu herkes bir yerlere gidecek ikramlar, fastfoodlar filan derken bakalim kimler ne kadar iradeli cikacak. Kendi adima haftasonu kacamak yapmazsam koca haftadan korkum olmaz. Haftaici isteyken insanin aklina gelmiyor. Ama evdeyken gozumun onunden adeta yemekler, tatlilar geciyor keske tartilma olayi pazartesileri yapilsaydi o zaman belki bi nebze daha iradeli olunur haftasonu icin.
Bu aksam 2 parca tavuk izgara, 4 kofte yedim. Bir kucuk danone tatli yedim. Bir avuc kuru yaban mersini yedim.

arkadaşlar ben bugün aranızda olamayacam kayınvalidem bize geliyor.hazırlık falan yapmam lazım..mutlu keyifli haftasonları dilerim hepinize görüşmek üzere...

Son düzenleme:
günaydın yavru kuşlarım

dün evdeydim ve bilgisayarım açılmadı çok sinirlendimm size kavuşamadımm

dün spor salonunda ölçü günümdü

1 ayda 3 kiloya yakın vermişim ve 3 ila 4 cm arasında da incelme olmuşşş

Sabah kahvaltım; 2dilim etimek,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,Light kurabiye,domates,salatalık, bizimkilere simit almıştım ucundan minicik tadına baktım sadece, şekersiz Yeşilçay

kızlar günaydın bugün tartı 300 gram daha eksik gösterdi :) ama hala 52 kiloyum sabah kahvaltım 1 dilim kepekli kızarmış ekmek 2 tane peynir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…