Utanarak tum gun yediklerimi yaziyorum :
Sabah 1 simit, seftali suyu, domates, salatalik, peynir ve 1 yumurta
Oglene dogru yarim mars cikolata
Oglen bir magnum dondurma
Allahtan tum gun bu kadar yedim sadece
ben de utanaraktan dün yediklerimi yazmayacağım
Günaydın kızlar, bugün çok motivem bozuk başladım, bu arada dukan diyetine başladım bugün hayırlı olsun diyorum kendi adıma umarım istediğim kiloyu vermeme yardımcı olur bu diyet. Bugün dukana başladığım için tartıldım kızlar ve kilo vermeyi brak hatta gram vermeyi bırak kilo almış görünüyorum anlamadım çıldırmak üzereyim, o kadar çok yediklerime dikkat ediyorum o kadar az yiyorum ki nasıl oluyo bu anlamıyorum.. Oturdum ağladım o kadar canım sıkıldı, sıkıntıdan midem bulanıyo resmen, o kdar sıkıntı yaptım ki sanırım psikolojik bi durum oldu başım döndü bayılmak üzereydim..
Adet dönemim bitti dün hala ödem mi var yoksa vücudum bana karşı direniyor mu çok kafama taktığım için anlamıyorum çok mutsuzum kızlar ya
Sabah kahvaltım: 1haşlanmış yumurta, 1dilim yağsız peynir,yulaf kepeğinden krep,şekersiz yeşilçay
arkadaşım bende 1 aydır dikkat ediyorum spor yapıyorum haftada en az 3 gün olmak üzere toplamda 2800 anca verebilmişim benimde canım çok sıkılıyorrr ama sabretmemiz gerek
sana naçizane tavsiyem dukan yapma benim arkadaşım yaptı ve şu anda insülin kullanan şeker hastası daha 36 yaşındaa o kadar protein böbreklere karaciğere zarar bence herşeyden ye az az ye benimki sadece bir dost tavsiyesiiii
Kızlar çok şükür pazar kaçamağına rağmen 200gr eksik çıktım bugün
Sabah 2 yumurta ve peynir yedim.
Bence bu tartılma işi gerçekten pazartesi günü yapılmalı çünkü o zaman mecbur hepimiz boğazımıza haftasonu sahip çıkıcaz
Ne yedin mesela canım tüm gün? Dukanda galiba minimum karbonhidrat alıyorduk değil mi? Ben mesela karbonhidratı toptan kestim protein ağırlıklı besleniyorum. Bu şekilde yemeye başlayınca hemen kilo veriyorum onu farkettim. Tüm hafta boyunca sadece dün 1 simit yedim. Tek taraflı beslenmek iyi değil aslında biliyorum ama ben protein ağırlıklı beslendiğimde daha az alerji vs oluyorum mayalı şeyler dokunuyor bana anladığım kadarıyla.
arkadaşım bende 1 aydır dikkat ediyorum spor yapıyorum haftada en az 3 gün olmak üzere toplamda 2800 anca verebilmişim benimde canım çok sıkılıyorrr ama sabretmemiz gerek
sana naçizane tavsiyem dukan yapma benim arkadaşım yaptı ve şu anda insülin kullanan şeker hastası daha 36 yaşındaa o kadar protein böbreklere karaciğere zarar bence herşeyden ye az az ye benimki sadece bir dost tavsiyesiiii
kahvalltın güzel.. bence yediklerini yaz.. az yiyorum ama veremiyosam bi kan testi yaptır.. insilün direncine baktır..
bencede haklısın her yemeğin vitamini ayrı .. sebzesiz meyvesiz hayatmı olur beaa
bence de :)) ben cuma günü 75,00 çıktım dün sabah 74,2 bu sabah 74,6böyle bi kararsızlığım var ki sorma :) gerçi benim için tartı günü önemli deil hergün bir merasimle tartılıyorum
Dukana daha yeni bugün başladım umuyorum ki onunla kilo vereceğim.. Ya 2-3haftadır ekmeği kestim sabah sadece 2 dilim etimek yiyorum, tatlı yemiyorum hiç hemde, şeker hiç kullanmam, yağsız yiyorum kendime ayrı yapıodum yemeğimi yağsız yapıyorum, akşam 7den sonra bişey yemiyorum, salata ağırlıklı beslendim, abur cuburu tamamen kestim tamamen ama... Yeşilçay, formçay içiyorum hergün en az yarımsaat yürüyüş yapıyorum, plates yapıyorum ayrıca 2 gün.. Yani bu kadar şey yapıyorum insan 200gr mı verir ya 3haftada.. Ama kafama da çok takıyorum inanılmaz takıyorum, acaba vücudum bi tepki mi veriyo direniyomu napıyo anlamadım, psikolojik bi tepki mi sanki benimle vücudum inatlaşıyo ya inanılmaz bişey gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?