11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın kızlar bir pazartesi yoğunluğuyla mücadeledeyim yine güzel bir hafta sonundan sonra çalışmaya adapte olamıyorumm

Dediğin gibi ölçülerimi alayım bakayım bi farkedecek mi.. Eşimde şaşırıyor bakıyo mümkün değil senin 69 olman hiç öle görünmüyorsun tartı mı bozuk acaba değiştirsek mi diyo ama ben kendime o gözle bakamadığım için anlamıyorum dediğin gibi ölçü alayım bi de bundan sonra teşekkürler tatlım tavsiyen için

Moralini bozma canım. Hepimiz vericez umarım kiloları. Keşke ben de spora başlayabilsem bu göbek gitmeyecek yoksa.
Biraz önce internetten söylediğim zayıflama kemeri geldi akşam deneyip rapor vereceğim Bir de haftasonu yves rocher'den selülit ve göbek için krem aldım bakalım etkili mi.

ne yapacağımı bılmıyorum spor yapıyorum bazen bazende aksama kadar bısey yemıyorum ne yapacağımı hıc bılmıyorum açıkçası yardım edersenız sevınırım

cancağızlarım evet çorba diyetine başladım ve sadece çorba içicem bi kaç gün bakalım fark olucak mı

öğle yemeğimide yedim :))

bir kepçe mercimek çorba
2 tencere kaşığı kuru fasulye
salata ayran
bir dilim kepek ekmeği

Başladım ben de. Sabah 1 haşlanmış yumurta yedim. Öğlende 4 tane ızgara köfte yedim yanında ayran içtim. Msjı yazarken kargo geldi, Kitabım geldiiii

Süpersin:) kitabı oku daha da gaza geliyo insan:) bakalım inşallah bu dukan güzel kilolar verdirir:) beraber başlamamız iyi oldu tatlım:)

Süpersin:) kitabı oku daha da gaza geliyo insan:) bakalım inşallah bu dukan güzel kilolar verdirir:) beraber başlamamız iyi oldu tatlım:)

Artık bu diyetle de kilo veremezsem kaderime boyun eğip geri kalan hayatımı kilolu geçircem. Bu gazla gidersek verirmişiz gibime geliyo. Amin

Öğlen biraz çorba ve bir kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği.
Yalnız o kadar çok su ve yeşil çay içtim ki midemden lıkır lıkır ses geliyor.

Son düzenleme:
şu dukan dıyetı nasıl ya bendemı ondan yapsam herkez cok memnun bu dıyetten ama ben çözemedım şu dıyetın içeriğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…