Ne güzel bak maşallah veriyorsunuz ne güzel benm çok moralim bozuk
Canım bence düzenli pilates yapıyorsan yağ kütlen kasa dönüşüyor olabilir. O yüzden tartıda kilon farketmiyordur. Mutlaka bir mezureyle ölçülerini al. Belki de inceliyorsun ama sen farkında değilsin. Ben de bir zamanlar pilatese gidiyordum kilom değişmemişti ama vücudum şekillenmişti. Kıyafetlerden filan anlıyor insan.
Kas kütlesi ve yağ kütlesi çok farklı. Bak aşağıya resim koyuyorum yaklaşık 2,5kglık yağ ve kas kütlesinin karşılaştırması
Eki Görüntüle 673380
Günaydın kızlar bir pazartesi yoğunluğuyla mücadeledeyim yine güzel bir hafta sonundan sonra çalışmaya adapte olamıyorumm
insilün direncine bak yada arkadaşın dediği gibi kas oluşuyodur vücudunda..
haftasonu neler yedin çabuk söyle
Dediğin gibi ölçülerimi alayım bakayım bi farkedecek mi.. Eşimde şaşırıyor bakıyo mümkün değil senin 69 olman hiç öle görünmüyorsun tartı mı bozuk acaba değiştirsek mi diyo ama ben kendime o gözle bakamadığım için anlamıyorum dediğin gibi ölçü alayım bi de bundan sonra teşekkürler tatlım tavsiyen için
hahahaaaaYok kız okadar çok kaçamak yapmadım ama azıcık yapmış olabilirim 1 ince dılm pasta ve 1 bardak kola içtim kaçamak olarak bır o varr
bu kadar mıııı emin misin?? Son kararın mı merveeee
Sabah kahvaltım: 1haşlanmış yumurta, 1dilim yağsız peynir,yulaf kepeğinden krep,şekersiz yeşilçay
Başladım ben de. Sabah 1 haşlanmış yumurta yedim. Öğlende 4 tane ızgara köfte yedim yanında ayran içtim. Msjı yazarken kargo geldi, Kitabım geldiiii
Süpersin:) kitabı oku daha da gaza geliyo insan:) bakalım inşallah bu dukan güzel kilolar verdirir:) beraber başlamamız iyi oldu tatlım:)
Artık bu diyetle de kilo veremezsem kaderime boyun eğip geri kalan hayatımı kilolu geçircem. Bu gazla gidersek verirmişiz gibime geliyo. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?