11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ya ben ya beeeen :85::85:

Önce 1 büyük bardak su, küçük 1 bardak süt, 2 domates, yağsız peynir. Ekmek yemedim kendimi cezalandırdım. İtiraf zamanı, ben dük akşam güzel bir etli fajita yedim. Bu o kadar dert değil de yanında azıcık alkol de almış olabilirim :26: Sabah tartıldım 73.5 çıktım. Derin bir ooooh çektim.

canlar merhaba .hatırlayacağınız üzere dün çok fazla yemiştim hatta çatlayıncaya kadar yedim tabiki pişman oldum. bi topıkte bi arkadaş paylaşmış. diyet yaparken 3 kılo vermıs ve bır hafta sonra 3 kiloyu geri almış gozuktu tartıda. ama diyetısyenı kılo almadın hatta 300 gr yağdan verdın vücudundaki 1 paket margarını yaktın demiş. sadece vücudun su tuttuğu için tartıda fazla çıktın demiş. kızlar benım de vücudum su tutmuştu dün eminim ama ben psıkolojıme yenik düşerek çok yedim. ama artık kafama dank ettı inşallah daha bozmayacağım diyetimi.bugunden itibaren başlıyorum ve aksamları salata yoğurt elma bazen yumurta dışında birsey yemeyi düşünmüyorum şimdilik. tabi aralarda kahve içerim o ayrı. ve su içemeyen ben günde en az bır buçuk litre içmeye başlayacağım.bıktım kıloları saklamaktan.yaz da yaklaştı mont gıyıyorum bu aralar ama mont olmasa dusunsenıze neyle kapatacağız kıloları e malum mont mevsimi de bıtıyor bıttı sayılır ve benım gıyecek hiçbirşeyim yokkkkkk.:2:

Bir minik danone tatli 1 bardak yesil cay oglen icin

Son düzenleme:
kızlar nabersiniz ben pazartesi günü çorba diyetine başlıyoree arkadaş var mı yanımaaa bakem ?

2saat açık havada yürüyüş yaptım:) hava süperdi:) ama çok yoruldum ya:) şimdide soda içiyorum diyet kurabiyemle.. Öğle yemeği yemedim bugün direk akşam yemeğine atlayacağım bugün:)

Bugün kimseler yok ya, akşam yemeğim yogurtlu semizotu salatası, fırında mantarlı hafif soslu kabak, eve pizza yapmıştım minik bi parça tadına baktım, Zero

kızlar nabersiniz ben pazartesi günü çorba diyetine başlıyoree arkadaş var mı yanımaaa bakem ?

Götür iskenderi sonra çorba diyetine başliyoree Bu asıl oluyore

neyse akşam yemeğinde biraz tavuğun göğüs eti birazda yoğurt

kızlaaaaar... :) bende geldim :) sevgilim 4 ay sonra yurt dışından dönüyor acilen 13 kilo vermem lazım benıde ekleyin aranıza gitsin şu kilolaaaar:))

Canlarııımmmm anca girdim,herkes iidir umarım,yaz gibi hava vardı bugün,baya baya yürüdüm dolandım,yoruldum tabi:)
Birazdan uyuyup sabaha enerjik olucam,herkesi kocaman öpüyorummmm :)

Ben Pazartesi dukana başlıyorum:) çok heyecanlıyım:)

canım ben kitabı okudum ama unuttum demiştim sana dün gece yatmadan şöyle bir baktım gözden geçirdim sadece ama benim uzmanlık sınavlarım başladı bir de çoğunluk gece giriyorum hep ders çalışıyorum yani şimdi istesemde okuyamam kitabııı

Götür iskenderi sonra çorba diyetine başliyoree Bu asıl oluyore

neyse akşam yemeğinde biraz tavuğun göğüs eti birazda yoğurt

cheesepuffum çok bilmişim ben yaparsam olurr kızlar gerçekten şu sınavlar çok geriyo beni 60 dakikada 250 soru çözüyorum az buz değil bende bazen böyle karamsarlığa kapılıp yiyiyorum ama başladımı azimle diyett yapıyorum hiç kaçamak yapmadan

Yarın erkek arkadaşımla kahvaltıya gidiyoruz. Kahvaltı masasıyla sınavım beni korkutuyor :/

Sen de okuduğun zaman bana katılırsın tatlım acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…