11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canım eylüle kadar bir on kilo versen çok iyi olur aslında ve verebilirsin de daha çok var eylüle. hatta iki ayda bile verebilirsin en az 7-8 kilo

kızlarr elma sirkesi düzenler adeti ondan gecikmiş olabilir ben 1 ay kullandım bişey olmamıştı sadece agrıdan ölüp ölüp dirildim

kızlarr elma sirkesi düzenler adeti ondan gecikmiş olabilir ben 1 ay kullandım bişey olmamıştı sadece agrıdan ölüp ölüp dirildim

hadi yaa göbüşüm artık benden önde yuruyo şiştii:)) olsaydım inerdi :) 5 gun gectı seın ne kadar gecıktırmıstı canım hatırlıyormusun :)

Bugün kayisili form çayı aldım
Gece karnıma ağrılar girmezse iidr

hadi yaa göbüşüm artık benden önde yuruyo şiştii:)) olsaydım inerdi :) 5 gun gectı seın ne kadar gecıktırmıstı canım hatırlıyormusun :)

canım benim olacağım gün oldum pek hesaplamam aslında ama 1 gün olup bittim sonra yarım gün tekrar oldum kesildi şimdi bekliyorum bu aralar ama yıkanmaktan ak pak bi kız oldum derim yüzüldü artık

anladım canım :) bende adet olcagıma bu kadar sevınmezdım :)) olaydım bı:)) annem elma sırkesı ıctıgımı bılmıyo kızıo ole selere ıctıgımı duyar bıde reglımı gecıktırdıgını duyarsa yandım ki ne yandım:))

beybilerr yediklerimi yazıyorum sabah kalkar kalkmaz 1,5 litre suya 1 paket tank yaptım limonatalı olandan sonra 1 dilim kepekli ekmeği iyice kızarttım 2 dilim peynir yedim çay kaşığının ucu kadar reçel ve bal sonra öğlen 1 küçük dilim kepeklili ekmeğği yine kızarttım iyice onuda 1 yemek kaşığı taze fasulye ve 1 kaşık yogurt 2 kaşıkta salatyla yedim gün içinde acıkınca 15 tane parmağınızın yarısı kadar kepekli yagsız çubuklar almıştım pastaneden onlardan yedim birazdan meyve yerim form çayımı içip hareketimide yaparım ardından ders çalışırım ve 40 dakika kadar yürüdüm

benim annem herşeyimi biliyo bazen destek oluyo yeter yeme dilviin diye bazende kızıyo kaç yaşındasın :)

22 :)) annecilim ama cok şimdi ögrencıyım uzagız az bıraz ondan :)

benden büyükmüssün ben 17 :) bende öğrenciyim hemde asistan sinirli bi yapım oldugundan stresten kilo aldım ama vermemde annemin çok etkisi oldu bi kaç yıl sonra bende ayrı eve çıkacagım nasipse o zaman napıcaz bilemiyorum bende çok annecilim ama bi o kadarda babamada düşkünüm sevgilim olsa babama söylerim o kadar

bende öyleyim bendee:)) inaşallah tatlım uzak kalmak özlem olusturuyor bıraz ama inş cıkarsın sende :)

Nabersiniz tontiklerim
Bu sabah 2 yumurta, peynir, salatalık domates.
Öğlen 1 muz ve 1 danette ikilim puding
Akşamda iki kaşık enginar yemeği ve 6 tane sarma yedim.

ve 6 km yürüdüüüüüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…