saol canım( göbegımde şişince kıloda veremyeınce ııce sınırım bozuldu adet olsam azcık gıderdı gobegımde
Baştan 2. nin sırt dekoltesi var ya onu bi giyebilsem gelinlik modeli fln önemli değil. Çok güzel duruyor. Sondan 2. de Grace Kelly'nin gelinliğine benziyor. Birkaç tane böyle model beğendim aslında ama o zaman düğünü şubatta düşünmüştük. Ertelendi eylüle sarktı. O havada bu gelinlik fazla kapalı gelebilir.
kızlarr elma sirkesi düzenler adeti ondan gecikmiş olabilir ben 1 ay kullandım bişey olmamıştı sadece agrıdan ölüp ölüp dirildim
hadi yaagöbüşüm artık benden önde yuruyo şiştii:)) olsaydım inerdi :) 5 gun gectı seın ne kadar gecıktırmıstı canım hatırlıyormusun :)
anladım canım :) bende adet olcagıma bu kadar sevınmezdım :)) olaydım bı:)) annem elma sırkesı ıctıgımı bılmıyo kızıo ole selere ıctıgımı duyar bıde reglımı gecıktırdıgını duyarsa yandım ki ne yandım:))
benim annem herşeyimi biliyo bazen destek oluyo yeter yeme dilviin diye bazende kızıyokaç yaşındasın :)
22 :)) annecilim ama cok şimdi ögrencıyım uzagız az bıraz ondan :)
benden büyükmüssün ben 17 :) bende öğrenciyim hemde asistan sinirli bi yapım oldugundan stresten kilo aldım ama vermemde annemin çok etkisi oldu bi kaç yıl sonra bende ayrı eve çıkacagım nasipse o zaman napıcaz bilemiyorum bende çok annecilim ama bi o kadarda babamada düşkünüm sevgilim olsa babama söylerim o kadar
bende öyleyim bendee:)) inaşallah tatlım uzak kalmak özlem olusturuyor bıraz ama inş cıkarsın sende :)
tabi mutlak özlem olucak ama kavuşmakda ayrı olur zannımca :)
canım eylüle kadar bir on kilo versen çok iyi olur aslında ve verebilirsin de daha çok var eylüle. hatta iki ayda bile verebilirsin en az 7-8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?