Gunaydin ben hala yatakta tembellik yapiyorum
Bu arada aranızda İstanbul'dan gelinlik almış olan vardır. Ben de yavaştan baksam mı diyorum. Kilo versem azcık öyle mi baksam diyorum. Nereye baksam gelinlik kaliteli dikilse ama pahalı olmasa diyorum. Bana akıl verin yaa :44:
Ben geldim kızlar. Siz yatakta keyif yaparken ben toplantılarda ter döktümSabah geç kalcam diye sadece 100 gr yoğurt yedim. Toplantıdan çıktım yeşil çay içtim. Şimdi eve gelince büyük 1 bardak süt içtim yağsız. Yorgunluktan açlık hissetmiyorum sırf öğün atlamayım diye mideme bi şeyler soktum. Eve gelirken de 20-25 dk. yürüdüm. Bu saatten sonra yatçam yuvarlancam. Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Boy 1.59 göğsüm çok büyük, kalçam göbeğim her yerim büyük. Aşşada da nişan fotosu var. Tabi burda elbise azcık kiloları örtecek cinstendi.Eki Görüntüle 678008
Boy 1.59 göğsüm çok büyük, kalçam göbeğim her yerim büyük. Aşşada da nişan fotosu var. Tabi burda elbise azcık kiloları örtecek cinstendi.Eki Görüntüle 678008
canım bak bunlar gibi modelleri denersen gözlerine inanamazsın gerçekten zayıf gösterir ben moda atölyesinde eğitim görüyorum kızlar sormak istediğiniz olursa seve seve yardımcı olurum :)
Eki Görüntüle 678216
Eki Görüntüle 678217
Eki Görüntüle 678218
Eki Görüntüle 678219
Eki Görüntüle 678220
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :) elma sirkesi adet gecıkmesı yaparmıı:)) benide takııııııııııııııın:)
Valla arkadaşım yardımcı olmayı çok isterim ama maalesef bu konuyla ilgili bir fikrim yok.
Oooo kızlarr gelinlik mi bakiyoz:)
Bnmde sonunda vizelerim bitti,diyetime ve sporuma tam gaz dewam edebilirim artık:)))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :) elma sirkesi adet gecıkmesı yaparmıı:)) benide takııııııııııııııın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?