11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Gunaydin ben hala yatakta tembellik yapiyorum

Ben geldim kızlar. Siz yatakta keyif yaparken ben toplantılarda ter döktüm Sabah geç kalcam diye sadece 100 gr yoğurt yedim. Toplantıdan çıktım yeşil çay içtim. Şimdi eve gelince büyük 1 bardak süt içtim yağsız. Yorgunluktan açlık hissetmiyorum sırf öğün atlamayım diye mideme bi şeyler soktum. Eve gelirken de 20-25 dk. yürüdüm. Bu saatten sonra yatçam yuvarlancam. Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

Bu arada aranızda İstanbul'dan gelinlik almış olan vardır. Ben de yavaştan baksam mı diyorum. Kilo versem azcık öyle mi baksam diyorum. Nereye baksam gelinlik kaliteli dikilse ama pahalı olmasa diyorum. Bana akıl verin yaa :44:

canım hayırlı olsun öncelikle tebrikler :) bence nasıl bişey istediğine karar ver nasıl olsa zayıflıyorsun çeşitli mağazaları gez hatta dene mesela balık model bi gelinlik hoşuna gittiyse onlara bak yok kabarık istiyorsan onlara bak kafanda fikir oluştur mağazalardan fiyat al takım fiyatlarını al not et hangi magaza ne kadara dikiyo satıyo v.s. böylece bedenin oturdugunda daha kolay olur sana

ben daha işteyim saat 6 da çıkacağım

boyunu vücut tipini görsek sana yakışan gelinliği bulabiliriz aslında. yüzünü göstermeyerek resim yükleyebilirsin aslında

boyunu vücut tipini görsek sana yakışan gelinliği bulabiliriz aslında. yüzünü göstermeyerek resim yükleyebilirsin aslında

Boy 1.59 göğsüm çok büyük, kalçam göbeğim her yerim büyük. Aşşada da nişan fotosu var. Tabi burda elbise azcık kiloları örtecek cinstendi.

Boy 1.59 göğsüm çok büyük, kalçam göbeğim her yerim büyük. Aşşada da nişan fotosu var. Tabi burda elbise azcık kiloları örtecek cinstendi.Eki Görüntüle 678008

canım bence sana belden oturtma olmayan gelinlikler gerekli.bütün gelinlik modellerinden. bende bı tane var onu akşam atarım buraya bakarsın.biraz sade model ama bence çok hoş

birde kolları tüllü gelinleri deneyebilirsin onlar daha zayıf gösterecek emin ol :) örnek bulursam atarım :)

Oooo kızlarr gelinlik mi bakiyoz:)
Bnmde sonunda vizelerim bitti,diyetime ve sporuma tam gaz dewam edebilirim artık:)))

Baştan 2. nin sırt dekoltesi var ya onu bi giyebilsem gelinlik modeli fln önemli değil. Çok güzel duruyor. Sondan 2. de Grace Kelly'nin gelinliğine benziyor. Birkaç tane böyle model beğendim aslında ama o zaman düğünü şubatta düşünmüştük. Ertelendi eylüle sarktı. O havada bu gelinlik fazla kapalı gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…