11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar bugün 6 bardak limonata 15 küçük parça yagsız kepekli cubuk bir dilim meyve 2 çilek ve yemeklerden 1-2 kaşık aldım sadece ve bir kahve içtim şimdi tekrar içerim bi kaç gün böyle sıvı alıcam

limonatada dünyanın şekeri var cocuum napiyon sen

günaydın arkadaşlarımm
gününüz dünden güzel olsun
yüzünüz açan güneş gibi gülsünn

kilo verenlei veremeyenleri ben gibi artı çıkanları yapışkanlı pasta yiyenleri canı gönülden kutlarımmm

artıların eksilere dönmesini daha çok dilerim.

hatta büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden de öperimm

kestane kebap acele cevappp

kızlar valla artık benim aklım başıma geldi şükür 1 buçuk ay kala şimdiye kadar yedikde yedik noldu bol bol kat kat triplex yağ katlarımız oldu anca şimdi herşeyden biraz yesek tadımlık zayıflasak herkes bize baksa aa ne güzel olmuşsun dese bazıları kıııızzz sen zayıfladın mı eskiden daha güzeldin yüzün çökmüş kilo verince dese kıskançlıktan fenaa mı olurr bizde kikir kikir gülsek manken gibi gezsek herşeyi giysek en önemliside az yiyince daha bi hafif zinde oluyoruz bunun farkında mısınız daha enerjik daha hareketli oluyoruz yoooo yoooo ben artık zayıflıcam aklım başımaa geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…