11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Pazar günü yaptığım kaçamak boşa gitti. Akşam bir anda tutan migren ağrısıyla midem de bir şey kalmadı malesef kusmaktan. :/
Bugün sabah kahvaltıda sadece peynir yiyebildim. Evde yumurta kalmamış Şimdi de yeşil çay içiyorum

günaydın. ben de haftasonu giremeyenlerdenim :)

haftasonu anneme gittim e kaçamaklar arttı dolayısı ile :) ama yine ara ara spor yaptım kolay olan bir kaç hareket ile :)

cuma akşam - 1 dilim ev ekmeği, balık, salata

ctesi sabah - domates, salata, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay
ctesi öğlen - 2 tabak pilav üzeri bezelye ekmeksiz (ne zamandır anne pilavı yemiyordum iyi geldi)
kaçamak = biskrem 5-6 adet
ctesi akşam - meyve, balık kraker, çubuk kraker, sütlü tatlı.

pazar sabah - menemen, 1 dilim ekmek, peynir, açık şekersiz çay.
pazar öğlen - 1 ekler, 1 ıspanaklı porsiyon köstebek pasta (tek kişilik olanlardan), türk kahvesi
pazar akşam - 1 bardak sütle 1 kase vitalis
çay vaktinde biraz çekirdek ve 3-4 kabuklu yer fıstığı

bu sabah tartıldığımda 64,4 kg geldim. 600 gr vermişim. nasıl oldu anlamadım.

bu sabahki kahvaltım - 1 dilim uno çavdar ekmeği, 6 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir. açık şekersiz çay.

inşallah artık verebilirim.

Kızlar haftasonu giremedim ben de.. Ama hiç diyetimi bozmadım dukanın seyir evresindeyim.. Bugün protein-sebze günüm
Sabah kahvaltımı yaziiim hemen: 1 haşlanmış yumurta,1dilim yağsız peynir,dukan poğaçası,domates,salatalık,biber,1 tatlı kaşığı salça,şekersiz Yeşilçay
Aman bu diyetle ağzımın tadı gitti ya sırf doymak için yiyorum

Aynen he ağzım bi tuhaf oluyo :))))

Bu hafta 1kg versem yeter :/ Bu akşamdan itibaren düzenli yürümeye başlıyorum.

Kızlaarrr
durduramıyorum kendimi sürekli yemek yiyesim var.. bugün izin verdim kendime yarın başlıcam inşallah :)

patronlar yok ya rahatlıktan napcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…