11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aaa kızlar salmayın kendinizi. Hele merve sen hiç salma. İmam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz olmasın.
Birbirimize güç vericez kızlar sıkılsakta yorulsakta yılmak yok.
Aklıma hep bir yiyecek geldiğinde kendi kendime diyorum ki "sen bunu yemeyi mi daha çok istiyorsun yoksa 49kg olmayı mı" sonra hoop vazgeçiyorum. Yapmayın etmeyin cuma hepimizin yüzü gülsün kuzucuklar.

ya ben bu soruyu çok sevdim ben bunu yemek mi istiyorum yoksa 55 kg olmak mı? Bende bu soruyu sorucam artık en sevdiğim yiyecekleri yemek üzereyken inş 55 kg olmak isterim

işte buuuu

ben bu topiği bundan seviyommm

olursakta beraber regl oluruz

diyetten sıkılına da beraber sıkılırız

anca beraber kanca beraberrr

(bende çokkk sıkıldımmmmm)

ya ben bu soruyu çok sevdim ben bunu yemek mi istiyorum yoksa 55 kg olmak mı? Bende bu soruyu sorucam artık en sevdiğim yiyecekleri yemek üzereyken inş 55 kg olmak isterim

ben bu soruyu sorunca kendimee hep yemek yemek çıkıyorrr ben umutsuz vakamıyım neee

bugün yediklerimi bütün açıklığıyla sericem önünüze

sabah
1 yumurta biraz peynir roka maydanoz salatalık ve çiçek ekmekler var ya onun bir parçası

işe geldim hala açım aslında aç değildim canım sıkılıyodu... ufak bir kaseye nesfit koydum sütle yedim.

öğlen de
bir kepçe şehriye çorbası
iki tencere kaşığı tavuk fajita
bir kaşık bulgur pilavı
yarım dilim kepek ekmeği
salata soda

öğleden sonra :18: :18: :18: :18: bir dilim kazan dibi
üç avuç çekirdek - bir bardak kola ( bir aydır kola içmiyodum )

şuanda bir elma yiyorum

öğlen menümü yazmadığımı farkettim.

1 porsiyon nohut 1 porsiyon bulgur pilavı 2 su bardağı cacık ekmek yok

ve yemekten sonra 5 adet küçük hoşbeş kakaolu gofret.

şimdide 1 büyük kupa yabanmersinli beyaz çay.

ya ben su içemiyorruuuummmmm

ben bu soruyu sorunca kendimee hep yemek yemek çıkıyorrr ben umutsuz vakamıyım neee
üfff biz napcaz ya içime zayıflama uğruna bitmeyen bir azim gelsin
bende yazayıp açık açık ozamn

sabah 1 dlm tiramısu

öğlen 1 tabak bezelye yemeği 1 dlm normal ekmek
4 y.kaşığı makarna
1 ince dlm tahın helvası

idenim akşama sadece çorba ve yoğurt yersen dengelemiş olursun çekirdekle çinko aldın vucudunaa

akşama sporum var ama havam yokkk

zayıflamak mı istiyorumm uyumak mııı ııııııııııııııııııııı evet evet uyumak

ay benim içime garfield kaçtı galibaaa çok miskinimm

of canım ya bende kış uykusuna yatsam böyle gerile gerile uysam off çok güzel olurdu Ama hazıranada az kaldı tatile gidicem böyle şişko gitmek istemiyorum da

idenim akşama sadece çorba ve yoğurt yersen dengelemiş olursun çekirdekle çinko aldın vucudunaa

tamam tamam bende itiraf ediyorum iki dilim baklava yedimmm:26::26::26::26::26::26::26:

gelsiiin itiraflarrr.... canlarım akşama yeşil mercimek yemeğim vardı belki bi tabak ondna yerim o kadar...

bu arada eşim malimüşavirlik sınavını kazandı :) Kutlama yemeği olmazsa bu dediğimi yapabilirim

Diyetisyenden randevu aldım bu hızla olmucak böyle ben her hafta diyetisyene gitmem lazım eğer yaramazlık yapıp kaçamak yaparsa bana kızsın Ben kendi kendime başaramıcam bunu nasıl olsa spor salonunada bır dunya para saydım vericeksem vereyım artık bu kıloları yeter yaaa çok sınırlenıyorum şu kilolara görücek ama onlar hepsınden kurtulucam Perşembe akşamı randevum gitmeden 1 kg daha vermiş olayım bari hatta 68 olarak gıtsem dıyetisyene süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…