11 Kilo Nasıl Gider !

Bugün oldukça geç oldu kahvaltım:eek:

Neler yedim :kk77:
1.50 dilim kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 kupa yeşil çay:kahve:

Son düzenleme:
Arada bi büyük bardak ayran içtim :kk77:

Kahvaltım çok geç olduğu için ve temizlikle uğraştığım için bugün biraz düzensiz oldu akşam yemeği yiyip kapatıcam yarın erken kalkıp düzenli yerim :KK76:

Ben geldim canım günlüğüm:rapci:
Akşam yemeğinde:kk77:
1 tabak tavuklu sebzeli sulu yemek yedim
1 tabak bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Ve bol salata :sus:

Yarın erken kalkıp düzenli bir mönü hazırlıcam :super:

İyi akşamlaaaar
Ha bu arada çok su içen biriyim ama ne kadar içtiğimide yarın sayıcam artık :KK56:

Bugün oldukça geç oldu kahvaltım:eek:

Neler yedim :kk77:
1.50 dilim kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 kupa yeşil çay:kahve:
150 dilim kepek ekmeği olarak okudum:deli:
Akşam yemeğindeki bulgur pilavı biraz fazla olmuş gibi;)
Afiyet olsun ilk gün için iyi sayılır aslında.kolay gelsin

1 tabak bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

İyi akşamlaaaar
Ha bu arada çok su içen biriyim ama ne kadar içtiğimide yarın sayıcam artık :KK56:

bence pilavı çıkarın hayatınızdan. yani ben 1 kaşık yesem bile hemen kilom artışa geçiyor. kaldı ki bir tabak çok fazla. onun yerine salata eklenebilir

bence pilavı çıkarın hayatınızdan. yani ben 1 kaşık yesem bile hemen kilom artışa geçiyor. kaldı ki bir tabak çok fazla. onun yerine salata eklenebilir
Bulgur pilavı pirinç pilavından daha sağlıklı, bulgur pilavının yenmesinde sakınca yok ama tereyağlı olursa sakıncalı.

1 tabak bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

İyi akşamlaaaar
bulgur masum gibi gözükse de değil ben bulguru çiğ köfte çok canım çekerse bir iki tane tüketiyorum onda bile artı görüyorum mutlaka ertesi günü çünkü bulgur vücutta su topluyor

Bugün ne yedim:dua:

kahvaltı:rapci:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
yarım dilimine tereyağı bal sürdüm
3-4 zeytin
az peynir
1 bardak süt

Arada:KK15:

1 kase Kadar tatlı erik

öğlen:kk77:

2 dürüm lahmacun
Ayran

Ara:kahve:
1 kupa sütlü kahve
3 kuru incir

akşam :KK51:
1 kase yoğurt

bugün oldukça zorlandım lahmacun zaten miğdemi bozdu kendime gelene kadar canım çıktı halada miğdem bulanıyor :(

Bulgur pilavı pirinç pilavından daha sağlıklı, bulgur pilavının yenmesinde sakınca yok ama tereyağlı olursa sakıncalı.

değil maalesef. asıl sağlıklı yağlarla alınmalı bulgur da olsa. tereyağı orantılı olarak tüketilebilir. en doğal yağ. amaaaa o kadar diyet yaptım pilav yiyince bırak eksiyi artılar görüyorum tartıda.

bulgur masum gibi gözükse de değil ben bulguru çiğ köfte çok canım çekerse bir iki tane tüketiyorum onda bile artı görüyorum mutlaka ertesi günü çünkü bulgur vücutta su topluyor

Ben bulgur pilavını pek fazla sevmem, arpa pilavını daha çok severim ondan bir şey diyemem fakat günlük alınması gereken karbonhidrat oranını göz önünde bulundurursak küçük bir tabak iki üç dilim ekmeğe eş değer.

değil maalesef. asıl sağlıklı yağlarla alınmalı bulgur da olsa. tereyağı orantılı olarak tüketilebilir. en doğal yağ. amaaaa o kadar diyet yaptım pilav yiyince bırak eksiyi artılar görüyorum tartıda.

Tereyağı fazla yenilirse diğer tüm yağlar gibi vücutta depolanır, günlük besinlerden alınan yağ oranına göre yenmesi gerekiyor ayrıca ben hem bulgur/pirinç pilavını diyetim boyunca annem tarafından zorla yedirilmiş biri olarak söylüyorum bir ayda spor ile beraber çok da güzel bir şekilde vermiştim kilolarımı. Maalesef şimdi yeniden aldım eskisi gibi spor, diyet uğraşıyorum..

Ben bulgur pilavını pek fazla sevmem, arpa pilavını daha çok severim ondan bir şey diyemem fakat günlük alınması gereken karbonhidrat oranını göz önünde bulundurursak küçük bir tabak iki üç dilim ekmeğe eş değer.

Tereyağı fazla yenilirse diğer tüm yağlar gibi vücutta depolanır, günlük besinlerden alınan yağ oranına göre yenmesi gerekiyor ayrıca ben hem bulgur/pirinç pilavını diyetim boyunca annem tarafından zorla yedirilmiş biri olarak söylüyorum bir ayda spor ile beraber çok da güzel bir şekilde vermiştim kilolarımı. Maalesef şimdi yeniden aldım eskisi gibi spor, diyet uğraşıyorum..
Tartismanızı başka yerde yapın günlüğümü işgal ediyorsunuz Mune Mune

kızçeem bende geri döndüm 5. takımda takılıyom :))) biz niye beceremiyoz bu işi yaa :))

Ooo hoşgeldin canım sus kız çok gaza geldim becerecem bu sefer:KK53:

İnşallah canım olur olur niye olmasın... azim ve istikrarla inşallah... bak bende kararlıyım arada kontrole gelirim :)) Gazan mübarek ola yiğidim :))

Back
X