Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
150 dilim kepek ekmeği olarak okudumBugün oldukça geç oldu kahvaltım
Neler yedim
1.50 dilim kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
1 kupa yeşil çay![]()
Teşekkür ederim150 dilim kepek ekmeği olarak okudum
Akşam yemeğindeki bulgur pilavı biraz fazla olmuş gibi
Afiyet olsun ilk gün için iyi sayılır aslında.kolay gelsin
Ben geldim canım günlüğüm
Akşam yemeğinde
1 tabak tavuklu sebzeli sulu yemek yedim
1 tabak bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Ve bol salata
Yarın erken kalkıp düzenli bir mönü hazırlıcam
İyi akşamlaaaar
Ha bu arada çok su içen biriyim ama ne kadar içtiğimide yarın sayıcam artık![]()
Teşekkür ederimbence pilavı çıkarın hayatınızdan. yani ben 1 kaşık yesem bile hemen kilom artışa geçiyor. kaldı ki bir tabak çok fazla. onun yerine salata eklenebilir
Bulgur pilavı pirinç pilavından daha sağlıklı, bulgur pilavının yenmesinde sakınca yok ama tereyağlı olursa sakıncalı.bence pilavı çıkarın hayatınızdan. yani ben 1 kaşık yesem bile hemen kilom artışa geçiyor. kaldı ki bir tabak çok fazla. onun yerine salata eklenebilir
bulgur masum gibi gözükse de değil ben bulguru çiğ köfte çok canım çekerse bir iki tane tüketiyorum onda bile artı görüyorum mutlaka ertesi günü çünkü bulgur vücutta su topluyorBen geldim canım günlüğüm
Akşam yemeğinde
1 tabak tavuklu sebzeli sulu yemek yedim
1 tabak bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Ve bol salata
Yarın erken kalkıp düzenli bir mönü hazırlıcam
İyi akşamlaaaar
Ha bu arada çok su içen biriyim ama ne kadar içtiğimide yarın sayıcam artık![]()
Bulgur pilavı pirinç pilavından daha sağlıklı, bulgur pilavının yenmesinde sakınca yok ama tereyağlı olursa sakıncalı.
bulgur masum gibi gözükse de değil ben bulguru çiğ köfte çok canım çekerse bir iki tane tüketiyorum onda bile artı görüyorum mutlaka ertesi günü çünkü bulgur vücutta su topluyor
değil maalesef. asıl sağlıklı yağlarla alınmalı bulgur da olsa. tereyağı orantılı olarak tüketilebilir. en doğal yağ. amaaaa o kadar diyet yaptım pilav yiyince bırak eksiyi artılar görüyorum tartıda.
Tartismanızı başka yerde yapın günlüğümü işgal ediyorsunuzBen bulgur pilavını pek fazla sevmem, arpa pilavını daha çok severim ondan bir şey diyemem fakat günlük alınması gereken karbonhidrat oranını göz önünde bulundurursak küçük bir tabak iki üç dilim ekmeğe eş değer.
Tereyağı fazla yenilirse diğer tüm yağlar gibi vücutta depolanır, günlük besinlerden alınan yağ oranına göre yenmesi gerekiyor ayrıca ben hem bulgur/pirinç pilavını diyetim boyunca annem tarafından zorla yedirilmiş biri olarak söylüyorum bir ayda spor ile beraber çok da güzel bir şekilde vermiştim kilolarımı. Maalesef şimdi yeniden aldım eskisi gibi spor, diyet uğraşıyorum..
Uyarını dikkate alacaklardır ablacım.Tartismanızı başka yerde yapın günlüğümü işgal ediyorsunuzMune
Teşekkür ederim ablaların birtanesiUyarını dikkate alacaklardır ablacım.
Ooo hoşgeldin canım sus kız çok gaza geldim becerecem bu seferkızçeem bende geri döndüm 5. takımda takılıyom :))) biz niye beceremiyoz bu işi yaa :))
Ooo hoşgeldin canım sus kız çok gaza geldim becerecem bu sefer![]()
Ahahahİnşallah canım olur olur niye olmasın... azim ve istikrarla inşallah... bak bende kararlıyım arada kontrole gelirim :)) Gazan mübarek ola yiğidim :))