• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 tek sayıdır :((

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
118
Dün akşam bir tarafım çok eğlenirken diğer yanım da çok buruktu. Yeni yıla dışarıda arkadaşlarımla birlikte girdim. 11 kişiydik.10 kişi =5 çift bende 11. tek sayı :((
Aslında çok eğlenmeme rağmen içimde çok buruktu. Herkesin yanında eşi vardı. Uzun bir masa. Dans parçası çalıyor. Herkes dansediyor ve bir bakmışım o uzun masada ben tek başıma oturuyorum. Saat 12 yeni yıl pistteyiz. Hoplayıp zıplayıp geri sayıyoruz ve bir anda herkes eşine sarılıyor öpüyor. Tabi ben yine tek başıma kalmışım aval aval bakınıyorum. Kendimi ne kadar kötü hissettiğimi anlatamam. Kendime hep bak ne güzel eğleniyorsun üzme kendini diye avuttum durdum o anda geçiştirdim bastırdım ama şimdi patladı. Buraya kadar tutabildim kendimi. Çok yalnız hissediyorum senağlama senağlama senağlama

herşein zamanı vardır.. gün gelir çende bir çift olursun. zamanı gelmeden çiçek bile açmıyor.. sen şuan bence tekliğin tadını çıkar...zemuszemus

cok icten yazmissin.. uzuldum.. ama uzme kendini herseyin vakti zamani vardir.. kismetin bi yerde mutlaka vardir ve karsina cikacaktir..

Çok moral bozan bir durum, o arkadaşlarına söyle sana uygun, anlaşabileceğin birini bulsunlar.Mutlaka çevrelerinde birileri vardr.

2011'e 2 kişi olarak girersin inşallah, kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur muhakkak :teselli:

dilerim yeni yıl sana mutlu bi beraberlikk getirirr.2011 e girerkenn kolunda sewdiğin olur inş:Saruboceq:

Cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize.
Yaşım 30 hatta oda bitiyor artık 31 Vakti zamanı nerdeyse geçiyor artık. Bekarlığın tadınıda yeterince çıkarttım. 8 yıldır da ailemden uzakta tek başıma yaşıyorum. bekarken yaşayabileceğim herşeyi yaşadım tadını çıkarttım. Son bekar 3 arkadaşımı da bu sene evlendirdim. Bazen fazla sevilmek kötü olabiliyormuş. Enişte beyler hep sever beni. Kızkardeşleri gibi görürler. Bu seferde çevrelerinden kimseyi yanıma yakıştıramıyorlar. Zaten bu yaşlarda pek de bekar arkadaşları olmuyor.

İzmirde hava çok güzel. Çok dışarıya çıkasım var ama yine tek başıma çıkıcam. Benim hafta sonu tatilim yoktur. İlk defa bütün gün boşum. Bunu değerlendirmek istiyorum. Ama evde temizlik yaparak değerlendirebiliyorum. Herkes yeni yılın ilk gününü eşleriyle geçirmek istiyor haklı olarak. Bu yüzdende yalnız hissediyorum kendimi :gitme:

canım sakın üzülme inan bana hepimizin kaderi bizi bir yerlerde bekliyo:lepi:herşey çok güzel olucakkaydirigubbakcemile5

hay allah :roflol:
canım yanlış anlama sana gülmüyorum kendime gülüyorum
bir matematikçi olarak tek sayı falan görünce atladım, ne çıkacak diye :roflol:

konuya döneyim şekerim herşeyin zamanı var, ben de tek sayıyım hatta asal sayıyım
yalnızca 1'e ve kendime bölünebiliyorum :roflol:
ama şöyle düşünüyorum, birgün başka sayılara da bölünücem nasılsa, şimdi bütün enerjimi kendime harcıyorum,
kendi istediğim şeyleri yapıyorum, ne kadar saçma olursa olsun kendi isteklerime tonlarca para döküyorum, kendi istediğim yerlere gidiyorum
yani tek olmanın da birçok güzelliği var...

ayrıca 10+1 olmak da büyük cesaret, ben 2+1 e bile tahammül edemiyorum :))
kendini böyle ortamlara sokarken bir defa daha düşün bundan sonra bence :1hug:

belki tek sayısın ama hayattaki tek tek sayı sen değilsin canım öyle düşün :1hug:

canım sakın üzülme inan bana hepimizin kaderi bizi bir yerlerde bekliyo:lepi:herşey çok güzel olucakkaydirigubbakcemile5

Amin inşallah
Bende öyle diyorum ama bazen içimdekileri bastıramıyorum. Özellikle böyle ortamlardan sonra. Bir daha çiftlerle dışarı çıkmıycam bana kendimi kötü hissettiriyorlar

.

öyle içli yazmıssınkı bende fazla yorum yapmamama ragmen yazıcam nacızane bısıler
ben 23 yasındayım ve sımdı bıle bazen bu durum canımı sıkıyo
kızlar dogru demıs vakıt faln dıye
ama gelgelelım guzellıgımın gıttıgını ve cırkınlestıgımı hıssedıyorum
ve cıftlerın yanında bulunmaktan hosalanmıyorum kıskanmamdan degıl kendımı embesıl gıbı hossettıgımden
ama sanslısınkı senı yanlaırında ıstemısler
mademkı hayatla ılgılı okul ıs ev dertlerın yok yanı evlılıge hazırsın bence farklı alanlara yogunlas
kurslarar falan gıt degısık cevrelerde farklı ınsanlarla tanısırsan belkı aşk kapını daha cabuk calar
sana bu yıl ıcın mutluluklar dılıyorum
hayat ıste bı garıp benım sevgılım var evlenmeye yıllar var senın hayatın hazır dılerım en tez vakıte sevdıgını bulursun bu yıl senın yılın olur mutluluklar

canım farklı alanlara yoğunlaş kurslara falan git demişsin. Ben de baktım evlenemiyorum. 2.bir üniversite bitireyim dedim. Hayalini kurduğum bir okula başladım geçen sene. iş ve okulu birlikte götürüyorum. İş ti okuldu derslerdi derken çok fazla eksiklik hissetmeye vaktim kalmıyor. Ama insanın sosyal bir yaşamada ihtiyacı oluyor. Böyle bir yere çıkıpta etrafındakiler hep çift olunca o zaman hissediyorsun işte. Gittikçede daha derinden hissetmeye başladım bunu. Neyse şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Anlatmak rahatlattı biraz.

Ayy cnm seni çok iyi anlıyorum. Aynı benii anlatmışsın :roflol: Cnmm seni teselli edemycem çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum ve artık kısmetmiş, vakti gelmemişmiş, bekarlığın keyfini çıkart gibi lafları duymak bile istemiyorum. Olmuyor olmuyor, olmuyor. Kahretsin illa gençliğimizin elden mi gitmesi lazım bulmamız için :gitme: Genç çiftlere imreniyorum. Bende fazla yaşlanmadan evlenmek istiyorum. Allahım inş kısmetlerimzi en yakın zamanda yollar :Saruboceq:

Ayy cnm seni çok iyi anlıyorum. Aynı benii anlatmışsın :roflol: Cnmm seni teselli edemycem çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum ve artık kısmetmiş, vakti gelmemişmiş, bekarlığın keyfini çıkart gibi lafları duymak bile istemiyorum. Olmuyor olmuyor, olmuyor. Kahretsin illa gençliğimizin elden mi gitmesi lazım bulmamız için :gitme: Genç çiftlere imreniyorum. Bende fazla yaşlanmadan evlenmek istiyorum. Allahım inş kısmetlerimzi en yakın zamanda yollar :Saruboceq:

AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet pippilangstrumpf haklisin.. bende 22 yasindayim ama simdiye kadar 1 ciktigim bile olmadi,
benim ablamda 28'ine girecek oda öyle .. yok kismet gelir, zamani gelince olur falan filan
laflarina bende inanmiyorum...hadi neyse ben 22yim ama ablam mesela kafasindan cikartti o
düsünceyi.. ümidini kesti artik hic bisey ümitlenmiyorda... evlenmicem diyor.. benim hayatim yok öyle bisey diyor...
yok suraya git buraya git laflarinada inanmiyorum ben...
olmuyor iste..

canım benim üzme kendini.. rabbim hakkında hayırlıısnı nasip etsin
hayırsız bir sevqili ile yeni yıla qirmektense tek başına qirmek daha iyidir ;)
seninle beraber biçok kiişi tek başına qirmiştir
bu yüzden kendini yalnız hissetmene qerek yok
umarım 2011 yılına qirerken yanında bi eşin olur..

canım mutsuz acele yalnız kalmamak için hatalı bi evlilik yapmak yerine bi süre tek kalmak daha hayırlıdır belkide...
etrafında çiftte olsa 10 kişi olması ne kadar sosyal ve sevilen biri olduğunu gösterir yerimseniben
2010'un ilk günlerinde umarım bu dileklerin kabul olur canım seni mutlu edecek biriyle tanışırsın alkisalkisalkis

yaa :( nolur üzülmeyin, en kısa zamanda evliliğe gidecek bir aşk çalar kapınızı inşallah....

yaa :( nolur üzülmeyin, en kısa zamanda evliliğe gidecek bir aşk çalar kapınızı inşallah....

yok be güzelim... güzel bisey söylemissin ama olmuyor gercekten..
bosuna ümit edip kendimizi hayal kirikligina ugratmayalim bence...
ümidi kesip bir daha düsünmemek en iyisi...

Back
X