yok be güzelim... güzel bisey söylemissin ama olmuyor gercekten..
bosuna ümit edip kendimizi hayal kirikligina ugratmayalim bence...
ümidi kesip bir daha düsünmemek en iyisi...
en beklemediğin zamanda gelir bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki de böyle düşündüğünüz için olmuyor olmasın
hayata pozitif bakmanızı tavsiye ederim kurduğunuz olumsuz cümlelerle gelecekteki yaşamınızı bu yönde inşa ediyorsunuz ama farkında değilsiniz
hepiniz için hayallerinizdeki insanları bulmanızı diliyorum kızlar :asigim::1hug:
ama öyle canim önce okul, is sonra ask...
gerci ablamin zaten isi var, hayatindan memnun ama
önce ask desede bisey degisirmi sanmiyorumşutarafagitti
herşein zamanı vardır.. gün gelir çende bir çift olursun. zamanı gelmeden çiçek bile açmıyor.. sen şuan bence tekliğin tadını çıkar...zemuszemus
düşüncelerin gerçekten çok olumsuz canım
dediğim kitabı okuduğun taktirde çok değişeceğini biliyorum
eminim ki mükemmel bir insansın ve hakettiğin insan karşına çıkacaktır umutsuz olma olur mu :1hug:
duygu ya katılıyorum.kısmet gelip çatmadan hiçbirşey olmuyor.
bu yıl sana gönlüne göre ve ömürlük sürecek bir ilişki nasip etsin inş. :Saruboceq: yerimseniben
BaiLeyS in önerdiği kitap gerçekten çok güzel, bende çok beğenerek okumuş ve hemencecik uygulamaya geçmiştim.sıkıntılarımın geçmesinde çok işe de yaramıştı bende :lepi:![]()
duygu ya katılıyorum.kısmet gelip çatmadan hiçbirşey olmuyor.
bu yıl sana gönlüne göre ve ömürlük sürecek bir ilişki nasip etsin inş. :Saruboceq: yerimseniben
BaiLeyS in önerdiği kitap gerçekten çok güzel, bende çok beğenerek okumuş ve hemencecik uygulamaya geçmiştim.sıkıntılarımın geçmesinde çok işe de yaramıştı bende :lepi:![]()
bu basit bir pozitif düşün gerçek olsun olayı değil kızlar
hayatınızı tümden değiştirmeniz gerekebilir belki de baya bir geçmişe dönmek
size isterseniz yardımcı olabilirim
sizin gibi bir arkadaşım daha var o da sizin gibi pek bir dertli bu konuda
25 yaşında ve hiç sevgilisi olmadı ama zamanında ben kimseyi istemiyorum önce iş sonra aşk dediğini hatırladı ve bilinçaltından bu kodlamayı silmeye çalışıyor şuan
yani demeye çalışıyorum ki belki de zamanında sizde büyük bir cümle kurmuş olabilirsiniz ve hatırlamıyor olabilirsiniz
geçmişe dönüş yapın ve asla umutsuz olmayın
R.Şanal- kuantum düşünce tekniği kitabını tavsiye ederim yerimseniben
Canım ben o kitapları çok okudum. Hatta çok uyguladım. Örneğin hiçbir zaman izmir dışında yaşayacağımı düşünmemiştim. Hatta bu yüzden mezun olduktan sonra ilk atamalarda izmirde kadro açılmadığı için kazanabileceğim yerleri bile yazmadım. Puanım çok iyiydi benden çok düşük puanlı arkadaşlarım atandı. Millet iş bulamazken sırf izmir değil diye ben memuriyeti ittim elimin tersiyle. Hatta çalışmak istediğim kurum bile belliydi. Bir sene sonra atama yapılır diye beklerken çok değil 4 ay sonra bir atama daha yapıldı. İzmir de kadro vardı üstelik okula başladığımdan beri istediğim kurum yıllardır kadro açmıyordu ama o sene açtı. Herkes hep izmir i ve orayı söylediğim için torpil olduğunu düşündü :) Üstelik birde hayalini kurduğum yerde hatta sokakta uygun bir ev buldum.
Bunun gibi daha çok örnek var hayatımda ama aşk söz konusu olunca tutmuyor pozitif düşünce. Hiç olmaz dediğim negatif cümlerle bahsettiğim birine aşık oldum. Mantık sıfırdı. Olmadı. Zar zor unuttum. Son günlerde yeni bir aşk aramaktan vazgeçmişken hayalimdekine yakın özelliklerde biriyle tanıştım. Yine okadar emindim ki. Hep düşündüğüm gibi oluyor ya buda olacaktı. Tanıştığım görüştüğüm kişilerden iş yerimde bahsetmem. Bundan herkese bahsettim. Ne de olsa bununla evlenecektim. Kendimden çok emindim olacaktı. O da olmuyor. En azından aşkta pozitif düşünce diye bir şey yok.