- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
evet fikrine katılıyorum canımm..bazen düşünüyorum; sanırım bazı zamanlar biz iyi kızlar kaydirigubbakcemile3 olmamıza rağmen kendimiz iyi düşünmeyi bilmiyoruz...belki bunu öğrenmeye başarınca herşey yoluna girecektir diye düşünüyorumm.ve burda oluşturduğumuz sinerji çok güzelll...her birimizin farklı iş,aile,arkadaş çevresi var aslında...belli bir sosyal çevresi..hatta çevresi çok fazla olmayanlar..ama ortak noktalarımız var,bunları yakalamış olmak ve birbirimizi olumlu şeyler düşünmemeye teşvik etmek çok çok güzell..ayrıca payalştığın öneriler için de teşekkür ediyorum ve seni bu konu hakkında bahsettiğin üzre topik açmaya davet ediyorumma.s...
çok güzel anlatmışsın hepimiz çok farklıyız ama ihtiyaç duyduklarımız aynı ve hep aynı paydada buluşuyoruz hepimiz insanız çünkü ve birimiz mutlu olunca hepimiz mutlu oluyoruz birimiz üzülünce de hepimiz üzülüyoruz sonuçta bizi birbirimize bağlayan bir ortak bilinç var.. kuantum topiğimizi açıyorum o zaman :) inşallah hepimizin hayatını olağanüstü bir şekilde değiştirecek paylaşımlarda bulunuruz opuyorumnanaktan
topiği açınca linki buraya kopyalarım kızlar opuyorumnanaktan