• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 tek sayıdır :((

Oldu tabi birileri zaman zaman tanıştığım görüştüğüm. Ama bende öyle bir şans var ki tam benimle tanıştığı dönemde hayatlarının aşkını buluyorlar yada eski sevgililerine dönüyorlar :)

bil ki dunyada okadar cok erkek varki.. o birilri kaderin kismetin.. bende diyorum.kismetim kimse gelsin geel geel artik :)) hep yanlis kisileri tanimisin.. insallah bulursun umudunu kesme.. bu dunyada bir umudun olmazsa allah zaten bu dunyaya baglantini keserdi.. umutlarin daha var..hayat guzel.. gez toz , dugunlere git.. gorucu olarak isteyenlerindemi olmuyor?

Aileme arada şurda biri var tanıştıralım diye gelenler oluyor. Tanışıyoruz ama onlarda da durum aynı. Bir de ben öyle geyik muhabbeti çeviremiyorum. Geçenlerde eski görüştüğüm birisi ile konuştum. Uzak bir şehirdeydi ve internet üzerinden konuşuyorduk genelde. Konuşmaları hep kısa tutardı. Oturup öyle uzun uzun muhabbet edemezdik. Konuşma arasında öğrendim ki başka bir kız arkadaşıyla (yanlış anlaşılmasın gerçekten sadece arkadaşı) aynı dönemde uzun muhabbetler edermiş. Ona ayırdığın vakti bana ayırman gerekmez miydi dedim. Sen öyle muhabbet etmiyorsun ki dedi. Çok eğlenceli komik bir kız o dedi. Sanırım rahat bir kız. Ben öyle olamıyorum. Yakın çevremle benim muhabbetimde eğlencelidir. Bende geyik yaparım ama bir süre geçmesi gerekir. Ben öyle hemen samimi olup rahat espiriler yapamıyorum. Onlar da bu süreyi tanımıyorlar.

Zaten takmıyorum. Yaş 34 oldu tabiki arada ya yanımda eşim olsa sevdiğim biri olsa diyorum ama olmuyorsa da vardır bir sebebi. Kötü bir evlilik yapıp sürekli huzursuz olmaktansa böyle iyiyim ben. :9:

Aileme arada şurda biri var tanıştıralım diye gelenler oluyor. Tanışıyoruz ama onlarda da durum aynı. Bir de ben öyle geyik muhabbeti çeviremiyorum. Geçenlerde eski görüştüğüm birisi ile konuştum. Uzak bir şehirdeydi ve internet üzerinden konuşuyorduk genelde. Konuşmaları hep kısa tutardı. Oturup öyle uzun uzun muhabbet edemezdik. Konuşma arasında öğrendim ki başka bir kız arkadaşıyla (yanlış anlaşılmasın gerçekten sadece arkadaşı) aynı dönemde uzun muhabbetler edermiş. Ona ayırdığın vakti bana ayırman gerekmez miydi dedim. Sen öyle muhabbet etmiyorsun ki dedi. Çok eğlenceli komik bir kız o dedi. Sanırım rahat bir kız. Ben öyle olamıyorum. Yakın çevremle benim muhabbetimde eğlencelidir. Bende geyik yaparım ama bir süre geçmesi gerekir. Ben öyle hemen samimi olup rahat espiriler yapamıyorum. Onlar da bu süreyi tanımıyorlar.

Zaten takmıyorum. Yaş 34 oldu tabiki arada ya yanımda eşim olsa sevdiğim biri olsa diyorum ama olmuyorsa da vardır bir sebebi. Kötü bir evlilik yapıp sürekli huzursuz olmaktansa böyle iyiyim ben. :9:

bende senin gibiyim inan. bir insana kolayca isinamiyorum mesafeli konusurum.. bir kisi zaten seni sen oldugun icin sevmeli.. seni sevse icindeki cocugu bile cikartabilir.. cok dogru dusunuyorsunuz. benim annem iki kez evlilik yapti ve mutsuz.. evlilik mutluluk dglki..
dogru kisiyle evlilik mutluluk demek..
annem keske evlenmeseydim hic falan filan soyluyor.
suan annem bnm icinde cok titiz dogru kisi bulamiosan hic evlenme der..

ama eminim ve kesin diyorum ki karsina dogru kisi cikicak.. herkesin yazilmis kaderi var.. seninde var.. eglen gez toz evli kadinlarin yapamadiklari gezemedikleri yerleri sen gez toz :) onlarda sni kiskanir.. :))

sende kendini değiştir biraz. saç baş makyaj bak vs.eglenceli ol biraz disa donuk ol.yalnizlik kader degil degistir kendini .guzrl giyin iddalı ol bence gelit bir sürü kişi

sende kendini değiştir biraz. saç baş makyaj bak vs.eglenceli ol biraz disa donuk ol.yalnizlik kader degil degistir kendini .guzrl giyin iddalı ol bence gelit bir sürü kişi

Canım zaten kendime bakıyorum. Başkası için değil kendim için. Eğlenceli olmak biraz yapı ile alakalı. Arkadaşlarımın ailem in arasında eğlenceliyim ama yeni tanıştığım kişilere alışmam biraz zaman alıyor. Hemen geyik muhabbeti yapamıyorum. Konu açamıyorum. Ama konu açılırsa siyasetten tarihe, müzikten kitaplara her türlü konuda sohbet ederim. Bu da ciddi kalıyor. Erkekler kızlarla biraz daha rahat konuşmak istiyorlar.

Aaaaah ah:)) Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...

Çok sevdiğim bir söz var.

Kısmet etmişse mevla, el getirir ,yel getirir ,sel getirir;
Kısmet etmemişse mevla el götürür, yel götürü,sel götürür.

Herşey kısmet. Bizim için neyin iyi olduğunu bizden daha iyi bilen biri var sonuçta...

Canım zaten kendime bakıyorum. Başkası için değil kendim için. Eğlenceli olmak biraz yapı ile alakalı. Arkadaşlarımın ailem in arasında eğlenceliyim ama yeni tanıştığım kişilere alışmam biraz zaman alıyor. Hemen geyik muhabbeti yapamıyorum. Konu açamıyorum. Ama konu açılırsa siyasetten tarihe, müzikten kitaplara her türlü konuda sohbet ederim. Bu da ciddi kalıyor. Erkekler kızlarla biraz daha rahat konuşmak istiyorlar.

anladım biraz eğlenceli olabolirsin istesen. erkekler soğuk olduğunu düşünür ondan yaklasmazlar

anladım biraz eğlenceli olabolirsin istesen. erkekler soğuk olduğunu düşünür ondan yaklasmazlar

Tanışır tanışmaz kırk yıllık ahbap gibi muhabbet eden kızlara alışmışlar. Ben biraz ağır kalıyorum. Çokta takmıyorum. Açıkçası öyle birini bekleyen biriyle de ben yapamam zaten. Bana ve benim hayatıma uyum sağlayacak kişi olsun yanımda. Yoksa zorlama olur , o da kopar zaten bir yerde.

Çok sevdiğim bir söz var.

Kısmet etmişse mevla, el getirir ,yel getirir ,sel getirir;
Kısmet etmemişse mevla el götürür, yel götürü,sel götürür.

Herşey kısmet. Bizim için neyin iyi olduğunu bizden daha iyi bilen biri var sonuçta...

Benim için hayırlısı böyleymiş diyip kendimi avutamıyorum. Sadece bazı insanlar şanslı ve mutlu oluyorlar ve bazıları da şanssız. Belki tamamen şans faktörüyle alakalı yaşananlar, belki de kendi seçimlerimizle.

Tanışır tanışmaz kırk yıllık ahbap gibi muhabbet eden kızlara alışmışlar. Ben biraz ağır kalıyorum. Çokta takmıyorum. Açıkçası öyle birini bekleyen biriyle de ben yapamam zaten. Bana ve benim hayatıma uyum sağlayacak kişi olsun yanımda. Yoksa zorlama olur , o da kopar zaten bir yerde.

Yaaa ben de öyleyim, bak kös kös oturuyoruz işte :)))

Eski mesajlara bakarken gördüm. Yıllar önce yazmışım. 2010 a girerken. Şimdi 2016 ya giriyoruz. Değişen bir şey yok. Hala tek sayıyım :(

Eski mesajlara bakarken gördüm. Yıllar önce yazmışım. 2010 a girerken. Şimdi 2016 ya giriyoruz. Değişen bir şey yok. Hala tek sayıyım :KK43:
Kim hortlatti diye yazacaktim tam bi baktim konu sahibiymis yalnızlık her zaman iyidir bosver keske bende şöyle yalnız olsam kimsenin yaşamadığı doganin tam ortasında yaşamak isterdim :)

Yıllarca olmadı. Dönem dönem birileriyle tanıştım ama onlarda da hep aynı hikaye. Ya aynı zamanda başkalarıyla da tanıştırılmış oluyorlar En son 3 ay önce birisiyle tanıştırmak istediler. Çocuk başka şehirde. Tel de konuştuk. ben oraya geliyorum sık sık. Gelince ofisine uğrarım dedi. 1 ay önce 1 kere geldi aradı ofisin o taraftayım. Ordaysan uğrayayım dedi. Ben de erken çıkmıştım. Çıktım ben ofisten dedim. Sabah geldim akşam üstü dönüyorum. Bir daha ki gelişime o zaman dedi. Başka da ses yok. Daha tanışmadık bile. İnsan arada bir arar. Bir mesaj atar nasılsın der. Tel de de olsa tanımaya çalışır demi. Hep böyle tipler denk geliyor işte

Back
X