11 yaşındaki erkek çocuğun hala babasıyla uyumak istemesi

nur02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
19
-1
36
merhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..

Back