- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Ilkokulda çocuklarin notlari şişiriliyor. Ortaokula gecince birden düştü oluyor. Cok uzerine gitmeyin. Herkesin bir kapasitesi var. Her çocugun ilgi ve yetenekleri farklidir. Bunlari keşfetmeye çalışın.
bi sorunu mu var hıc konustunuz mu arkadaslarıyla öğretmenlerıyle bılıyorsunuz ergenlıge gırıyor bunun da etkısı vardır.. özel hoca tutmadan once sorunu anlamaya calısın..
regl oldu mu ? cunku genelde o yaslarda gırılıyor ergenlıge.. kendım uysal gecırdım ama kardesımden bezdık resmen bezdık....Sürekli konuşuyorum iki arkadaş gibiyiz biz normalde hiçbir sorunu yok hiçbir öğretmeniyle de bir sorunu yok hepsini çok seviyor olsa mutlaka anlatır diye düşünüyorum. Gerçi ergenlik dönemleri başladı sanırım biraz asileşti de bir şey söylesek bir sinir ki sormayın gitsin küçük hanımda.
regl oldu mu ? cunku genelde o yaslarda gırılıyor ergenlıge.. kendım uysal gecırdım ama kardesımden bezdık resmen bezdık....
bu donemler hemen hemen her ergenlıge gıren kısıde olmustur bence.. rehber ogretmen var mı okulda ?Hayır henüz regl olmadı fakat çok asi, sürekli bir sinirli hali var tahammülsüz 5 yaşında kardeşi var ve kardeşinden alıyor sanki bütün hırsını sürekli ona bağırma halinde, eşyalarıma neden dokundun, çek şu ayağını şuradan gibi sebeplerden.
bu donemler hemen hemen her ergenlıge gıren kısıde olmustur bence.. rehber ogretmen var mı okulda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?