Bütün arkadaşlara cevapları için çok teşekkür ederim. Akşam babası babaannesinden almış çocukları benim ineceğim durağa gelmişler beni almak için, arabaya bindim hiç sesi çıkmıyor (oysaki kızmamıştım da) biraz ilerledikten sonra mahçup bir sesle anne kırtasiyeye uğrayabilir miyiz, resim dersi için bir şeyler almam gerekiyor dedi. Tabii anneciğim uğrarız dedim. Sonra döndüm arkaya neyin var kızım hasta mısın dedim (genelde hasta olduğu zamanlar durgunlaşır çünkü) daha önce de hiç sınavdan düşük not aldığında böyle olmadığından direkt hasta olabileceği geldi aklıma yok iyiyim anne dedi. Sonra babası ne oldu babacığım biri kızdırdı ya da üzdü mü seni dedi. Yok baba bir şeyim yok iyiyim dedi. Neyse bizde fazla uzatmadık kırtasiyeye uğradık eve geçtik. Mutfakta yemek hazırlarken yanıma geldi ve bana anne biliyorum bana kızmıyorsun ama üzülüyorsun haklısında bende olsam üzülürdüm. Bundan sonra üzmeyeceğim sizi derslerime çok çalışacağım, ama bir şey sormak istiyorum hani bugün zayıf aldım ya beni yine eskisi gibi seviyor musunuz? dedi. Bu soru karşısında ben şok oldum çünkü daha önce böyle bir şey sormamıştı. Bu nereden çıktı kızım tabii ki seviyoruz sana olan sevgimiz her ne olursa olsun değişmez ki neden böyle bir şey düşündün dedim. Ne bileyim anne son zamanlarda hep zayıf almaya başladım o yüzden acaba annem-babam beni hala eskisi gibi seviyor mudur diye düşündüm dedi. Sarıldım kızıma seni çok seviyoruz bitanem bu hiçbir zamanda değişmeşecek her ne olursa olsun anlaşıldı mı dedim sarıldık birbirimize tam o sırada babası geldi mutfağa ona da ayrı soruyu sordu, babası da kara kızım benim sen bizim ilk gözağrımızsın seni sevmezmiyiz hiç dedi babasıyla da sarılınca rahatladı yüzü güldü ve iyiki siz benim annem ve babamsınız sizi çok seviyorum dedi. Sonra öğretmenlerini sorduk direkt değil dolaylı seviyor musun, okulunu seviyor musun ya da arkadaşlarınla aran nasıl gibi. Hepsine olumlu yanıt verdi ve son olarak bize şimdi siz beni fazla tutmayın ben gidip derslerimi tekrar yapacağım sonra da Matematik yazılım var ona çalışmam gerekiyor odama gidiyorum ben yemek olunca seslenirsiniz görüşürüz annecik görüşürüz babacık diye diye odasına gitti epeyce bir ders çalıştı. Bugün ona buradan bir arkadaşın önerdiği kitaplardan alacağım ona da söyledim kitap alayım mı sana okumak ister misin dedim olur dedi.