Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba allah bağışlasın. tabi birlikte başarabiliriz. ancak benim diyetim biraz katı. siz emzirdiğiniz için benim menülerime aldırış etmeyin. istersen sende menülerini paylaş. birbirimize yorumlar yapalım.mrb. bende size destek olmak ve size katılmak isterim. Benimde 6 bucuk aylık bir oğlum var ve emziriyorum. 1,68 boyla 104 kiloydum şuan 98.5 oldum ve diyete devam ediyorum. inş. tamamen kurtuluruz bu kilolalardan..
çok güzel bence. hem sağlıklı, hem hafif. diyetisyen kontrolünde misin?çok güzel olur hem motive oluruz..
şimdiden yazayım bende neler yiyorum..
sabah
3 dilim tam bugday ekmek
3 kibrit kutusu peynir (yumurta yeme yasağım var bi süre o yüzden bol peynir yiyorum)
5 zeytin
bi tane közlenmiş biber
öğlen
bol yeşillikli az yağlı ton balıklı salata
1 dilim ekmek
akşamda
1 kase yoğurt ve bir tabak kabuska yiycem
aralardada kuru kayısı ve bol su tüketiyorum kayısıda 5i geçmio
hayır canım. bende gitmiyorum. bende kendi kurallarımla yapıyorum.aynen öyle diyetisyene gitmedim. Kendi kurallarımı koydum. beyaz ekmek pirinç ve tatlıyı cıkardım hayatımdan. ben cok tatlı yiyen biriydim ve bu kilolalar tatlıların eseri.. Bol salata yiyerek tok kalıyorum tavsiye ederim sanada.. azyağlı sebze ve yağsız et balık tavuk yiyorum şimdilik güzel gidiyo bakalım.. Sen diyetisyene gidiomusun
Ekmek günde sadece 3 dilim yiyorum bugün 2 dilim yedim. akşama bulgur pilavı var yemem o yüzden. ayy ne güzel olur yürüü. valla sere serpe yürümeyi o kadar çok özledim kimenü güzel doyurucu olmuş. hiç ekmek tüketmiyormusun ? bende
kahvaltıda 5 zeytin 3 kk peynir 1 tatlı kaşıgı pekmez biraz domates ve biber (pişmiş) 3 dilimde ekmek
öğlen tavuk ve salata düşünüyorum
akşama henüz belli deil :)
şuan annemin yanındayım belki birazda yürüyüş yaparım :)
Ekmek günde sadece 3 dilim yiyorum bugün 2 dilim yedim. akşama bulgur pilavı var yemem o yüzden. ayy ne güzel olur yürüü. valla sere serpe yürümeyi o kadar çok özledim ki
yok canım kayınvaldem var ama o da çok yaşlı ben muğlada kayınvalidemle yaşıyorum ailem ankaradabenimde 4 dilim ekmek ama asiyorum kahvaltida.. valla. bende ozlemisim keske anneme yakin olsam diyorum hep :) senin birakabilecegin biri yok mu yakinda
canım sana da başarılar dilerim. insan karnında bir can taşırken daha çok özeniyor kendine. bende kızıma o dokunur bu dokunur diye zararlı herşeyi hayatımdan çıkardım. sanırım ondan dolayı verdim o kadar kiloyu :) ama önemli olan sonuç ne yazık ki çokta başarılı olamadım. koruyamadım kilomu. inşallah dilediğin kiloya ulaşır ve bebeğini kucağına alırsın. bende 2. bebeğim de sıkıntı yaşamak istemiyorum. evet ben hiç kilo almadım ama inan herkesin gözü üzerimdeydi. yok tansiyonu çıkacak, yok şekeri çıkacak, yok bebek sıkışacak ,bebeğe bişey olacak allaha şükürler olsun herkes utandı. ama ben 9 ayı nasıl geçirdim hiç bilmiyorum..Kilo verme kararini ve cesaretini tebrik ederim masalcigim, ne guzel kullanici adin varmis
Ben de nemesis, ben de kilo vermeye calisiyorum. Hamileyken nasil kilo almamayi basardin, masallah. Ben de 1,5 yillik evliyim ama cocuk dusunmek icin kilo vermem gerektigine inaniyorum yoksa daha cok uzulcem.
Ben bir aydir ayca kayanin kitabiyla diyet yapiyorum. duymuşsundur belki, 5 tahil 3'er porsiyon et süt meyve ve yag hakkim var gunde. Sayarak yiyorum. Gunlugume de beklerim canim.
Sag olasin canim. Yaa resmen baski yapmislar! Ama sen cok iyi basarmissin, hamileyken 30 kilo alanlar var yani. Ay benim göbegim hamile gibi zaten, inan ki otobuste yer veriyorlar hamile zannedip. Vermemiz lazim, insallah basaricaz.canım sana da başarılar dilerim. insan karnında bir can taşırken daha çok özeniyor kendine. bende kızıma o dokunur bu dokunur diye zararlı herşeyi hayatımdan çıkardım. sanırım ondan dolayı verdim o kadar kiloyu :) ama önemli olan sonuç ne yazık ki çokta başarılı olamadım. koruyamadım kilomu. inşallah dilediğin kiloya ulaşır ve bebeğini kucağına alırsın. bende 2. bebeğim de sıkıntı yaşamak istemiyorum. evet ben hiç kilo almadım ama inan herkesin gözü üzerimdeydi. yok tansiyonu çıkacak, yok şekeri çıkacak, yok bebek sıkışacak ,bebeğe bişey olacak allaha şükürler olsun herkes utandı. ama ben 9 ayı nasıl geçirdim hiç bilmiyorum..
inşallah canım inşallah. inan bende aynı durumdayımSag olasin canim. Yaa resmen baski yapmislar! Ama sen cok iyi basarmissin, hamileyken 30 kilo alanlar var yani. Ay benim göbegim hamile gibi zaten, inan ki otobuste yer veriyorlar hamile zannedip. Vermemiz lazim, insallah basaricaz.
günaydınnnn... kahvaltı:
1 yumurta
3 dilim sucuk
5 zeytin
2 çeri domates
3 dilm salatalık
2 dilim tb ekmeği
öğle:
peynirli tost
yeşillik
akşam:
yemeğe davetliyim
salata vs ile idare edeceğim
4 dilim ekmek iyi aslında fırından 2 alsan 2 dilimi 4 dilime eşit oluyor yineya şu davetler gerçekten zor oluyor. yesen olmuyor yemesen olmuyor.. bende bu aralar ekmeği abartmaya başladım bu uno doyurucu olmuyo en iyisi fırın ekmeği galiba :) kahvaltıda 4 dilim ekmek yedim öğleni salata ve tavukla geçiştirdim. akşamıda ekmeksiz bol salatayla atlatmayı umuyorum :)