• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

ben aslında kendime bi program çizmiştim ve bu sitede bi diyet listesiydi çokta iyi gidiyodum. ama bu hafta annemdeyim ve 2 dilim ekmekten bişey olmaz bi kaşıktan bişey olmaz diye diye böyle oldu sanırım. evde bende cok bunalıyorum havalar biraz düzelse ufaklıkla cıkıcam yürüyüşe. bugün burda hava güzel biraz yürüyüş yapıcam inş.

Merhaba cnm sana tavsiyem ayda 3 kiloyu gecme sarkm olursa geri kilo almaya ugrasirsin birde

3 çok az değilmi ben haftada 1 kilo normal diye biliyorum.
Ewet az belki ama vucuduna caktirmadan ver 50 kilo hedeflemissin o acidan diyorum yavas yavas ver ah ben de keske her ay 1 kilo verseydim simdi tig gibi olmustum. :KK53:
Rabbim yardimcin olsun cnm

Ewet az belki ama vucuduna caktirmadan ver 50 kilo hedeflemissin o acidan diyorum yavas yavas ver ah ben de keske her ay 1 kilo verseydim simdi tig gibi olmustum. :KK53:
Rabbim yardimcin olsun cnm
50 kiloyu benim vermem gerekiyor. Şu an yvaş gidiyor zaten insülin direncim var. Vermem gereken kilo fazla olduğu için ilk dönemde biraz fazla verebilirmişim. Ama şimdilik doktoum ayda 5 kilo vermemi istiyor.

50 kiloyu benim vermem gerekiyor. Şu an yvaş gidiyor zaten insülin direncim var. Vermem gereken kilo fazla olduğu için ilk dönemde biraz fazla verebilirmişim. Ama şimdilik doktoum ayda 5 kilo vermemi istiyor.
Ewet o ne derse onu yapin bende diyete basliycam 77 kiloyum hedefim 55 insulin direncim ama bakalim azim ve kararlilikla olacak insallah temmuza kadar sure verdim kendime

Herkese günaydın. Sabah kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
3 zeytin
1 parça Kıymalı börek
Öğle :
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Akşam:
Balık
Salata
Akşama kadar 4 lt su içilecek

Günaydın. Takip edenim olmasada ben ısrarla devam edeceğim. :)
Sabah: tereyağlı yumurta
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
öğle
çorba
salata
yoğurt
akşam
mercimek salatası
akşama kdar 4 lt su
2 mil leslie
20 dk bcak
20 dk bel
10 mekik
Bu ara tartı günümü 15 güne çektim. kilo vermediğimi görüp motivsyonum düşmesin diye haftaya yazacağım Kilomu. Hoşçakalın.

çok yazamasamda seni takipteyim canım kilo verme sürecini merakla bekliyorum bende diyetteyim burda bir grupla diyetime devam ediyorum Arada sanada yazarım inş hepimiz hedefimize ulasiriz. ..

Ben takip ediyorum cnm bugun bende basladim diyete bende iki ince dilim cavdar ekmegi arasina roka dereotu mydonoz peynir sekersiz cay ac karnina da ilik suya elma sirkesi damlattim ictim

bende takipteyim canım. bizim ufaklık amlyat olcak yarın o yüzden bi koşuşturmaca içindeyiz. sporda yapmışsın ne güzel. spor olmayınca bi yerde duraklıyoruz bende onu farkettim. böyle devam edersin inş. birde küçük bi tavsiye yumurtayı haşlama yersen hem daha az kalori alırsın hemde tok tutar. ;)

Ben takip ediyorum cnm bugun bende basladim diyete bende iki ince dilim cavdar ekmegi arasina roka dereotu mydonoz peynir sekersiz cay ac karnina da ilik suya elma sirkesi damlattim ictim
hayırlı olsun ne güzel yapmışsın kahvaltını. bende sabahları öyle yapıyordum ama 2 gündür kendim uyanamıyorum, kızım uyandırıyor. onu doyurayım falan derken unutuyorum sirkeli suyumu :) kızlar birde keten tohumunu deneyin isterseniz ara öğünlerde 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu hem tok tutuyor hemde kabızlığı gideriyor.

bende takipteyim canım. bizim ufaklık amlyat olcak yarın o yüzden bi koşuşturmaca içindeyiz. sporda yapmışsın ne güzel. spor olmayınca bi yerde duraklıyoruz bende onu farkettim. böyle devam edersin inş. birde küçük bi tavsiye yumurtayı haşlama yersen hem daha az kalori alırsın hemde tok tutar. :KK66:
canım çok geçmiş olsun. ne oldu kuzuya. normalde haşlama yiyorumda insan bazen çok sıkılıyor canım. arada değişiklik iyidir. :)

Back
X