• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

canım çok geçmiş olsun. ne oldu kuzuya. normalde haşlama yiyorumda insan bazen çok sıkılıyor canım. arada değişiklik iyidir. :)

sende haklısın :) sağol canım. doğuştan sağ yumurtalığı inmemişti onu indircekler. birde sünnetini olcak narkoz almışken olsun dedik.

hayırlı olsun ne güzel yapmışsın kahvaltını. bende sabahları öyle yapıyordum ama 2 gündür kendim uyanamıyorum, kızım uyandırıyor. onu doyurayım falan derken unutuyorum sirkeli suyumu :) kızlar birde keten tohumunu deneyin isterseniz ara öğünlerde 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu hem tok tutuyor hemde kabızlığı gideriyor.
Ovlen yemegim bir ince dilim cavdar ekmegi haslanmis brokoli bir kase yogurt 1lt su simdiye kadar en az bir daha icmem lazim

günaydın... dün yazamadım midem çok kötüydü. diyeti bozmadım ama :)
sabah:
2 dilim peynir
yarım parça tb ekmeği( hepsini yiyemedim ucundan 2 lokmalık aldım.
5 zeytin
2 çeri domates
2 dilim salatalık
öğle:
pırasa
yoğurt
akşam:
yoğurt
haşlanmış brokoli
midem çok kötü belki menüde ki şeyleri bile yemeyebilirim.

Canım sen bu azimle mankenler bile taş cikarirsin aslında bu bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli :) umarım kilolarını çatır çatır verirsin allah kısmet ederse doğumdan sonra ben de burdayım :) tartildin mi hic

Canım sen bu azimle mankenler bile taş cikarirsin aslında bu bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli :) umarım kilolarını çatır çatır verirsin allah kısmet ederse doğumdan sonra ben de burdayım :) tartildin mi hic
canım çok teşekkür ederim :) evet bu hafta çok değişim olmamış. bir ilaç kullanıyorum sanırım şişkinlik ve ödem yapıyormuş. 102.5a düşmüştüm bu hafta 102.2 sadece 300 gr vermişim. valla emzirince kilo gidiyor diyorlar. umarım sende emzirebilirsin. ben süt olsun diye 95ten 110a çıktım. ama sütüm artmadı kızım emmediği için.

GÜNAYDINNNN HERKESEEE :KK70: Bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu ve bu arkadaşınız 1 ayda toplam 8 kilo 900 gr vermiş bulunmakta :KK70: ilk defa bir diyetim bu kadar uzun süreli oldu. ve bu kez devamının geleceğine inanıyorum. bu sabah:
2 çeri domates
4 sigara böreği( ödül )
2 ince dilim salan
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
yayla çorbası
salata

Günaydın. bu sabah kahvaltı:
2 sigara böreği
1 dilim peynir
5 zeytin
2 çeri domates
2 dilim salatalık
öğlen:
yayla çorbası
tvuk
salata
akşam:
Yemeğe davetliyim sanırım menüde et kavurma var.

Günaydın.... sabah :
1 çeri domates
1 dilim peynir
1 dilim salatalık
yarım dilim ekmek
3 ince dilim sucuk ve 1 yumurta beyazıyla hazırlanmış sucuklu yumurta
öğle:
yayla çorbası
salata
akşam:
yoğurtlu ıspanak

Günaydın herkese :) dünün menüsü bu arkadaşlar apar topar dışarı çıkınca yazmayı unuttum :)
Sabah:
3 çeri domates
1 kızarmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 salatalık
öğle:
Kıymalı makarna
yoğurt
akşam:
çorba
salata
tavuk

bugün :)
sabah:
yarım simit
3 çeri domates
3 dilim sucuk
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 dlm salatalık
öğle:
zeytinyağlı bamya
akşam:
salata
barbunya
gün içinde:
3 bardak yeşil çay
4 lt su
herkese iyi günler

günaydın... güne güzel bir yürüyüşle başladım. bir saatlik yürüyüşün ardından güzel bir kahvaltı yaptım:
kahvaltı:
1 çeri domates
5 zeytin
1 kızarmış yumurta
yarım gözleme (çok canım çekti valla)
1 dilim peynir
ara:
türk kahvesi
1 hurma
öğle:
bamya
yoğurt
akşam:
yine bamya
yine yoğurt :)
gün içinde 3 bardak yeşil çay taze demlenmiş.

Menulerin cok guzel gorunuyor canim.
Nasilsin gorusmeyeli :KK68:

Back
X