- 18 Mayıs 2012
- 1.029
- 1.019
- 208
teşekkür ederim. :)Ben de takipteyim canim. İyi gidiyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. :)Ben de takipteyim canim. İyi gidiyorsun.
canım çok geçmiş olsun. ne oldu kuzuya. normalde haşlama yiyorumda insan bazen çok sıkılıyor canım. arada değişiklik iyidir. :)
Ovlen yemegim bir ince dilim cavdar ekmegi haslanmis brokoli bir kase yogurt 1lt su simdiye kadar en az bir daha icmem lazimhayırlı olsun ne güzel yapmışsın kahvaltını. bende sabahları öyle yapıyordum ama 2 gündür kendim uyanamıyorum, kızım uyandırıyor. onu doyurayım falan derken unutuyorum sirkeli suyumu :) kızlar birde keten tohumunu deneyin isterseniz ara öğünlerde 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu hem tok tutuyor hemde kabızlığı gideriyor.
menün çok güzel vallahi ben de salatamı yiyemedim yarım kase çorba ve 3 kaşık yoğurt yedim sadece :)Ovlen yemegim bir ince dilim cavdar ekmegi haslanmis brokoli bir kase yogurt 1lt su simdiye kadar en az bir daha icmem lazim
canım çok teşekkür ederim :) evet bu hafta çok değişim olmamış. bir ilaç kullanıyorum sanırım şişkinlik ve ödem yapıyormuş. 102.5a düşmüştüm bu hafta 102.2 sadece 300 gr vermişim. valla emzirince kilo gidiyor diyorlar. umarım sende emzirebilirsin. ben süt olsun diye 95ten 110a çıktım. ama sütüm artmadı kızım emmediği için.Canım sen bu azimle mankenler bile taş cikarirsin aslında bu bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli :) umarım kilolarını çatır çatır verirsin allah kısmet ederse doğumdan sonra ben de burdayım :) tartildin mi hic
Teşekkür ederimBaşarılar canim![]()
Günaydın. bu sabah kahvaltı:
2 sigara böreği
1 dilim peynir
5 zeytin
2 çeri domates
2 dilim salatalık
öğlen:
yayla çorbası
tvuk
salata
akşam:
Yemeğe davetliyim sanırım menüde et kavurma var.
Yiyeceğim canım çünkü benim için yapılıyor :)vicudun proteinede ihtiyacı var cnm bence az olmak kaydıyla yiyebilirsin etten..