112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

Ya kizlar hic istahim yok normalde aksamlari tarcinli sut iciyordum dun cok gec yattim icesim gelmedi icmedim sabahlari limonlu su iciyordum onuda icmedim sadece yumurtayla peynir yedim az dun kendimi tutamamistim pizza yemistim onun moral bozuklugu var ben bir haftadir diyet yapiyorum normalde 70 kiloydum suan 68 kiloyum tartildim. Ayrica leslie yaomaya calisiyorum benim gibi var mi leslie yapaan? :) bu arada kixlar cizelge yapalim konuyu acan kisi yapsin her pazartesi mi tartilinacak? :)

bu arada meyve rejimine başlayamadım hazır hissedemedim bu sabah bi kaç gün içinde başlıcam inşallah
başlayınca yazarım

bu meyve diyeti 5 gunluk muydu sanki biryerlerde duymustumm :) bende yapabilirim belki nasil oldugunu soyler misin birlikte baslayabiliriz :)

evet her pazartesi tartilalim demistik ayseyle ama bence istahim yok deyip yememek olmaz saglikli kilo veremezsin bence az da olsa biseyler ye aralarda meyve yogurt bi bardak sut falan bence tabi sen bilirsin ben dun tartildim 107 geldi utanarak soyluyorum bakalim haftaya kac gelicek bide canim leslie ne ben onu ilk defa duydum

evet her pazartesi tartilalim demistik ayseyle ama bence istahim yok deyip yememek olmaz saglikli kilo veremezsin bence az da olsa biseyler ye aralarda meyve yogurt bi bardak sut falan bence tabi sen bilirsin ben dun tartildim 107 geldi utanarak soyluyorum bakalim haftaya kac gelicek bide canim leslie ne ben onu ilk defa duydum

suanlık istahım yok normalde aralarda yemeye dikkat ediyorumm :kk77: sanırsam dün gece yediğimden dolayı tok hissediyorum kendimi :KK56: bundan utanalacak ne vardı hepsi gidecek inşallah En Büyük KKEn Büyük KK leslie ev yürüyüşü ben dışarı pek cıkamadığım ve dışarda çok rahat spor yapamadığım için leslie yapıyorum ayrıca eğlencelide geliyor hiç sıkılmıyorum youtubeda var videolar 1 mil, 2 mil, 3 mil ,4 mil , 5 mil olarak bu şekilde videoları ben 3 mil olanını yapıyorum :KK71: link atayım ;

gidicek insallah :KK64:izledim canim guzel biseymis leslie bende eliptik bisiklete ek olarak yapabilirim eglenceli biseye benziyo

gidicek insallah :KK64:izledim canim guzel biseymis leslie bende eliptik bisiklete ek olarak yapabilirim eglenceli biseye benziyo
evet eğlenceli birde ben videonun sesini kapatıp bilgisayardan hareketli bir şarkı açarak yapıyorum daha güzel oluyor :KK71: dans edesim geliyor spor yaparken :KK71: suanda da 3 millik olanını yaptım dus alıp yemek yiyeceğimm :kk77: tavsiye ederim 1 yada 2 mil olanından başlayıp dahah sonra 3 mil olana cıkabılirsin insanı yoruyor çünkü çok terletiyor hemen 3 mil olanına başlamazsın :KK73: ee neler yediniz bakalıım ben daha bir şey yemedim kahvaltıyla duruyorum ama yiyeceğim :kk77:

afiyet olsun canim bende bisey yemedimde dusunuyorum aksama ne yapsam diye

ayse nerelerdesin nasil gidiyo diyet

Yemegimi yediim :) yemege basadan once 1 bardak limonlu su ictim sonrada mercimek corbasi ictim yanindada 1.5 dilim çavdar ekmegi yedim :) sonrada bir kase ev yapimi yogurt yedim bu kadaar sizler ne yapiyorsunuz :)

afiyet olsun canim ben aksami bekliyorum yayla corbasi yapmaya karar verdim yaninda salata ben aksam yemeklerinde eklegi tamamen kestim

afiyet olsun canim ben aksami bekliyorum yayla corbasi yapmaya karar verdim yaninda salata ben aksam yemeklerinde eklegi tamamen kestim
bende günde sadece bir öğünde ekmek yiyorum oda çavdar ekmeği :kk77:
daha yemek yemedim küçük bir parça kek yedim sadece :KK43:
komşularımız var onlar geldi komşuya ikram edince bende yiyim dedim küçük ama etkisi büyük olacak kesiin :KK17:
su içiyor musun günde ne kadar su içiyorsun ben havalar serinlediği için 1.5 litre anca içiyorum su içesim gelmiyor pek :KK12:
birde saat kaçtan sonra yemek yemiyorsun mesela ben bu aralardan sonra yemek yemiyorum yoğurt falan yiyorum çok acıkırsam yada meyve :KK9:

Kek cok tehlikeli y'a :) Ben aksam 7 gibi yemek yiyoruz sonra bisey yemiyorum yesil çay içiyorum ve günde 3 l ye yakın su içiyorum ama bu çaylar dışında ben zaten çok su içerim ama benimki zayıflamak için degil

kızlar misafir geldi giremedim ve misafir gelince haliyle börekler tatlılar yaptı annem
yahu annem hiç yardımcı olmuyo bana kızlar napıcam ben ya :(
iki dilim börek çok yağlı değildi Allahtan 2 dilimde şerbetli tatlı yedim çok moralim bozuk şuanda
serap sabah limonlu suyu duydum çok istiyorum içmeyi ama hep unutuyorum
bi not yazıp dolaba yapıştırıcam onu inşallah :) ama hergün yeşilçay muhakkkak içiyorum çok faydasını gördüm.
minikkelebek ismin neydi senin?
ben motabolizmam yavaşlamasın diye 3 günün üstüne çıkmıyorum meyve rejiminde
midem küçülsün sularımı atayım diye yapıyorum, bide 3 günde tartıda biraz eksik gelince mutlu oluyorum.
isterseniz hazırlaryım çizelge pzt. kaç kilo geldin sen?
serap 107 imiş yanlış anlamadıysam bende 111.2ydim

kızlar misafir geldi giremedim ve misafir gelince haliyle börekler tatlılar yaptı annem
yahu annem hiç yardımcı olmuyo bana kızlar napıcam ben ya :KK43:
iki dilim börek çok yağlı değildi Allahtan 2 dilimde şerbetli tatlı yedim çok moralim bozuk şuanda
serap sabah limonlu suyu duydum çok istiyorum içmeyi ama hep unutuyorum
bi not yazıp dolaba yapıştırıcam onu inşallah :) ama hergün yeşilçay muhakkkak içiyorum çok faydasını gördüm.
minikkelebek ismin neydi senin?
ben motabolizmam yavaşlamasın diye 3 günün üstüne çıkmıyorum meyve rejiminde
midem küçülsün sularımı atayım diye yapıyorum, bide 3 günde tartıda biraz eksik gelince mutlu oluyorum.
isterseniz hazırlaryım çizelge pzt. kaç kilo geldin sen?
serap 107 imiş yanlış anlamadıysam bende 111.2ydim
irem adıım :KK71: 68 kiloyum suanda :KK76:

memnun oldum irem :)
çizelge hazırlayıp ilk mesaja eklerim her hafta güncelleriz :)

Back
X