112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

tamam tam hedeflerimizi yazıyım, benimde şimdilik 70
serapda yazsın çizelgeyi oluşturup eklerim:KK28:

ya kızlar 5 te 5 diye bir diyet var 5 günde beş kilo verildiği söyleniyor acaba motivasyon amaçlı yapsam mı ne yapsam yada az yiyip devam mı etsem karar veremediim :KK12:

ya kızlar 5 te 5 diye bir diyet var 5 günde beş kilo verildiği söyleniyor acaba motivasyon amaçlı yapsam mı ne yapsam yada az yiyip devam mı etsem karar veremediim :KK12:

ben sağlıklı bulmuyorum3 günden fazlasını çünkü 3 gün sonunda bile çok aç olabiliyosun,
daha fazla almanı istemem böyle devam et vermen gereken çok değil zaten ;)

Kizlarrrr ben asli 16 yasinda ve 85 kilolaesayim boy 169. Tarcinli bal içmek iyi geliyor mu hedef 60
hoşgeldin aslı ben tarçınlı bal değilde tarçınlı süt içtim gece yatmadan önce bir bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koyup karıştırdım o şekilde sabahlarıda limonlu su içtim en önemlisi yemeği kısmak tabi 1 hafta gibi bi sürede 2 kilo verdim ama sporda var tabi bunun yanında :KK76:

Kizlar aburcubur yemesem ara ogunlu yesem az yesem ama saglikli tabi. Aksamlaro tarcinli sut sabah limonlu su icsem zayıflar miyim sizce

arkadaslar aksam yayla corbasi bi tabak yarim dilim etimek tatlisi yaninda bol bol su ve bir iki dilim tursu yedim cok mu sizce hic ekmek yok tabiki benim ilk hedefim cift sayilara bi dusmek

Ben spor yapamam liseluyim dersler yoğun okulum çok yuksek. Ama teneffüslerde çok hareketliyim

Kizlar aburcubur yemesem ara ogunlu yesem az yesem ama saglikli tabi. Aksamlaro tarcinli sut sabah limonlu su icsem zayıflar miyim sizce

sağlıklı yediğin sürece tabikide zayıflarsın ama bu tarçınlı süt yada limonlu su gibi şeyler kişiden kişiye değişen şeyler denemen lazım :KK56:

arkadaslar aksam yayla corbasi bi tabak yarim dilim etimek tatlisi yaninda bol bol su ve bir iki dilim tursu yedim cok mu sizce hic ekmek yok tabiki benim ilk hedefim cift sayilara bi dusmek

serap kesinlikle çok değil çorba turşu bunlar çok iyi şeyler hele turşu benim krizlerimde çok yardımcı olmuştur
tatlıda eğer çok canın istiyosa zaten eklında kalırsa krize dönüşebilir öyle zamanlarda bende kaçamak yapıyorum :)

Back
X