112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

chazara

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
70
39
18
Merhaba arkadaşlar küçüklüğünden beri kilo sıkıntısı çeken biriyim bende
eğer benimle birlikte zayıflamak isteyen arkadaşlar varsa çook mutlu olurum
çok kilo verdim ama hepsinde ikiye katlayarak tekrar aldım ama artık kesin vermek istiyorum
120 kiloya kadar çıkmıştım en azından 8 kilosunu verdim ama uzun zaman önceydi
ondan sonra 112de kaldım şimdilik hedefim 70 kg yani uzuun bi yol var önümde
benimle bu yola başlayacak bi arkadaş bulup kendi başarı öykümüzü yazmak istiyorum :)

benımde 10 kılo fazlam var.bugun kesın ve kararlı bir şekilde açlığıma nokta koymak için oruç tutuyorumm.fren koymanın en ıyı yolu oruç diğer turlu ben duramıyorm yemek yemeden.bide evlendıkden sonra sırrı çözülemeyen evlilik kılosunuda aldım :) iftardada bi yogurt corbası içicem bide salata.yatana kadar siyah kayısı.yatarken ılık sirkeli su. 1 ay boyunca bu.çorba değişecek tabı.domates ,sebze, vs.

merhaba bende yeni uye oldum aynen benimde veremedigim dogum kilolarim suan fazlasiyla yuk bana kararliyim zayiflicam 107 kiloyum ve ilk hedefim cift rakamlara dusmek sonrasinda tekrar bi hedef koyarim kendime kilo vermek icin yaptigim sey ise seker cikolata gibi seyleri tamamen cikardim hayatimdan gunde uc bardak yesil cay sabah uyaninca ilik limonlu su ve ekmeksiz yaptigim az yagli yemeklerden yiyorum ve ek olarak bi gun durup bi gun eliptik bisikletle spor yapiyorum daha once bu yontemle 6 kilo verdim simdi tekrar basladim

sizde isterseniz her pazartesi tartilip yazalim buraya ve diger gunlerdede birbirimizi motive etmek icin neler yedigimizi yazalim ne dersiniz cevap bekliyorum

çok sevindim arkadaşlar inşallah hepimizde verebiliriz artık. ben bugün sütle kahvaltılık gevrek yedim
akşam ekmeksiz sadece bir tabak yemek yicem yarın ve onu takip eden 3 gün ise
mide küçültme rejimi yapıcam sadece meyve yicem yani o beni baya motive ediyo çünkü 3 günde
suları filan atıp tartıda az gelince motive oluyorum :) oruç tutmak çok mantıklı bende denedim bi çok kez
ama akşama kadar uyuyorum biraz benim için sıkıntı oluyo maalesef : /

kızlar akşam yemeğinde tutamadım kendimi ekmek yedim ve şuan aşırı tatlı istiyo canım :(
ne yapsam ki yaa

ha bu arada yemekten kısmıyodum ama geçen hafta spora başladım daha doğrusu dans ediyorum
bugün 111.2 geldim tartıda artık sadece pztleri tartılıp yazıcam kilomu

Ekmek olmaz canim yememeye çalış bide akşam yeme sabah kahvaltıda ye bende pazartesileri tartılıp yazıcam bu arada bende 1 tabak ıspanak yemegi yedim yanında da yoğurt başka bişe yok bu arada Serap ben :)))

memnun oldum Serap Ayşe bende, ya evet ekmek olmaz olamaz olmamalı :)
yarın başlayacağım meyve rejimine 3 gün devam edip midemi küçültücem
ardındanda sadece ekmeği ve aburcuburu çıkarıp devam edicem
zaten meyve rejiminden sonra iştahım baya gitmiş oluyo
haftaya 110un altına düşsem moralimde artar inşallah :)
siz spor yapabiliyomusunuz

sagligina dikkat et ama yavas gitsin ama kalici gitsin ben spor eliptik bisikletle spor yapiyorum haftada bes gun nerdeyse iki yasinda bi kizim var o yuzden dikkatli olmam lazim sen nasil spor yapiyosun dans disinda evlimisin

yok evli değilim hergün 1 saat spor yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi yeni başladım
evet bende sağlığım bozulsun yada metabolizmam yavaşlasın istemiyorum o yüzden
sadece 3 gün yapıyorum bu tarz şeyleri sırf motivem artsın diye,
bende eliptik bisiklet aldım ama onu 15 dakikadan fazla yapamıyorum çok sıkılıyorum ya
hatta bi gün bisiklette sıkılmayım diye film falan açtım yinede yapamadım :)

Hhoşgeldin arkadaşım başarılar şimdiden...

Ayşe ben eliptik bisikleti 15 dk yapıyorum sonra 15 dk normal bedensel hareket yapıyorum Yada bazen ev süpürüp siliyorum sonra tekrar 15 dk yapıyorum müzik eşliğinde şimdilik iyi gidiyo bakalım sende 10 dk 10 dk yap belki sıkılmazsın

Günaydın kızlar nasılsınız ???
Ben bugun orucum borçlarımı tutmaya çalışıyorum her hafta bir iki gün... Sizler neler yediniz bakalım kahvaltıda ??

günaydın çok iyiyim uzun zaman sonra,sen nasılsın ?
Allah kabul etsin inşallah Serap,bende yapabilmeyi çok isterdim ama uykumu düzene sokup tekrar denicem inşallah,
kahvaltıda;
1 yumurta
1 domates
çok az yağlı peynir
2 dilim ekmek
2 bardak tatlandırıcılı çay :)

bu arada meyve rejimine başlayamadım hazır hissedemedim bu sabah bi kaç gün içinde başlıcam inşallah
başlayınca yazarım

afiyet olsun canim bende iyim saol sabah ilk uyandiginda gune ilik limonlu suyla baslamani tavsiye ederim metabolizmani hizlandirir arada da yesil cay icersen gercekten cok faydasi oluyo yapmak istersen

burda birlikte yapinca daha motive oluyorum ben dun esim islak kek istedi yaptim ama bi isirik aldim tadina bakmak icin daha fazlasini canim bile istemedi insallah olacak bu sefer

Back
X