112 kilodan 60 kiloya dusucem

fatma zehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
132
83
38
40
29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluyum şu an zirve yapmış bulunmaktayım 1 oğlum var 3 yaşında doğumdan sonra sürekli aldım bu hale geldim ama artık kararlıyim gün gün yazıcam kilo durumumu
18 Kasımda basladim boy 1.65cm kilo 112.8kg
21 Kasım 108kg 4 kilo verdimgaliba ilk etapta ödem attim
27 Kasım 108kg hiç vermedim
ama azimli vericem sizlerde şahidim olun

Son düzenleme:
Merhaba canm .. insallah istedigin kiloya sağlıklı bir şekilde düşersin. . Benimde 12 kilo fazlam var. Sana eslik ederim istersen

Su an destek almıyorum kimseden ama zamanında çok diyetisyene gidip kilo verip birakanlardanim öğrendiğim bazı püf noktaları kendime göre düzenleyip uyguluyorum destek olan arkadaslara tsk ederim yumurtanın beyazını yiyorum beyazında yağ yakıcı ozellik var meyvadan sonra bir bardak ayran iciyorum oda çok faydalı yağ yakiyo bunlari diyetisyen soylemisti ödem atmak için ilk etapta 5i bir arada kullandım ara verdim ama devam edicem tabi birde yürüyüş var kızlar açıkçası benim kilom çok fazla olduğu için yuruyemiyordum sol ayagimdan bacağımın dogru inanılmaz bir ağrı
oluşuyordu agriyi yürüyüşü hergün biraz daha artirarak azalttım günlük 1 saat yuruyebiliyorum şimdi şimdilik bu kadar

Ayy hadi insallah hayirlisiyla verirsiniz. Benim de 16 kilo fazlam var. Evlendigimden beri surekli kilo alıyorum. 66 kiloyum. 50 kiloya düşmek istiyorum ama bir türlü olmadi. Çok kötüyüm. Inşallah siz verirsiniz hayirlisiyla...

Yok be canim, nerdee? Keşke yapabilsem, beni bir güç engelliyor ama nasil bir güç olduğunu bilemiyorum, ahh inşallah ben de veririm...

Benimki artık sağlığımız etkilemeye başladı evdeki huzurumuzu bozdu son noktaya geldiğim için kararlıyim belki senin son hade gelmemiş o yüzden onemsemiyosundur

Inşallah sen hayirlisiyla verirsin. Ben de o noktaya gelmeden vermem lazim. Allahim yardimcimiz olsun..

29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluyum şu an zirve yapmış bulunmaktayım 1 oğlum var 3 yaşında doğumdan sonra sürekli aldım bu hale geldim ama artık kararlıyim gün gün yazıcam kilo durumumu
18 Kasımda basladim boy 1.65cm kilo 112.8kg
21 Kasım 108kg 4 kilo verdimgaliba ilk etapta ödem attim
27 Kasım 108kg hiç vermedim
ama azimli vericem sizlerde şahidim olun
Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa beklerim canım bizim takıma.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/

Inşallah sen hayirlisiyla verirsin. Ben de o noktaya gelmeden vermem lazim. Allahim yardimcimiz olsun..​
Ins canim aminnn..

Ayrıca alıntı yaparken alıntının içine yazma canım aşağıya yaz ki alıntı yaptığını mesaj sahibi görebilsin.

Back
X