???

Bana da diyor zaten yarim dunyam hosgeldin diyor , kiz az ye biraz okuz gibi oldun diyor , dudaklar botoks mu tatlim diye soruyor makyaj yapinca palyacoya benzemissin hahaha diyor. canim o burnun agri dagin etegi mi diyor ama ben alinmiyorum cunku gercekten oyleyim.

20 yaşında ne diye sözlenmiş bu kız aklı bir karış havada? Eşinizin arkadaşı da küçük mu?

Hayir kiz 19 yasinda , arkadaş 30 yaşinda
Bende 26 yasindayim. Ve zaten ortamda ergen oldugunu asiri hissettiriyor ama ben cok takilmiyorum onlar mutlu olsunlar banane iliskilerinden deyip geciyorum.

İşte bu yuzden herkes kendi ailesine ve yaşam tarzina uygun insanlarla arkadas olmali, bu kadar zıt dusuncelere sahip insanlarla haftanin bilmem kaç günü evine gidip gelip samimi olup sonra arkalarindan vay kocamla tokalasirken optu, vay abi demedi diye laf saymak hiç hoş degil.

Evet bu konuda katılıyorum kesinlikle

Ama şöyle bir durum var eşimle arkadaşi gayet iyiler. Yaşam tarzlari , giyimleri, oturup kalkmalariyla birbirlerine de benzerler. Ama sirf kiz cok sevecen ya da cok sicakkanli diye göruşmeyi kesmek eşime haksizlik gibi geliyor.

Şimdi benim bir arkadasim vardi cok severdim kendisini inanilmaz uyumluyuz. Esinle tanistik esim hareketlerinden hic hoşlanmazdi. Ama bisey de demezdi. Bana uyan sey esime uymayabilir, ona uyan bana uymayabilir ben herturlu ortama uyum saglarimm. Benimle ciddi olunmasini istediklerinde ciddi olurum , cocuklastiklarinda cocuk olurum. Ve kac senelik arkadasi ve esim ben mi nisanlinmi dese eminim ki eşimi sececek bir insan. Az cok hareketleriyle belli ediyor bunu. Cogu kez kizin yaninda da soyledi.
Sadece arkadas kisisi rahatszligin farkinda degil o kadar. Ha bu rahatsizligi soylermiyim arkadasa evet soylerim asla beni anlamayacak bir insan degil. Ama kiza sinirlenir belki kavga ederler vicdanim rahat olmaz diye bisey demedim.

Ne kadar saçma bir konu nelerle muhatapsın yahu. Kafana takma sen de kızın nişanlısını öp hatta sarıl da şok olsunlar, ayyy nerelerdeydiniz çok özledik diye kıza da yap. Kendileri yapınca sorun olmaz ama sen yaparsan anlarlar belki. Kız öpmeye çalışınca o çok düşünceli eşin de kendini geri çekip elini uzatsın kız anlar zaten. Değerli eşin muhtemelen bebeğe zarar vermekten vs korkuyordur ama bunu hayvani bir şekilde bağırarak ifade etmesine gerek yok. Siz de lütfen kendinize bakın, her şey yetiştirmek zor oluyor, hamilelik stresli bir olay ben de yaşıyorum gerçekten zor. Ama arada süslenin dışarıya çıkın da sizin de ne kadar güzel alımlı bir kadın olduğunuzun farkına varsın paşam.

Eşinle arkadaşi cok uyumluysa ve ariza hareketleri olan sadece bu kizsa, o arkadas neden nisanlisini uyarmamis? Eşinizin rahatsiz olup olmayacagi şeyleri bilmiyor mu o nişanlisindan bile eşiniz için vazgececek adam?

O adamla eşiniz benzer kafada olsalardi, nisanlisinin opmesine izin vermezdi en baştan. :)
Çok ilginc insanlarsiniz topluca. Sizi gectim elin adami icin nisanlisindan vazgececek kafada bir adam ve bunu bilen kiz filan...
Ben hicbirinize akıl erdiremedim artik, bu nasil bir hayat.

Benim esimin de bir arkadaşı var,bizden 4 yıl sonra fln evlendi oda, sonra birlikte girip çıkmaya yani görüşmeye başladık ailecek,derken kizin hali tavri hareketi beni soğuttu buz gibi etti hatta, eşime de söyledim bu durumu,rahatsizsan görüşmeyelim ailecek çok mu lazım sanki dedi bende mesafe koydum kabul etmiyorum artik evime gelmek istediklerinde,evlerine de gitmiyoruz artık.Esim arkadasiyla arada adam ararsa çarşıda pazarda buluşup görüşüyorlar o kadar. Sizde net bı şekilde mesafe koyun onlarla aranıza, ama bıçak gibi keskin bı mesafe yani,eşiniz arkadaşıyla gorusecekse dışarda görüşsun ama ailecek gôrüşerek izin vermeyin bu duruma derim,asla kabul etmeyin evinize bidaha sonra zaten anlayıp gelmiyorlar onlarda merak etmeyin...

Esin arkadasiyla gorussun disarida ama siz ailecek gorusmeyin. Senin mesela hep bir isin olsun. Kuz arasa da esine soyleme direk karari sen ver musait degiliz de.
Bu arada essegin aklina karpuz kabugu dusurmek deyimi vardir ya belki de esin bu kizin hareketlerinin farkinda degildi sen esini ayiktirdin. Bu yanlis.
Esinin seninle birlikte olmamasina uzulme. Erkekler kadinlarin karni sisince bebege zarar vereceklerini saniyorlar, bir de anneyi kutsal varlik olarak gorduklerinden bir sure beraber olmak istemiyorlar. Dogumdan sonra da devam ediyor bazen bu durum.

Sorunun hallolmasına sevindim canım. Bazı arkadaşlar burda sana gaz verildiğini düşünmüş ama aslında gaz falan verilmedi , en azından kendi adıma konuşayım. Normalde insan bu tarzdaki kızlarla karşılaşmayınca ve böyle konulara denk gelince konu sahibinin çok abarttığını düşünüyor. Bende çok sosyal biriyimdir, ancak saçma sapan o kadar insana rast geldim de senin gibi konular okuyunca gözümde canlandırabiliyorum az çok durumları. Belki görmesem benzer tipleri burda okuyunca aman yaa ne var abartmışsın derdim. Eşin bu açıklamayı zamanında yapmadığı için ve kadınların her şeyi hissettiğini bildiğimiz için haklısın demiştik sana. Ama mantıklı bir açıklama yapmış ve senin için rahat etmiş, gerisi önemli değil. Sonuçta rahatsız olduğumuz kimseyle aynı ortamı paylaşmak zorunda da değiliz, eşine güvensen bile zevk almıyorsan o görüşmelerden mesafe koyma hakkın var kendi adına. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah.

Yahu her konumda illaki bir üye nasil insanlarsiniz , nasil hayatlariniz var diye yargi yapiyor. Sanirim bu üyelerin hayatlarinda hiç olagan disi birsey olmuyor ? Ya da bu üyeler hic saçma sapan insanlarla karşilaşmiyor.
Zaten normal bir hayatim olsa neden buraya konu acayim neden size sorayim ?

Diger konularinizi bilemem ama şuan ki konunuzdaki tek mesele karsinizdaki insanlarin sacma olmasi degil, cift olarak siz de ilginçsiniz baya.
Eşin seni kardesinden kiskaniyor, sen eşini arkadaşinin nişanlisindan kiskaniyorsun, eşin kalkip baska bir arkadasindan yine seni kiskaniyor düşerken tuttu diye?!?! ve buna cevabin "koca olsaydinda sen tutsaydin" filan oluyor...

Neysr size hersey cok normal geliyor. Daha fazla konuya yorum yapmiyirum.

Herşey normal geldigi için konu açmişim zaten.Neyse tesekkur ederim yorumunuz icin.

Hiç bana göre değil bu durumlar, eşli görüştüğümüz iki aile var bir benim diğeri eşimin arkadaşı. Onlarlada hayat görüşümüz uyduğu ve samimiyet çizgimiz belki olduğu icin ve görüşmelerimiz sıkta değil. Evliliğimizin ilk başlarında başka arkadaşlarda görüştük ama sırf eşimin arkadaşı ve arkadaşının eşi diye kimseyle arkadaşcilik oynamak zorunda değilim aynı şekilde eşimde değil. İkimizde tekken görüşüyoruz istediğimiz zaman.

Ben rahatsız olduğum kimseyle görüşmez evimde agirlamazdım, bu eşimle aramızda problem olacak bir mesele de değil. Arkadaşlarımız hayatımızda yön verecek noktalarda değiller çünkü.

Eşinizle son konuşmanızı okudum, tatlıya bağlamişsınız, bu konuşma bundan sonrası için rahatsız hissetmenize engel olacaksa ne ala.

Öncelikle allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende uzun uğraşlarla, 3.5 yıl sonra kucağıma aldım bebeğimi.
Benim hamileliğim çok riskliydi eşimle kesinlikle birlikte olmadık.
Fakat sizde öyle bı durum yok.
Baştan beri birliktelikten kaçar bı durumda yokmuş.
Hamile olduğu için ekstra ekstra takar bu durumu, hormonlardan dolayı.
Ortada aslında çok büyük bi sorun yok, nişanlı kız kendini sevdirmeye çalışıyor.
Kız soğuk durmak istemiyor.
Tabi ki konu sahibinin çizgilerine aaa neden öyle neden böyle diyemeyiz.
Herkesin kendi hayatı. Bende son derece ile görüşlü olduğum halde tokalaşmaktan nefret ediyorum.
Şurda size sonuna kadar katılıyorum. Neden arkadaşı için nişanlısından vazgeçsin ki. Kimse arkadaş için hayatının kadınını bulduysa bırakmaz.
Birde sorunları bire bir halletmekten yanayım hep. Hiç eşimi işin içine katmam.
Benim farklı bı olay geldi başıma eşimin is yerinde ki bayan mesai arkadaşı samimiler.
Telefon açmış evime artık karışmaya başlama haddi bulmuş kendine öyle bı yuvasını yaptım ki anlatamam.
Şimdi eşim onunla ilişkisini kesemez. E adamı germekte olmaz. Yerini zamanını bekledim.

Vazgeçme kısmı aslında yanliş anlaşıldi. Yani diyelim esim rahatsiz oldugunu soyledi. Arkadasi da eşimden olmamak adina kiza kizar demek istedim. Kimse kimseden zaten arkadaş icin vazgecmez.
Ayni sekilde ben arkadasina br yanlista bulunsam esim beni uyarir ayip oldu diye.

Yerini zamanini bekledim yazmissiniz cozebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…