- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Hahah sen gene de askini ona göstermeye calis, empati yap bide sakada olsa onları sana söylese alınırsın burda adamı taşa tutarız
Çekinme sevgini göster, yakisikli kocam bile desen en şirin yüz ifadeni takınıp hoşuna gider, şımarmaz merak etme aşkınız tazelenir
20 yaşında ne diye sözlenmiş bu kız aklı bir karış havada? Eşinizin arkadaşı da küçük mu?
Size göre olmayabilir ama herkesin aile hayati yaşayış şekli farklidir yani bakış acısına göre yorum ve düşünceler degisebiliyor bana ters gelen size normal gelir size ters gelen bana normal gelir bu böyledir yani...
Evet bu konuda katılıyorum kesinlikleİşte bu yuzden herkes kendi ailesine ve yaşam tarzina uygun insanlarla arkadas olmali, bu kadar zıt dusuncelere sahip insanlarla haftanin bilmem kaç günü evine gidip gelip samimi olup sonra arkalarindan vay kocamla tokalasirken optu, vay abi demedi diye laf saymak hiç hoş degil.
İşte bu yuzden herkes kendi ailesine ve yaşam tarzina uygun insanlarla arkadas olmali, bu kadar zıt dusuncelere sahip insanlarla haftanin bilmem kaç günü evine gidip gelip samimi olup sonra arkalarindan vay kocamla tokalasirken optu, vay abi demedi diye laf saymak hiç hoş degil.
Ama şöyle bir durum var eşimle arkadaşi gayet iyiler. Yaşam tarzlari , giyimleri, oturup kalkmalariyla birbirlerine de benzerler. Ama sirf kiz cok sevecen ya da cok sicakkanli diye göruşmeyi kesmek eşime haksizlik gibi geliyor.
Şimdi benim bir arkadasim vardi cok severdim kendisini inanilmaz uyumluyuz. Esinle tanistik esim hareketlerinden hic hoşlanmazdi. Ama bisey de demezdi. Bana uyan sey esime uymayabilir, ona uyan bana uymayabilir ben herturlu ortama uyum saglarimm. Benimle ciddi olunmasini istediklerinde ciddi olurum , cocuklastiklarinda cocuk olurum. Ve kac senelik arkadasi ve esim ben mi nisanlinmi dese eminim ki eşimi sececek bir insan. Az cok hareketleriyle belli ediyor bunu. Cogu kez kizin yaninda da soyledi.
Sadece arkadas kisisi rahatszligin farkinda degil o kadar. Ha bu rahatsizligi soylermiyim arkadasa evet soylerim asla beni anlamayacak bir insan degil. Ama kiza sinirlenir belki kavga ederler vicdanim rahat olmaz diye bisey demedim.
Sorunun hallolmasına sevindim canım. Bazı arkadaşlar burda sana gaz verildiğini düşünmüş ama aslında gaz falan verilmedi , en azından kendi adıma konuşayım. Normalde insan bu tarzdaki kızlarla karşılaşmayınca ve böyle konulara denk gelince konu sahibinin çok abarttığını düşünüyor. Bende çok sosyal biriyimdir, ancak saçma sapan o kadar insana rast geldim de senin gibi konular okuyunca gözümde canlandırabiliyorum az çok durumları. Belki görmesem benzer tipleri burda okuyunca aman yaa ne var abartmışsın derdim. Eşin bu açıklamayı zamanında yapmadığı için ve kadınların her şeyi hissettiğini bildiğimiz için haklısın demiştik sana. Ama mantıklı bir açıklama yapmış ve senin için rahat etmiş, gerisi önemli değil. Sonuçta rahatsız olduğumuz kimseyle aynı ortamı paylaşmak zorunda da değiliz, eşine güvensen bile zevk almıyorsan o görüşmelerden mesafe koyma hakkın var kendi adına. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah.Bugün konuyu açtım. Ve ilk defa "pink kardeşim yaşindaki kiza o gozle bakacak degilim hele ki dostumun karisina bakacak hic degilim , benimle samimi olmak istiyor cunku arada arkadasim var kendini bana sevdirmeye çalisiyor ben farkindayim ama arkadasimla arasi bozulmasin diye dedi ve ekledi.
Benim arkadasim senin bir dedigini iki etmiyor sen ne istiyorsan yapiyor cikolata sevdigini biliyor ve getiriyor o zaman benim arkadasiminda sende gozu mu var sirf beni sevdigi icin seni de el ustunde tutuyor dedi " ve ben ikna oldum.
Eşinle arkadaşi cok uyumluysa ve ariza hareketleri olan sadece bu kizsa, o arkadas neden nisanlisini uyarmamis? Eşinizin rahatsiz olup olmayacagi şeyleri bilmiyor mu o nişanlisindan bile eşiniz için vazgececek adam?
O adamla eşiniz benzer kafada olsalardi, nisanlisinin opmesine izin vermezdi en baştan. :)
Çok ilginc insanlarsiniz topluca. Sizi gectim elin adami icin nisanlisindan vazgececek kafada bir adam ve bunu bilen kiz filan...
Ben hicbirinize akıl erdiremedim artik, bu nasil bir hayat.
Yahu her konumda illaki bir üye nasil insanlarsiniz , nasil hayatlariniz var diye yargi yapiyor. Sanirim bu üyelerin hayatlarinda hiç olagan disi birsey olmuyor ? Ya da bu üyeler hic saçma sapan insanlarla karşilaşmiyor.
Zaten normal bir hayatim olsa neden buraya konu acayim neden size sorayim ?
Diger konularinizi bilemem ama şuan ki konunuzdaki tek mesele karsinizdaki insanlarin sacma olmasi degil, cift olarak siz de ilginçsiniz baya.
Eşin seni kardesinden kiskaniyor, sen eşini arkadaşinin nişanlisindan kiskaniyorsun, eşin kalkip baska bir arkadasindan yine seni kiskaniyor düşerken tuttu diye?!?! ve buna cevabin "koca olsaydinda sen tutsaydin" filan oluyor...
Neysr size hersey cok normal geliyor. Daha fazla konuya yorum yapmiyirum.
Hamile olduğu için ekstra ekstra takar bu durumu, hormonlardan dolayı.Eşinle arkadaşi cok uyumluysa ve ariza hareketleri olan sadece bu kizsa, o arkadas neden nisanlisini uyarmamis? Eşinizin rahatsiz olup olmayacagi şeyleri bilmiyor mu o nişanlisindan bile eşiniz için vazgececek adam?
O adamla eşiniz benzer kafada olsalardi, nisanlisinin opmesine izin vermezdi en baştan. :)
Çok ilginc insanlarsiniz topluca. Sizi gectim elin adami icin nisanlisindan vazgececek kafada bir adam ve bunu bilen kiz filan...
Ben hicbirinize akıl erdiremedim artik, bu nasil bir hayat.
Öncelikle allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende uzun uğraşlarla, 3.5 yıl sonra kucağıma aldım bebeğimi.
Benim hamileliğim çok riskliydi eşimle kesinlikle birlikte olmadık.
Fakat sizde öyle bı durum yok.
Baştan beri birliktelikten kaçar bı durumda yokmuş.
Hamile olduğu için ekstra ekstra takar bu durumu, hormonlardan dolayı.
Ortada aslında çok büyük bi sorun yok, nişanlı kız kendini sevdirmeye çalışıyor.
Kız soğuk durmak istemiyor.
Tabi ki konu sahibinin çizgilerine aaa neden öyle neden böyle diyemeyiz.
Herkesin kendi hayatı. Bende son derece ile görüşlü olduğum halde tokalaşmaktan nefret ediyorum.
Şurda size sonuna kadar katılıyorum. Neden arkadaşı için nişanlısından vazgeçsin ki. Kimse arkadaş için hayatının kadınını bulduysa bırakmaz.
Birde sorunları bire bir halletmekten yanayım hep. Hiç eşimi işin içine katmam.
Benim farklı bı olay geldi başıma eşimin is yerinde ki bayan mesai arkadaşı samimiler.
Telefon açmış evime artık karışmaya başlama haddi bulmuş kendine öyle bı yuvasını yaptım ki anlatamam.
Şimdi eşim onunla ilişkisini kesemez. E adamı germekte olmaz. Yerini zamanını bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?