- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bence kayıtlıdır.Arkadaşının nişanlısının telefonu eşinizde neden var? Dıdının dıdısı.
Çok gereksiz. Engelleyin ve silin eşiniz görmeden.
Eşinizin kıskandığı o arkadaşın telefonu sizde kayıtlı olsa, arada mesaj atsanız neler olur?
çok güzel yazmıssınız bende kendime bi parça bişiler aldım yazıdanİnsanoğluna güven tabii ki olmaz neyin ne olacağını bilemeyiz ancak burdaki yorumlar asla yapıcı ve sorun çözücü değil. Eşine bağır misafirlere laf sok huzur kaçır diyen bile olmuş. Böyle yaparsanız tat kaçıran, huysuz biri olarak görecek eşiniz sizi ve cinsel soğukluğun yanı sıra duygusal soğukluk da girecek maalesef. Eşimin sevdiği son arkadaşı diyorsunuz o kişiyle de arası açılırsa sıkılıp sıkılıp size patlayacak,sizi suçlayacak. Ortama ayak uydurup kızla yakınlaşıp alttan alta hakimiyet kazanmak varken memnuniyetsiz tavır takınmak asla iyi bir tercih değil. Eşinize bu konuyu da açmayın olmayan şeyi aklına sokacaksınız özgüvensiz imajı çizeceksiniz. Niyeti bozan adam her türlü aklını çelecek kadın bulur hiç yapamazsa sanal alemden yapar boşu boşuna ara bozmayın
Doğru sadece sizin mesafe koymanız yetmez....Bende çok guzel mesafe koyarim ama mesafe koyuyoruz dedigimde esim gelip kahveye geliceklerms bisey diyemedim derse o mesafe ölür.
Kendini yiyip bitirmektense hislerini açığa vurması daha iyi bunun özgüvenle alakası yok konuşulması gerekilen şeyler he eğer konuşmayla kafasına girerse böyle seylerde o insanin yanlışlığıdir belki de yapiyordur sanalda vs kim bile bilir.. kadini reddediyormuş onlar geleceği zaman hazırlanmis karisina yanasmis?? ya arkadasinin sözlüsunun numarasının ne işi var kocasında??.. ben mi çok fesatım..İnsanoğluna güven tabii ki olmaz neyin ne olacağını bilemeyiz ancak burdaki yorumlar asla yapıcı ve sorun çözücü değil. Eşine bağır misafirlere laf sok huzur kaçır diyen bile olmuş. Böyle yaparsanız tat kaçıran, huysuz biri olarak görecek eşiniz sizi ve cinsel soğukluğun yanı sıra duygusal soğukluk da girecek maalesef. Eşimin sevdiği son arkadaşı diyorsunuz o kişiyle de arası açılırsa sıkılıp sıkılıp size patlayacak,sizi suçlayacak. Ortama ayak uydurup kızla yakınlaşıp alttan alta hakimiyet kazanmak varken memnuniyetsiz tavır takınmak asla iyi bir tercih değil. Eşinize bu konuyu da açmayın olmayan şeyi aklına sokacaksınız özgüvensiz imajı çizeceksiniz. Niyeti bozan adam her türlü aklını çelecek kadın bulur hiç yapamazsa sanal alemden yapar boşu boşuna ara bozmayın
Herkes sizin gibi yaşayacak düşünecek diye bişey yok herkesin doğrusu ilişkisi ayrı.. tavsiyelerinizi size kalsin bence bayan özgüvenSiz birbirinizi öz kardeslerden kiskanacak kadar problem yasayan bir ciftseniz kimseyle arkadas olmayin yahu, kan bagi olan kardeşi kiskanabiliyorsaniz sizin kiskanmayacaginiz hickimse olamaz zaten, esim kardesimi kiskansa "senin aklindan neler geciyor" diye azarlardim. Bunun sevgiyle filan alakasi yok.
Bazilarini okurken şok oldum resmen ozguvensizlik akiyor.
Kizda problem yok olsa olsa eşin yanliş anlayip kendi kendine kuruluyor gibi geldi bana, sen de kiskaniyorsun. Biriyle konusacaksan eşinle konuş kendine ceki duzen versin, yok kaldiramiyorsaniz gorusmeyin hiç. O kiz hickimseyi opmeyip eşini özel olarak opmuyordur muhtemelen ama eşin özel olarak ona opturuyorsa bu kizin suçu degil. Ortada ters birsey olsa kizin nişanlisi gormuyor mu?
Herseyden nem kapiyorsunuz. Yok efendim 10 yaş var adiyla hitap etmismis. Eşimle aramda 8 yaş var dolayisiyla arkadaslarinin hepsi benden buyuk oluyor, ortamda herkese abla, abi diye diye mi dolasacagim cocuk gibi. Arkadas ortaminda yaş farki var diye kimseye abi ya da abla demedim bekarken de dahil, kimsenin kocasini ayartmadim. ☺
Numarasini aldi diye zirt pirt yazişmiyorlardir muhtemelen oyle birsey olsa çoktan kiyameti kopartirdin. :)
Bu kadar herkesi tehlike gorenler kimseyle arkadas olmasin, havadan nem kapip milleti de zan altinda birakip boşuna canini sıkmayin kimsenin.
Onlar geleceği zaman hazırlanmis duş almış esine yanasmis.Ben anlayamadım sanırım konuyu.
O arkadaşlarınız gelecek diye eşiniz birden size yakınlaşmaya mı başladı? Ya da onlar gelip gittikten sonra mı oldu bu olay?
Bu olayı aslında eşinizle kavga etmeden çözün isterim ama pek mümkün gözükmüyor gibi. Siz yine baştan güzel konuşun baktınız anlamıyor kızın neyi var falan diyor. O zaman dersiniz o arkadaşın da bana göre iyi birisi ama sen rahatsız oldun, bu da öyle ben de rahatlığından rahatsız oldum dersiniz. 10 yaş da çok fazla aslında, belki de kendinden küçük diye sizin rahatsız olabileceğinizi düşünmüyordur. Kafanızda fazla kurup üzmeyin kendinizi.
Arkadaşının nişanlısının telefonu eşinizde neden var? Dıdının dıdısı.
Çok gereksiz. Engelleyin ve silin eşiniz görmeden.
Eşinizin kıskandığı o arkadaşın telefonu sizde kayıtlı olsa, arada mesaj atsanız neler olur?
Ben bu tavrınızı hormonlara verdim açıkçası. Tamam siz kadın erkek ilişkilerine böyle bakıyor olabilirsiniz ama kızın bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Mizacı öyledir, yetiştirilme biçimi, aile yapısı öyledir vs vs bir çok sebebi vardır. Zaten kız için çok absürd bir durum olsa sizden önce kızın sözlüsü “sen hayırdır?” der. Ama hiç bir tepki vermiyor çünkü kızın yapısı bu... sözlenmiş, yaza evlilik planlayan ve devamlı görüştüğünüz birinin arkasından böyle düşünmenizi hormonlara bağlıyorum.
Kırk yıl düşünsem ayşe, fatma tokalaşırken eşimi yanağından öptü diye düşünmem, çünkü bu benim için içerisinde kötü niyet barındırmayan, sıradan bir eylem.
Yeni tanıştığım değil ama zamanla samimiyet kurduğum, ailecek görüştüğüm insanları yanağından neden öpmeyeyim ki?
Kk olarak her geçen gün ufkum açılıyor.
Gazı almak diye bir tabir vardır.
Eşiniz demiş ya, bişeyler mi yapsak?
Sizi sakinleştirmek ve gazınızı almak için öyle demiş.
Farketse ne olur?Sözlusunden almiş telefon numarasini. Eger silersem engellersem eşimin arkadasi farkeder dogal olarak esimde farkeder.
Farketse ne olur?
Yani büyük bir olay çıkmaz. Ben olsam engellerdim.Neden diye soracaklar esim bşey diyemicek. Ama kiz gittigi zaman olursa olabilir.
yaaaa çok sevimliHı hım.
Öküzün altında buzağı arar, bulursun.
Her hareketten bi manalar, bi hassasiyet filan çıkardığın olabilir, herkeste bu tarz bir duygusallık-dikkat hali olmasa da, kiminde olabiliyor. Cips reklamına "Ama güzel şeyler hep kilo yapıyor" diye hüngür hüngür ağladımdı hamileyken. Adam "O cipslerin Allah belasını versin, çok haklısın tatlım" filan diyordu yani artık, oradan dönüp kabak kendine patlamasın diye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?