???

Arkadaşının nişanlısının telefonu eşinizde neden var? Dıdının dıdısı.
Çok gereksiz. Engelleyin ve silin eşiniz görmeden.

Eşinizin kıskandığı o arkadaşın telefonu sizde kayıtlı olsa, arada mesaj atsanız neler olur?

Ben bu tavrınızı hormonlara verdim açıkçası. Tamam siz kadın erkek ilişkilerine böyle bakıyor olabilirsiniz ama kızın bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Mizacı öyledir, yetiştirilme biçimi, aile yapısı öyledir vs vs bir çok sebebi vardır. Zaten kız için çok absürd bir durum olsa sizden önce kızın sözlüsü “sen hayırdır?” der. Ama hiç bir tepki vermiyor çünkü kızın yapısı bu... sözlenmiş, yaza evlilik planlayan ve devamlı görüştüğünüz birinin arkasından böyle düşünmenizi hormonlara bağlıyorum.

Kırk yıl düşünsem ayşe, fatma tokalaşırken eşimi yanağından öptü diye düşünmem, çünkü bu benim için içerisinde kötü niyet barındırmayan, sıradan bir eylem.
Yeni tanıştığım değil ama zamanla samimiyet kurduğum, ailecek görüştüğüm insanları yanağından neden öpmeyeyim ki?
Kk olarak her geçen gün ufkum açılıyor.

Bence kayıtlıdır.

çok güzel yazmıssınız bende kendime bi parça bişiler aldım yazıdan

Kendini yiyip bitirmektense hislerini açığa vurması daha iyi bunun özgüvenle alakası yok konuşulması gerekilen şeyler he eğer konuşmayla kafasına girerse böyle seylerde o insanin yanlışlığıdir belki de yapiyordur sanalda vs kim bile bilir.. kadini reddediyormuş onlar geleceği zaman hazırlanmis karisina yanasmis?? ya arkadasinin sözlüsunun numarasının ne işi var kocasında??.. ben mi çok fesatım..en azindan bana ters durumlar insaAllah hislerin seni yaniltiyordur pinkcim Allah gönlüne ferahlik versin

Herkes sizin gibi yaşayacak düşünecek diye bişey yok herkesin doğrusu ilişkisi ayrı.. tavsiyelerinizi size kalsin bence bayan özgüven

Ben anlayamadım sanırım konuyu.
O arkadaşlarınız gelecek diye eşiniz birden size yakınlaşmaya mı başladı? Ya da onlar gelip gittikten sonra mı oldu bu olay?

Ben anlayamadım sanırım konuyu.
O arkadaşlarınız gelecek diye eşiniz birden size yakınlaşmaya mı başladı? Ya da onlar gelip gittikten sonra mı oldu bu olay?
Onlar geleceği zaman hazırlanmis duş almış esine yanasmis.

Evet eşimin kizi küçümsemesi lazim mesela ben hic tartisma esnasinda " pink o daha cocuk cocuk aramizda 10 yas var kardesim gibi sacmalama " dedigini duymadimn

Sözlusunden almiş telefon numarasini. Eger silersem engellersem eşimin arkadasi farkeder dogal olarak esimde farkeder.

Biz bu kizla 7 ay once taniştik daha. Ve ilk günden beri bu samimiyet.

Bence oncelikle hormonlarinizin entrikalarina gelmeyin derim.hamilelikte maalesef bu hormonlar bizleri karmasik dusuncelere itiyor.
Bir de esiniz bebege birsey olmasindan korkuyor olabilir ondan uzak duruyordur.
Bu tur seyleri dusunmeyin bence.giyinin suslenin salmayin kendinizi.
Bir de tavsiyem dogum sonrasi hic logusa olayina girmeyin.insanin psikolojisini bile etkiliyor.dogum sonrasi hormonlarin oyunlari devam edebilir.onun icin mumkun oldugu kadar kafaya takmayin hicbirseyi.kendinize bakin,bebeginize bakin bu gunlerin tadini cikarin.
O arkadasin sozlusu olayini da fazla dusunmeyin hormonlarinizdan kaynakli bunlar genelde.
Negatif dusunceleri atin kafanizdan

yaaaa çok sevimli Rabbim hep mutlu mesut etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…