???

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler kızlar. Bugün bir olay yasadim ve sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.

Gördügünüz üzere 5 sene sonrasinda hamile kaldim çok sükur isteyen herkese nasip olsun inşallah

Eşim hamileligimin ilk 4 ayinda aşiri istekliydi ama son iki aydan fazladir kanki gibiyiz öpüş kokuş cinsellik yok.

Bende uzerinde durmuyordum ki 1 ay once dogum gunuydu. Uyuyalim dedi. Bende cilveli cilveli " hediyeni almadan mi " dedim.
Ben yataga geciyorum dedi. 10 dk sonra gittigimde uyumuştu. Bozuldum ertesi gune de yansittim tabi.
Aksam eve gelip konu açildiginda " hamilesin istemiyorum iste " diye bagirdi. Çok zoruma gitti ama hemen konuyu degiştirdim. O günden sonrada konusu açilmadi.

Bu surecte ben esimin yaninda soyunamamaya , sarilamamaya , yanagindan bile öpememeye başladim. Çunku cok zoruma gitmiştiii. O da ayni sekilde giyinirken soyunurken hep dikkatliydi.

Neyse bizim arkadaslar var sözlüler bayadir da gelmiyorlar. ( kız şehir dısinda okuyor ) yani en son görüştügümüzde 4 aylik hamileydim... Bu aralar sık gelmeye başladılar. Kesinlikle herkesin gözu kocişimin üzerinde herkes kocama aşık diye dertlenenen ya da takan biri degilim ama bu kiz surekli merhabalaşırken ya da güle güle derken eşimi tokalaşmadan öpüyor. Zaten bundan önceden de rahatsizdim.
Benim eşim normalde kizkardesini bile öpmez hep geri cekilir ama kiza bisey diyemiyor.

Ben de aksine onun sözlüsüne yaklaşmam sadece elini sıkarım.

Neyse hamilelik sendromundan bunu baya takmiştim ve eşime lafta sokmuştum. Ne yapim opme mi deyim falan diyordu.

Bugün geleceklerdi aradilar gelecez dediler. Esime bunu soyledim. Kalkti duş alayim şimdi ter kokmayim dedi. Duştan çikti. Bir yanaşma bir öpme seni çok özledim gelmeden biseyler mi yapsak falan demeler ben şok oldum... 2 ay sonrami aklina geldi deyip bozdum ve sinirlendim...

Kız guzel ve bakımlı gözum yok çok mutlu olsunlar asla kıskançlikta yok. Ama ben paspal hayattan bezmiş dogursamda kurtulsam saç baş daginik. Kendimi çok kötü hiissettim. Esiminde 2 ay sonra böyle bisey yapmasina anlam veremedim.

Açık açık soramiyorum size ama eşim beni arzuladigindan gelmedi sanki yanima. Bu gözler kk da neler okudu konduramiyorum da. Öyle bir insan degil ama içten içe begeniyor mu onu ?

Çok afedersiniz köpekler heyecanlanip sevindikleri zaman çiftleşmek isterler ya kocamda resmen onu gördum ve heyecani sanki gelecekler diyeydi. ( burasi yanliş anlaşilmasin )

Yersiz kıskanç bir insan degilimdir ama bu olay bana hiç iyi şeyler hissettirmedi...

( Kız birkac kere tek gelmek istedi eşim evdeyken ben kabul etmedim. Eşim gelsin ne olcak falan dedi ) bu ayrintiyi atlamayayim.

Son düzenleme:
Pinkcim, boşver.
Neyse ne.
Sen doğuma odaklan, eğer düşündüğün gibiyse zaten birkaç hafta sonra lohusa depresyonunla adama cehennemi yaşatırsın hiç merak etme.
Ama çoğu erkek hamilelik döneminde böyle bir geri çekilme ve iticilik yaşıyor.
Beden tuhaf şekle geliyor, uzaylı gibi dışarıdan izliyorlar sadece.
O kadınla olan durum ise, hormonlarının etkisidir.
En fazla karakter ya da fiziki olarak beğendiği biri olabilir, ilerisi olmaz yani.
Sen hemen bunu beyninden at, bebişini düşün.

Biz tabi ki bunu burdan bilemeyiz.

Ama iki yol var ;

Ya bu insanlarla mesafe koyacaksınız araya.

Ya ge geliş gidişlerini sıklaştırıp eşinizi gözlemleyeceksiniz.

Fakat 2.seçenek tehlikelidir. Çünkü sonunun ne olacağı biç belli olmaz.

Bi de başlıkta konunun içeriği ile ilgili olmalı bence. Başlıkta tek başına bir soru işareti konuyu okuma isteğini öldürüyor.

Hoslanmiyorsaniz davranisindan araniza mesafe koyun evinize kabul etmeyin.
Sizde onun sozlusunu öpün hem esiniz hem kız görsün.

Mesafeyi ben koyarim da eşim arkadaşiyla o mesafeyi koymaz.

Ben inat edip karakter çizgimden çıkıp onun sözlüsünü öpemem. Yani bana çok ters.

Kabul etmek zorunda değilsiniz musait değiliz deyip çağırmayın, hiç bir kadın durduk yere huylanmaz bana göre. Eşiniz hamile olduğunuz için bebeğe bir şey olur korkusundan belki yaklaşmamıştır size dedim ama şimdi birden yaklaşması da biraz tuhaf olmuş gerçekten. Kıza elini uzatmasını söyleyin eşinize, eşiniz erken davranıp tokalaşmaya kalkarsa öpecek hali yok kızın da.

Şu saat oldu hala aklımdan çıkmıyor. Bebişi dogumu da düşünüyorum ama bu olay onlarin bile önüne geçiyor. Resmen kendime engel olamiyorum. Yataga gidesim gelmiyor şuan. Icimden bir ses salonda yat ve yarin bu konuyu suratina suratina sor diyor.

Inanin yazacak bisey bulamadim o nasil duzeltilir bilginiz varsa bilgilendirin lutfen.

Zaten sık gelip gidiyorlar. Mesafeyi de ben herturlu koyarim ama eşim koymaz arkadaşiyla..

Öpme, öpmeme konusunda katı degilim ama mumkunse öpmemeyi tercih ederim. Esimin bir kuzeniyse herkesi öper mutlaka ve her zaman tokalastiktan sonra öpmek icin uzanir, haliyle geri ceviremem ben de. Dunyanin sonu degil sonuçta her öpen insanin sizde veya eşinizde gözü var demek degildir. Bazen insan geri ceviremiyor.

Misafir gelecekse ve ter kokuyorsam ben olsam ben de duşa girerdim.
Nebileyim siz kendinizi bakimsiz hissettiginiz için herseyi fazla goruyor ve esinizin heyecan yaptigini saniyor olabilir misiniz?

Kusura bakma da bir odunla evlisin....hem de en yontulmamışından....hayatım bebeğe zarar vermekten korkuyorum, içim rahat etmez üzerine alınma sağlığınız için beraber olmuyorum demek var ama o "hamilesin işte istemiyorum!!!" Diye bagırmayı tercih etmiş....

Boyle bi öküzü o kız napsın? Kıskanılacak bi tarafı yok bence

Evet bende ona şasirdim iki aydan fazla oldu neden şimdi neden bugün neden geleceklerini duyduktan sonra ?

Kiza elini de uzatti ama kiz hem elini sıktı hemde yanaklarindan öptü. Ben ne yapayim deyip duruyor.

Omcelikle allah kucagina almayi nasip etsin inan 4 hamilelik gecirfim hep aksi kiskanc pimpirikli bir kadin haline geldim gerci hala oyleyim ama kavga edecek halde degilim biraz hormonlardan da olabilir. sana su kadarimi deyim sen bir dogur esin varya kul kole olack cunku ne biletim cok cazibeli oluuorsun o zamn bunu dusun az kalmis canim onlara gelirsekte bende sevmem oyle vicik vicik opme tokalsmayi gelmelerini asla istemem yapacagin tek se bu simdilik

5 yıl sonra hamıle kalmıssiniz, neden hayattan bezmıs ve paspalsınız. Bir de farkındasınız paspal oldugunuzun ve dogursam da kurtulsam dıyıp Kendınıze bakmıyorsunuz.

Ben en cok bılerek paspal olusunuzu enteresan buldum, diger mevzu ıcın ne desem yalan olur. etkilemek istemem sızı. Kocanızı en iyi siz tanırsınız.
Ben yasasam bu durumu, hislerime guvenırdım.

Hayir ter kokmuyordu sorunda orda zaten. Birde eşim gece yatmadan alir duşunu hep.
Eşim kuzenleri bile opecegi zaman kendini geri çeker. Ve herkes bana sorar x abi neden öpturmuyor diye. Bende hoslanmiyor derimm esim hoslanmiyor yani hoslanmiyor du.

Yorumunuza çok güldüm allhta sizi güldursün. Evet oyle diyebilirdi ama demedi. Kırmayı tercih etti. Ve o kadar zaman sonra bugün geldi. Manidar...

Hiç olmamış gibi gir yatağına mis gibi.
Diyorum ya delirmek için sebebin geliyor, adı lohusalık
Ağzına geleni o dönemde sayarsın, bu konuyu o zaman açman hem senin hem bebişin için çok daha sağlıklı.
Biliyorsun değil mi stresini kalp atışlarından hissediyor, biraz bencillik bu dönemde çok da zararlı değil yani.
Öyle bir hakkın var ve bencilliğini sonuma kadar kullan.
Zaten çok az bir zaman var, şuan sorduğunda illa ki kavga çıkacak ve etkileneceksin.
Gerek var mı buna?

Kız önceden de öpüyormuş eşinizi, yeni yapmaya başladığı bir şey değil ki.
Boşuna takmışsınız bence.

Erkeklerin hamileliğe bakışı kadınlar gibi de değil. Siz bu durumu bire bir yaşıyorsunuz ama o dışarıdan izliyor sadece.
Bebeğe zarar verme korkusu ya da "yanlış yapıyorum" düşüncesi uzak durmasına neden oluyor olabilir.
Konuşmadan bilemezsiniz. Belki kendi bile bilmiyordur sebebini.

Yorumunuza çok güldüm allhta sizi güldursün. Evet oyle diyebilirdi ama demedi. Kırmayı tercih etti. Ve o kadar zaman sonra bugün geldi. Manidar...

Ayrıca ısmarlama gibi sex teklifi..."bişiler mi yapsak?"
Sex isteğini soyleme şekli bile odun..
Size istek duymuyor kendi bedeni sex istemiş hepsi bu...
Ben gülecek bişey göremedim valla sinir bozucu bi herif oldugu cok belli tavrından..

İyi de öyle sık sık nasıl ağırlıyorsunuz ki?
Hamileliğiniz epey ilerlemiş.
ben 25 haftadan sonra içtiğim çayı kaldırmaya acizdim.
eşiniz mesafe koysun yada koymasın,
Doğumdan sonra mecbur o mesafe araya girecek.
hem bebek hem misafir zor işler.

hormonlarınızın tavanda olduğunu unutmayarak,
Kendinizi rahat bırakın.
Şu dönemler de gerçekten söylüyorum ki,
Beyin çok farklı işliyor
Güzel,sağlıklı,huzurlu doğumlarınız olsun.
keyfinize bakın...

Son aylarda paspalim ama evden bahsediyorum tabiki. Pijama , makyaj yok daginik ve cansiz saçlar. Haciyatmaz gibi nereye devrilsem olmuyor. Uzanirken veya otururken 40 kez pozisyon degiştiren rahat edemeyen. Paspalliktan kastim bu aslinda. Yani ben kendimi dogal olarak hic seksi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…