???

5 yıl sonra hamıle kalmıssiniz, neden hayattan bezmıs ve paspalsınız. Bir de farkındasınız paspal oldugunuzun ve dogursam da kurtulsam dıyıp Kendınıze bakmıyorsunuz.

Ben en cok bılerek paspal olusunuzu enteresan buldum, diger mevzu ıcın ne desem yalan olur. etkilemek istemem sızı. Kocanızı en iyi siz tanırsınız.
Ben yasasam bu durumu, hislerime guvenırdım.
Neden ama?
Paspallık hakkı yok mu?
Bırakın hamileliği, bir kadının gayet kendini salma özgürlüğü niye yok ya?
Sanırsın adamlar papyon mendille geziyor, pijama takımı giyen nadir yahu!
Onlara çok bile!

Kadıncağız son döneminde doğurmak üzere, her yeri şiştir şimdi.
Ayağına ayakkabı sığmaz, üzerine kıyafet olmaz.
Aynaya baksa ayrı dert, cildi bozuktur burnu göz kapağı bile ayrı şiş yani.
Elleri bile acır bir makyaj yapayım dese, bedenine özgürlük vermiş istediği gibi yayılmak için, çok olmamalı bu.

Hiç olmamış gibi gir yatağına mis gibi.
Diyorum ya delirmek için sebebin geliyor, adı lohusalık😂
Ağzına geleni o dönemde sayarsın, bu konuyu o zaman açman hem senin hem bebişin için çok daha sağlıklı.
Biliyorsun değil mi stresini kalp atışlarından hissediyor, biraz bencillik bu dönemde çok da zararlı değil yani.
Öyle bir hakkın var ve bencilliğini sonuma kadar kullan.
Zaten çok az bir zaman var, şuan sorduğunda illa ki kavga çıkacak ve etkileneceksin.
Gerek var mı buna?

Eminim kavga cikmayacak sacmaliyorsun askim ben hic oyle bisey yaparmiyim sana yanasmaya da gelmiyor hep altinda biseyler ariyosun kih kih kih yapacak. 🤦🏻‍♀️

Yani diyorsun ki salla gitsin

Son aylarda paspalim ama evden bahsediyorum tabiki. Pijama , makyaj yok daginik ve cansiz saçlar. Haciyatmaz gibi nereye devrilsem olmuyor. Uzanirken veya otururken 40 kez pozisyon degiştiren rahat edemeyen. Paspalliktan kastim bu aslinda. Yani ben kendimi dogal olarak hic seksi hissetmiyorum.
Bence en seksı ve en guzel oldugun zamanların. Otur tadını cikar. Misafirlere nasıl davrandı esin? Veya senin tavrına karsılık ne yaptı?

Eminim kavga cikmayacak sacmaliyorsun askim ben hic oyle bisey yaparmiyim sana yanasmaya da gelmiyor hep altinda biseyler ariyosun kih kih kih yapacak. 🤦🏻‍♀️

Yani diyorsun ki salla gitsin
Aynen öyle salla gitsin:)
Doğumdan sonra havada toz uçsa, bunu neden almıyorsun diye adama bağırırken, bu konu mutlaka aklına gelecek emin ol😍

Kız önceden de öpüyormuş eşinizi, yeni yapmaya başladığı bir şey değil ki.
Boşuna takmışsınız bence.

Erkeklerin hamileliğe bakışı kadınlar gibi de değil. Siz bu durumu bire bir yaşıyorsunuz ama o dışarıdan izliyor sadece.
Bebeğe zarar verme korkusu ya da "yanlış yapıyorum" düşüncesi uzak durmasına neden oluyor olabilir.
Konuşmadan bilemezsiniz. Belki kendi bile bilmiyordur sebebini.

Düsüncenize saygi duyuyorum. Ama benim bebegim tüp bebek ben 10.haftaya kadar olmasin ne olur ne olmaz dedigimde bile asiri istekli ve surekli pesimde bir kocam vardi ? Hadi olsun , sen beni sevmiyormusun , neden istemiyorsun , kocan degilmiyim vs Peki sizce o zaman bunnlari dusunse hak vermezmiydim ? O zamanlar da ben hic istemiyordum. Ama kendisine 1 kez bile hayir demedim. 🤷🏻‍♀️

Neden ama?
Paspallık hakkı yok mu?
Bırakın hamileliği, bir kadının gayet kendini salma özgürlüğü niye yok ya?
Sanırsın adamlar papyon mendille geziyor, pijama takımı giyen nadir yahu!
Onlara çok bile!

Kadıncağız son döneminde doğurmak üzere, her yeri şiştir şimdi.
Ayağına ayakkabı sığmaz, üzerine kıyafet olmaz.
Aynaya baksa ayrı dert, cildi bozuktur burnu göz kapağı bile ayrı şiş yani.
Elleri bile acır bir makyaj yapayım dese, bedenine özgürlük vermiş istediği gibi yayılmak için, çok olmamalı bu.
Hayır yok, hamıle olmasının veya olmamasının dısında soyledim bunu
Bile bile neden paspal olalım ki? Paspalliktan kastı zaten pijamaymıs bakımsızlık degıl.
Bakımsızlıktan bahsettiğini dusunerek yazdım onu.
Ayaklarim ellerim yuzum sis diye, sacıma neden fon cekmeyım ki?
Adamın nasıl gezdiği adamı baglar.

Ben yapayalnız bir insanım bu benim sacıma masa yapmama, guzel camasir giymeme kaş aldırmama temiz ve tuysuz olmama engel degıl. Kendim ıcın yapıyorum hepsini.
Adam açısından bakarsak, beni köseye koyalım ve orda öleyim ozaman.

Evet bende ona şasirdim iki aydan fazla oldu neden şimdi neden bugün neden geleceklerini duyduktan sonra ?

Kiza elini de uzatti ama kiz hem elini sıktı hemde yanaklarindan öptü. Ben ne yapayim deyip duruyor.
Hayir ter kokmuyordu sorunda orda zaten. Birde eşim gece yatmadan alir duşunu hep.
Eşim kuzenleri bile opecegi zaman kendini geri çeker. Ve herkes bana sorar x abi neden öpturmuyor diye. Bende hoslanmiyor derimm esim hoslanmiyor yani hoslanmiyor du.
Önceki yorumunuzu okuyunca kimseyi öptürmeyen adam ona gelince niye bir şey demiyor? Bende olsam huylanırdım, hamilesiniz o sebeple de biraz alıngan olabilirsiniz. Eşinize ne deseniz kıskanç damgası yiyeceksiniz . Kendinizi üzmeye değmez, onlarla doğum yapana kadar görüşmeyin. Eşinize de sebep olarak gelmeye kalktıkları zaman iyi değilim kabul edemem deyin hamile olmanızı bahane sunun. Sonra elbet görüşmek zorunda kaldığınızda da eşiniz olmadığında kıza bir yerlerden konu açıp tokalaşmak varken öpmeyi doğru bulmadığınızı söyleyin. Hatta eşim de hiç sevmez ayıp olmasın diye bazen bir şey demez deyin alsın gerekli mesajı. Siz bunalacağınıza kız dikkat etsin davranışına.

Gayet iyiydi şakalaştilar falan.
Benim tavrimin uzerinde duramadi cunku o sırada zil çaldi.
Demek ki art niyetli degılmıs.. sen Hassassın belki de ama, yine de yumusama hemen. Söyleme sekli kırıcı cunku. Daha duzgun söyleyebilirdi sevısmek ıstemedigini.
Saglıkla hayırlısıyla al bebegını de kucagına♥️

Önceki yorumunuzu okuyunca kimseyi öptürmeyen adam ona gelince niye bir şey demiyor? Bende olsam huylanırdım, hamilesiniz o sebeple de biraz alıngan olabilirsiniz. Eşinize ne deseniz kıskanç damgası yiyeceksiniz . Kendinizi üzmeye değmez, onlara doğum yapana kadar görüşmeyin. Eşinize de sebep olarak gelmeye kalktıkları zaman iyi değilim kabul edemem deyin hamile olmanızı bahane sunun. Sonra elbet görüşmek zorunda kaldığınızda da eşiniz olmadığında kıza bir yerlerden konu açıp tokalaşmak varken öpmeyi doğru bulmadığınızı söyleyin. Hatta eşim de hiç sevmez ayıp olmasın diye bazen bir şey demez deyin alsın gerekli mesajı. Siz bunalacağınıza kız dikkat etsin davranışına.

Hayir diyemedigim icinn stresini çekiyorum evet cok haklisiniz. Ama 1 haftalik plan yaptilar bile. 1 hafta boyunca berabermişiz kiz sonra gidecek. Evlenince de buraya yerleşcekler 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Hayır yok, hamıle olmasının veya olmamasının dısında soyledim bunu
Bile bile neden paspal olalım ki? Paspalliktan kastı zaten pijamaymıs bakımsızlık degıl.
Bakımsızlıktan bahsettiğini dusunerek yazdım onu.
Ayaklarim ellerim yuzum sis diye, sacıma neden fon cekmeyım ki?
Adamın nasıl gezdiği adamı baglar.

Ben yapayalnız bir insanım bu benim sacıma masa yapmama, guzel camasir giymeme kaş aldırmama temiz ve tuysuz olmama engel degıl. Kendim ıcın yapıyorum hepsini.
Adam açısından bakarsak, beni köseye koyalım ve orda öleyim ozaman.
Ya hayır😂😂
Öyle demek istemedim, estafurullah.
Ben yanlış anladım herhalde, hani gelen kadın bakımlı güzel sen de öyle ol niye paspalsın ve söylemek istediğim birkaç alt metin daha.
Her insan bakımlı olmalı kesinlikle katılıyorum ama istiyorsa sırf kocası başka bakımlı kadınlara bakmasın diye de bir çabaya girmemeli, kendisi yalnızca kendisi için bir saç taramalı.
Yoksa bizim Türk erkeklerine gerçekten bıyıklı bıyıklı gezeceksin, hakettikleri o çünkü!
O kadar bakımsız ve kişesel temizlikten uzaklar ki, kadın bedenine dair en ufak narinliği haketmiyorlar.

Bu arada yalnızlık Allaha mahsus, şuan öyle ama gelecek ne getirir bilinmez:)
Öyle koyun beni kenara falan, yok yok atıyoruz o cümleleri zihinden.

Kızı kafanıza takmayın bence. Bazı insanlar öpüşerek selamlaşmayı sever.

Sizin adam biraz odunmuş ama :KK53: Hamile kadınlardan eşlerinin uzak durmasına çok sinirleniyorum. Kadının zaten vücudu değişiyor üstüne bir de eşi sanki vebalı gibi uzak durunca iyice kötü oluyor. Adamın söyleme şekli de sinir bozucu. Ensesine tokat atasım geldi:KK70:

Ya hayır😂😂
Öyle demek istemedim, estafurullah.
Ben yanlış anladım herhalde, hani gelen kadın bakımlı güzel sen de öyle ol niye paspalsın ve söylemek istediğim birkaç alt metin daha.
Her insan bakımlı olmalı kesinlikle katılıyorum ama istiyorsa sırf kocası başka bakımlı kadınlara bakmasın diye de bir çabaya girmemeli, kendisi yalnızca kendisi için bir saç taramalı.
Yoksa bizim Türk erkeklerine gerçekten bıyıklı bıyıklı gezeceksin, hakettikleri o çünkü!
O kadar bakımsız ve kişesel temizlikten uzaklar ki, kadın bedenine dair en ufak narinliği haketmiyorlar.

Bu arada yalnızlık Allaha mahsus, şuan öyle ama gelecek ne getirir bilinmez:)
Öyle koyun beni kenara falan, yok yok atıyoruz o cümleleri zihinden.
Yok yav🤣gelen kadından bize ne, isterse barbi olsun o. Asla kimseyi kımseyle kıyaslamam.
Ben konu sahibi kendine bakarsa kendını daha iyi hisseder diye neden bilerek öylesin demek ıstedım🥰

Kızı kafanıza takmayın bence. Bazı insanlar öpüşerek selamlaşmayı sever.

Sizin adam biraz odunmuş ama :KK53: Hamile kadınlardan eşlerinin uzak durmasına çok sinirleniyorum. Kadının zaten vücudu değişiyor üstüne bir de eşi sanki vebalı gibi uzak durunca iyice kötü oluyor. Adamın söyleme şekli de sinir bozucu. Ensesine tokat atasım geldi:KK70:

Aglamadim ama biliyormusunuz. O lafı yedim yutkundum uzerine damla damla su içip " neyse günun nasil geçti " dedim. Hamilelikten once olsaydi masayi kafasina geçirirdim sanirim. Hamilelik bana sakin kalmayi ögretti. Içime atmayi , affetmeyi , susmayi...

Ne yazacağımı bilemedm
Ama şunu diyebilirim ki sen bebeğine odaklan
Doğunca zaten cinnet geçirip herşeyi araya sokustirursun :)

Kimseyi de opturmeyip ona gelince napim demesi de bir garip
İçinde öyle bir his yoktur eşinin ama ben olsam bnde huylanirim sinir olurum

Hormonlardanmi dersiniz 🙄

Hı hım.
Öküzün altında buzağı arar, bulursun.
Her hareketten bi manalar, bi hassasiyet filan çıkardığın olabilir, herkeste bu tarz bir duygusallık-dikkat hali olmasa da, kiminde olabiliyor. Cips reklamına "Ama güzel şeyler hep kilo yapıyor" diye hüngür hüngür ağladımdı hamileyken. Adam "O cipslerin Allah belasını versin, çok haklısın tatlım" filan diyordu yani artık, oradan dönüp kabak kendine patlamasın diye. :)

Back
X