Ben yardim etmek isterim okuyabilirsem yazarim allah kabul etsin
Canim bu dua sadrce 12.ooo tanemi okuniyo yoksa daha fazlami haftada yazmissin da tam olarak nasil okunur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayet :) bu yazdığınız embiya ayetlerindendir... Evet yunus as okuduğu duadır :) relg iken okumamaya dikkat edelim :) Allah kabul etsin inşaallah :):)
Dua yerine geçen ayetler okunabiliyor regl iken diye biliyorum. Bu peygamberlerin okuduğu, Kuran'da geçen dolayısıyla ayet olanlar okunabiliyor diye biliyorum. Ama tabi dua niyetiyle... Bunlar Fatiha. Rabbena vs... Siz yine de araştırın ama Kuran'da geçen hiçbir sey regl iken okunmaz diye bir sey yok sanıyorum ben. Tabi dua niyetiyle okumaktan bahsediyorum...
başında tekbir getirerek okuyabilirsiniz :) arkadaş hatim yaptığı için :) o şekil de anlattım :)Dua yerine geçen ayetler okunabiliyor regl iken diye biliyorum. Bu peygamberlerin okuduğu, Kuran'da geçen dolayısıyla ayet olanlar okunabiliyor diye biliyorum. Ama tabi dua niyetiyle... Bunlar Fatiha. Rabbena vs... Siz yine de araştırın ama Kuran'da geçen hiçbir sey regl iken okunmaz diye bir sey yok sanıyorum ben. Tabi dua niyetiyle okumaktan bahsediyorum...
peki duan kabul oldumu ?
peki duan kabul oldumu ?
peki duan kabul oldumu ?
Ben de merak ediyorum aslında. :)
Ben de merak ettim.
ALLAH razı olsun canım, ALLAH seninde dualarını kabul buyursun İNŞALLAH. AMINAllah herkesin duasını kabul etsın cnm
Evet, duam kabul oldu. Hala inanamıyorum, bunu yazarken anlatırken bile duygulanıyorum. Ben o kadar çaresizdimki... ALLAH-a çok yalvarmıştım. Çok şükür, binlerce kez şükürler olsun ALLAH beni öyle gözü yaşlı bırakmadı. Bu duayı 12.000 kez 1 hafta içinde tek başına okudum ve birde haftalık 41 Fetih süresini okumuştum. ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. İNŞALLAH dualarınız kabul olur. AMIN
ALLAH razı olsun canım, ALLAH seninde dualarını kabul buyursun İNŞALLAH. AMIN
senin adina gercekten cok sevindim Rabbim mutlulugunu daim etsinEvet, duam kabul oldu. Hala inanamıyorum, bunu yazarken anlatırken bile duygulanıyorum. Ben o kadar çaresizdimki... ALLAH-a çok yalvarmıştım. Çok şükür, binlerce kez şükürler olsun ALLAH beni öyle gözü yaşlı bırakmadı. Bu duayı 12.000 kez 1 hafta içinde tek başına okudum ve birde haftalık 41 Fetih süresini okumuştum. ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. İNŞALLAH dualarınız kabul olur. AMIN
ALLAH razı olsun canım, ALLAH seninde dualarını kabul buyursun İNŞALLAH. AMIN
Senin adına çok sevindim, gözün aydın arkadaşım.
senin adina gercekten cok sevindim Rabbim mutlulugunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?