12.000 Hz Yunus Peygamberin duasi... Lutfen yardim edermisiniz?

Konu sahibine sormak istiyorum. Duanız kabul oldu mı
Evet, çok şükür yıllar önce kabul oldu. Bu konuyu görünce çok duygulandım. Yıllar öncesini hatırlattı bana. Gerçekten çok çaresiz bir dönemimde okumuştum. Bu duanın yanında birde haftalık 41 Fetih Süresini okumuştum. ALLAH herkesin duasını kabul eylesin. Sizin de duanız/dualarınız kabul olur INŞAALLAH

Cok sevindim. Ben de cok çaresizim cok dua ediyorum. Vakti gelmedi demek ki... Öyle ihtiyacım var ki duamı yasamaya. Rabbim şükretirsin olunca inşallah. Haftalık 41 fetihi Nasıl yaptınız?

Cok sevindim. Ben de cok çaresizim cok dua ediyorum. Vakti gelmedi demek ki... Öyle ihtiyacım var ki duamı yasamaya. Rabbim şükretirsin olunca inşallah. Haftalık 41 fetihi Nasıl yaptınız?
ALLAH yardımcınız olsun İNŞAALLAH AMİN.

Fetih Süresi okumaya Cumartesi başlanır , Cuma'ya kadar. Cumartesi'den Perşembeye kadar stediğiniz vakitte okuyabilir, birtek Cuma günü Seladan önce okumanız gerekiyor.7 günde 41 Fetih Süresi:

Cumartesi günü 1 defa

Pazar günü 3 defa

Pazartesi günü 5 defa

Salı günü 7 defa

Çarşamba günü 7 defa

Perşembe günü 7 defa

Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.

Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.

Allah razı olsun

merhaba, yunus duasını nasıl okudunuz,yürürken falan okudunuz mu .niyetiniz gerçekleşmesi zor bişeymiydi ?kusura bakmayın belki yanlış cümle kullanmış olabilirim ALLAH katında zor bişey yok ama insanoğlu bazen ümitsizliğe düşebiliyor.

ferdaw canım buraya da bak arkadaş da okumuş yunus duasını

ferdaw

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum pazartesi sabahına kadar devam etsek olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…