benimde 9.günüm bugün ama bana sanki en zoru bu bekleme aşaması geldi bandajlar bir yandan sanki burunda genleşip duruyo geceleri daha net hafiften ağrı hissediyo gibiyim birde başağrısı var arada ameliyat sonrası çok iyiydim aslında beni beklemek kastı
kıslar benim ameliyat olalı 18 gün oldu son 4-5 gündür nezle gbiyim ondanmıdır bilmem başım da çok ağrıyo bide sağ delik acımaya basladı heralde enfeksiyon kaptı doktorda antibiyotik verdi tekrar
süreyya şeneldir'e oldum cnm ben
kıslar benim ameliyat olalı 18 gün oldu son 4-5 gündür nezle gbiyim ondanmıdır bilmem başım da çok ağrıyo bide sağ delik acımaya basladı heralde enfeksiyon kaptı doktorda antibiyotik verdi tekrar
tuonela CANIIIIMMMMMMMMM NASIL OLDUUUNNNNNNNN
tuonelacım datlum neyapıyon bakim yine erken yattı demi akşam:):):):):):):):)ekle ekle resim bakalımmmmmmmmmm:):):)
tuonela CANIIIIMMMMMMMMM NASIL OLDUUUNNNNNNNN
Burnun kanaması durmuştur sanıyorumki bazı burunlar ameliyattan sonra 1 2 hafta kanayabiliyomuş.Korkma benim ilk gün biraz kanamıştı sonra durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?