12.12.2012 de doğum yapmayı planlayan kaç kişi var :)

benimde 38 bitiyo,12.12.12 de ameliyata gireceğimden cok emındım geçen haftakı kontrolde bebeğim hiç kilo almamış 2800 gr makat geliş zaten fl ölçümüde 2 hafta geriydi..doktorum sen bılırsın ama anne karnında ne kadar kalırsa kardır dedı.benim suratım düşünce tekrar bır değerlendırme yapacak yarın bakalım sonucu yazarım

Siz daha iyi bilirsiniz ama böyle bir durumda ben sizin yerinizde olsam, doktor 12'sinde alalım dese bile ben kabul etmezdim. Gelişimini tamamlaması ve daha sağlıklı bir şekilde doğması, ayın 12'sinde doğmasından daha değersiz bir konu değil bence. 20.12.2012 de güzel bir tarih ve sanki bebişinizin muhtemel doğum tarihi açısından çok daha uygun.

12.12 de doğup daha sonra talihsiz şeyler başımıza gelmesi düşüncesi de ürkütüyor beni zaten.sizin doğum oldu mu 6 gün var diyor iletinizde. benim hiç sancım yok göğsümdende süt gelmiyor sankı 1 ayda dursa duracak karnımda:))

beklenen tarihlerimiz aynı arkadaşım, bana 12.12. uygun dedi 2 ayrı doktor.. bence sen son kontrolüne göre karar ver..
benim oğlum geçen hafta 3.250 gr.dı kafa ölçümü 39.hafta diğer ölçüler 37-38 çıkıyor..

İnşallah hiçbir sorun olmadan doğar bebişiniz.
Yok daha benim doğumum da olmadı :)

Arkadaslar bı kac kısının sezeryan tarıhını babaların dogum tarıhıne denk getırdklerını okudum bnm esımde aralık dogumluydu ama hep aklıma su geldı bıgun hepımız olucez ılerde bebegım babasınında dogum gununde kendı dogum gununu kutlamaya cekıncek hep babası gelcek aklına o gusel gun belkı en acılı gunu olcak... Ne bıleyım belkı ben cok teferruatlı dusunuyom bılmıyorum ama bn olsam o durumda kutlayamazdım dogum gunumu

kontrolden geldim bebeğim 3250 gr olmuş.usg ye göre biraz daha fazladır kılosu dedı doktorum.plesanta kanlanmam bozuk olduğu için aspirin kullanıyordum mecburen 10 gun önce bıraktım şimdi ona bağlı kanlanma azalmaya başlamış beklemeyelım dedı 12.12. de alıyor sezeryana..bu seferde ben endişelıyım heyacanlandım evde oradan oraya şuursuzca geziyorum ne yaptığımı bilmeden.

Hadi hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre verdi
Ben heyecandan ölmek üzereyim diyebilirim :)))

Son 1 günümüz 12.12.12 anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu saatte kimse yoktur ama ben heyecandan uyuyamadım:)) yarın bebek çikolatası almaya gidicez,bide isim seçicez kızımıza daha 2.ismi hazır değil son gün çalışıcaz sınav gibi

Kizlaaaaarrrr!son saatlerimiz bende yarin yani 12.12.12 de izmir karatas hastahanesi sabah 7.30 da doguma giricem mucizemi alicam kucagima insallah...allah hepimizin yardimcisi olsun ve saglikla kurtarsin hepimizi simdiden hepinizi tebrik ederimmmm😊

cnm bnde ızmırlıyım bn sıfada yaptım dogumu yanlız yengemde hamıle ona hastane bakıoz dogumdan sonra fıyatını ve memnun kalıp kalmadıgını solermsn

Yarın doğuma gidecek arkadaşlara hayırlı doğumlar...

canım ben de izmirliyim insallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

Yarın doğuma gidecek arkadaşlara hayırlı doğumlar...

teşekkürler ablaaaaaaaaaaaaa:18::18:

yarın benim gibi doğum yapacak arkadaşlar,hepimize hayırlı doğumlar..inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız...

kalabalık :)))
sezeryan olacaksınız değil mi? korse ayarladınız mı zrunlu mu sizce?
gögus ucu ıcın ne dudundunuz yara olursa vb ?

kalabalık :)))
sezeryan olacaksınız değil mi? korse ayarladınız mı zrunlu mu sizce?
gögus ucu ıcın ne dudundunuz yara olursa vb ?

ilk önce bezle sarmayı sonra külotlu korse giymeyi düşünüyorum...alt tarafı normal iç çamaşırı göbek bölümü korse.arkadaşlarım onu tavsiye etti..ayrıca en az 10 gündür göğüslerim için lansinoh kullanıyorum..eğer kötü olurlarsa susam yağı ve zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum...evet sezeryan olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…