12.12.2012 de doğum yapmayı planlayan kaç kişi var :)

cnm saol cvp verdiğin için ben hiç krem kullanmadım umarım bişi olmaz ama cok heyecanlıyım arada ne hissettiğimi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla inşallah

cnm saol cvp verdiğin için ben hiç krem kullanmadım umarım bişi olmaz ama cok heyecanlıyım arada ne hissettiğimi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla inşallah

canım çatlayacağı varsa çatlar zaten..ben de aşırı sakinim..heyecanım yarın sabah hastanede başlayacak galiba:)

meraba kızlar

insallah yarın bende doğurcak olanlardanım kızım normalden doğsun diye baya bi bekledim ama benim tembel kızım malesef
doğum kanalına girmedi ne sancı, ne bisey çok uslu masallah yerini çok sevdi heralde
yarın sabah sekizde hastaneye yatış yapılacak, kendi çalıştığım hastanede doğurcam insallah,
kızlar isyanda yarın 13 tane sezaryan varmıs herkes bu tarihi seçmis bende bekledim normal doğsun diye ama kanala bile girmeyince
bari sezeryan olucak tarihi güzel olsun dedim eksicem arkadasların basına yapcak bisey yok :)

bugün carsıya cıktık, çukulatamızı aldık, eksik kalan birkaç biseyim kalmıstı onları tamamladım hazır ve nazırız
yarın doğum yapcak arkadaslara ve tüm doğum gebelerin Allah yarımcısı olsun insallah bebislerinimizi sağ salim kucağımıza alırız
çok öptüm, güzel doğum hikayelerini paylasmak dileğiyle

arkadaşlar ben 1 saate hastaneye gidiyorum muhtemelen 8 gibi sezaryene gireceğim ..inşallah hepimizin doğumları sıkıntısız gecer yawrularımızı kucağımıza alırız.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

bende saatimi bekliyorummmmm

uykuda sacma sapan oldu yarım saatte bir uyanıyorumm öffleyipp daha sabah olmadıgını görüncee geriş yatıyorummm
ama zaman geçmiyoo sankiiiiiiiiii

hepimize hayırlı agrısız sancısız dogumlar diliyorum

günaydnlar.bugün doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. benim de bugün doğurmam lazım ama hala beklemedeyiz takvimim de bitmiş oofooff

Son düzenleme:
bütün doğuracak hamişler dün yorumunu yapmış ,bugünde yatıştalar kesin ,belkide emzirmekle falan uğraşıyorlar ,ay ne heycanlı ya hayırlısıyla bende sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma alsaydım ..birde bişey sorucam kızlar şu aralar çok sinirliyim ya neden bilmiyorum ,piskolojim sürekli değişiyor ,dengesizin teki oldum çıktım ya offf nezaman geçer bu sürekli ağlıyorum sinirleniyorum ,kocam kaçıyor resmen benden ya yanımda bile durmak istemiyor bir tartışma kavga çıkarıcam diye yine

benim süpriz bebekim bi süpriz daha yaparak babasının sözünü dinleyerek annesini sancıdan geberterek 12.12.2012 21.50 de doğdu prensesim abilerinin gözdesi yuvamızı şenlendirdi

ben doğurup geldim süt getirmeye çalışıyorm bide ağrılar bitmiyo:)) kuzum koynumda çook mutluyum 3200 demişti dr 3800 doğdu yavrum spinal oldum

selam anneler ben de 12.12.2012 de kızımı kucağıma aldım.saat 09:30 da 3400 gr 51 cm olarak dünyaya geldi güzel kızım.
spinal anestezi eşliğinde sezaryen oldum.ilk gece hastanede kaldık tabii ki de zor bir gün ve geceydi..
ameliyathanede kızımı bana öptürdüler pembe sıcak ve yumuşacıktı teni ağladım ..
çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.. odaya gelince emzirmeye çalıştım tabiiki bir iki damladan oteye giden sütüm olmadı..
mama verdik ilk iki gun emzirme sonraları..3. gunden sonra sütüm geldi çok şükür..
kızım gündüz uyuyor gece ağlıyor sizinkiler nasıl?

ben de 09.35 de doğum yaptım aynen hemen boynuma sokup öptürüp koklattılar ..o anı hayatım boyunca unutamam gözümden yaşlar süzülüverdi. yataktan ilkkalkış berbattı hep öyle kalıcam sandım kulaklarım çınladı baş dönmesi eşimi çift görüyodum ama çok hızlı bir iyileşme süreci var ertesi gün çok daha iyiydim.ilk gece başında uyumadım nefes alıyo mudiye baktım hep.sütüm gelmemesi stres yaptı biz de mama başladık cumartesi geldi sütüm emziriyorum ama şakır şakır süt akmıyor gece bir kez mama verıyoruz o zaman biraz daha uzun uyuyor.dediğin gibi gece uyanık gündüz uyuyor ama ben gündüz uyandırıp düzenini değiştirmeye çalışıyorum

slmlar kızlar 12.12 .2012 de saat 10 50 itibarıyla kızımı kucağıma aldım 2.850 kilo 49 cm dogdu allah herkeze nasip etsin ..inşallah

kızlar bebeklerimiz 10 günlük oldu haliyle ödem gidince fizyolojik bir kilo kaybı oluyor ama benım bebiş 500 gr kaybetti ve kılo almadı henüz sizinkiler ne durumda ben az mı besliyorum acaba

kızlar bebeklerimiz 10 günlük oldu haliyle ödem gidince fizyolojik bir kilo kaybı oluyor ama benım bebiş 500 gr kaybetti ve kılo almadı henüz sizinkiler ne durumda ben az mı besliyorum acaba

aynı sorun bizde de var..doğumdan 4 gün sonra gittik 300 gr vermiş...normal dedi doktorumuz sarılık için gene 4 gün sonra gel dedi o zamanda 300gr verince doktor kilo kaybını çok buldu ve 1 gece yoğun bakımda kaldı miniğim serum takviyesi yapıldı..şimdi önümüzdeki salı tekrar çağırdı..bakalım ne olacak..ne kadar süre emziriyorsun..benim ki belli olmuyo bazen 10 dak.bazen 1 saat..doktor gerekirse doymazsa mama ver dedi..beslenmemiz çok karışık bi düzene otursa rahatlayacağım biraz..önce emziriyorum yetmezse sağıp veriyorum hala isterse mama takviyesi..ama son 1 haftadır hiç mama vermedim.. hastaneden çıktığımızdan beri hiç kilo almadı dahane üzücü bir durummuş..karnımızdayken daha güvendelerdi..

mama kutularında ve yaptığım araştırmalara göre ortalama 500 ml mama veya süt almalılar günde ama bebeğim bu kadarını alamıyo çünkü kusuyo ve bu kadar beslemek için 24 saat yetmıyo her seferde 30-maximum 40 ml beslıyorum ayrıca emzirirken ne kadar süt aldığını bilemediğimden hesabımız doğru olmuyo her zaman sağarak vermek de mümkün ve uygun değil.bu iş canımı sıkıyo benım kuzu da hıç kg almadı.dediğin gibi bazen 1 saat emıyo bazen 10 dk.bıde gazı varken acısından meme arıyo öyle susuyo yanı her zaman aç olduğu ıçın emmıyo çok zormuş yha hamıleyken çok kolaymış meğer.sarılığımızda azalıyo gibi geldı bana sadece yüzünde ve bıraz göbeğinde var 4 gün sonra biz de gidicez kontrole

benim bebeğimde 3 gundur kusmaya başladı..fışkırtarak kusuyo..10 gun boyle değildi..
gazı çok var..nurse harvey om x denedim bir iki kez banamısın demedi.fön makinesi ile susuyor kesince yine başlıyor..gazını çıkarayım derken kusuyor..uyandımı 3 saatte zor uyutuyorum

gaz problemı 3 gundur bızde de başladı,bır gece 7 saat uyumadı yawrum kıvrandı karnına yağla masaj saat yönunde,ayaklarını karnına cekıp açma jimnastiği ve popsuna ucu zeytın yağlı kulak çubuğu ile masaj hafifçe makata sokarak işe yarıyor.nurse harvey le ilgli çok olumlu şeyler okudum ama çıkıp alamadık evde unadex vardı numune 2 gundr kullanıyorum gaz oluyo ama ağlamıyo kaka sayısı arttı bıde sanırım uyku yapıyo tabı bunlar ürüne mı bağlı yoksa olacağı mı vardı bılemıyorum.
2 saatte bır emzırın dıyorlar ben de senın gıbı zaten 2 saatte uyutuyoum e yıne beslenme saatı gelıyo ardından gaz çıkarma bez değişme yıne 2 saat kısır döngü anlamıyorum başkalarının bebeği makine mi yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…