cnm saol cvp verdiğin için ben hiç krem kullanmadım umarım bişi olmaz ama cok heyecanlıyım arada ne hissettiğimi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla inşallah
evet yarın sabah başlayacak ben 2 de gireceğim senin sabah mı ?
selam anneler ben de 12.12.2012 de kızımı kucağıma aldım.saat 09:30 da 3400 gr 51 cm olarak dünyaya geldi güzel kızım.
spinal anestezi eşliğinde sezaryen oldum.ilk gece hastanede kaldık tabii ki de zor bir gün ve geceydi..
ameliyathanede kızımı bana öptürdüler pembe sıcak ve yumuşacıktı teni ağladım ..
çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.. odaya gelince emzirmeye çalıştım tabiiki bir iki damladan oteye giden sütüm olmadı..
mama verdik ilk iki gun emzirme sonraları..3. gunden sonra sütüm geldi çok şükür..
kızım gündüz uyuyor gece ağlıyor sizinkiler nasıl?
kızlar bebeklerimiz 10 günlük oldu haliyle ödem gidince fizyolojik bir kilo kaybı oluyor ama benım bebiş 500 gr kaybetti ve kılo almadı henüz sizinkiler ne durumda ben az mı besliyorum acaba
aynı sorun bizde de var..doğumdan 4 gün sonra gittik 300 gr vermiş...normal dedi doktorumuz sarılık için gene 4 gün sonra gel dedi o zamanda 300gr verince doktor kilo kaybını çok buldu ve 1 gece yoğun bakımda kaldı miniğim serum takviyesi yapıldı..şimdi önümüzdeki salı tekrar çağırdı..bakalım ne olacak..ne kadar süre emziriyorsun..benim ki belli olmuyo bazen 10 dak.bazen 1 saat..doktor gerekirse doymazsa mama ver dedi..beslenmemiz çok karışık bi düzene otursa rahatlayacağım biraz..önce emziriyorum yetmezse sağıp veriyorum hala isterse mama takviyesi..ama son 1 haftadır hiç mama vermedim.. hastaneden çıktığımızdan beri hiç kilo almadı dahane üzücü bir durummuş..karnımızdayken daha güvendelerdi..
benim bebeğimde 3 gundur kusmaya başladı..fışkırtarak kusuyo..10 gun boyle değildi..
gazı çok var..nurse harvey om x denedim bir iki kez banamısın demedi.fön makinesi ile susuyor kesince yine başlıyor..gazını çıkarayım derken kusuyor..uyandımı 3 saatte zor uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?