- 12 Kasım 2015
- 190
- 55
- 98
- 33
- Konu Sahibi d3m3tika01
-
Bence erkek içime öyle doğdu sağlıkla kucağına al canımMrb kizlar sizden tahmin almak istiyorum doktor bi ay sonra net bisey soyleyebilirim dedi.cok merak ediyorum sizin tahmininiz nedir bi bakarmisinizEki Görüntüle 2039470
Ayyy cok saoll benimde icimden gecen erkek ama kizada benziyor dedi bazi kisiler hayirlisi neyse o olsun tabiki insan merak ediyoBence erkek içime öyle doğdu sağlıkla kucağına al canım
Erkek bebek gibi duruyor. Sağlıkla gelsin inşallah canım
Ben de erkek bebek diye tahmin ediyorum. Belli olunca haber ver çok merak ettimMrb kizlar sizden tahmin almak istiyorum doktor bi ay sonra net bisey soyleyebilirim dedi.cok merak ediyorum sizin tahmininiz nedir bi bakarmisinizEki Görüntüle 2039470
Bu ay sonu doktor randevumuz var insallah ogrenip yazarim saolun kizlar aysonuna kadar bekleyebilirmiyim bilemiyorum tabiBen de erkek bebek diye tahmin ediyorum. Belli olunca haber ver çok merak ettim
Ogrendın mı cınsıyeti merak ettimBu ay sonu doktor randevumuz var insallah ogrenip yazarim saolun kizlar aysonuna kadar bekleyebilirmiyim bilemiyorum tabi
Kız demiş dr bende oyle tahmın etmıştımOgrendın mı cınsıyeti merak ettim
Ay nasıl tahmin yürütüyorsunuz ben çözemedim onu?Kız demiş dr bende oyle tahmın etmıştım
Tam poposunun ora paraleldı bıraz yukarı cıkıntı olursa erkek oluyo...senınde gonlune gore olsun bebegın saglıklaAy nasıl tahmin yürütüyorsunuz ben çözemedim onu?
Amin inşaallah cnm bizimki de çok hafif yukarı doğru hep erkek görüyorum rüyamda ama ilk bebiş hiç farketmez. Kalp atışı 140 civarı bir de. Haftaya belki yorum yapar doktorumuz buraya da atayım ultrason görüntüsünüTam poposunun ora paraleldı bıraz yukarı cıkıntı olursa erkek oluyo...senınde gonlune gore olsun bebegın saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?