- 30 Ocak 2012
- 368
- 59
- 98
- Konu Sahibi d3m3tika01
-
Anladım cnm tamam gerek yok o zaman ben düzenli sağlık ocağına gitmiyorum 20 günde bir dr kontrolüm olduğundan..bugün muayene günü ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısıyla bakalım inşallah herşey yolundadır
Nasil gecti detayliniz canim merak ettim yuzunu gosterdimi bebisin. cd olarakta verdilermiAnladım cnm tamam gerek yok o zaman ben düzenli sağlık ocağına gitmiyorum 20 günde bir dr kontrolüm olduğundan..bugün muayene günü ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısıyla bakalım inşallah herşey yolundadır
Mrb kizlar sizden tahmin almak istiyorum doktor bi ay sonra net bisey soyleyebilirim dedi.cok merak ediyorum sizin tahmininiz nedir bi bakarmisinizEki Görüntüle 2039470
Ahahah kiziz bizzz herkese erkek gibi gelsede suan 23haftaligizfbtl ne zaman bu usg fotosunu görsem senin bebiş geliyor aklıma. Neredeyse aynı senin yüklediğin usg fotosu gibi. Ama bu bebiş kızmış. Ben şok oldum seninkine benzediği için erkek diye düşünmüştüm
CiddenAhahah kiziz bizzz herkese erkek gibi gelsede suan 23haftaligiz
Bizde dun detaylimizi olduk sonuclari aldik 5 dk icinde ve yuzumuzun resmini zorda olsa cekebildi doktor elimizle ayagimizla surekli kapadik galiba utangac olucaz. Tetanoz dun bende oldum tek doz. Ikinci doza gerek yok denildi igneyi cekince hafif bi yanma disinda bi agrim olmadi cok sukur seker yuklemesini banada sorduler henuz emin degilim dedim 24.haftada haber vericem saglik ocagina suan bilemiyorumKızlar merhaba ben dün saglık ocagına gıttım tatanoz asısının ılk dozunu oldum ıkıncısı bır ay sonra olacakmıs 4 tup kan aldılar degerlerebakılacakmıs sıkayetın varmı dedıgınde bıraz kasılmalarım oluyor arada dedıgım ıcın magnezyum a bakalım dedı bır de ıdrar tahlılı yapılacakmıs ayrıca ebe bana sımdıden toz halınde seker yuklemesı ıcın ılacı verdı sabah ac karnına bana gelmeden once ıc bır saat sonra gel sekere bakıcaz dedı sızde durumlar nasıl??
Bencede aldatici teorilere inanmamak hic arastirmamak en guzeli doktorun dedigine bile inanasi gelmio insanin daha sonra.Ciddenfbtl nin bebeğinin usg fotosuna bir baksan aynı senin bebiş gibi. Ama onun bebişi erkek. Nub teorisi çok aldatıcı gerçekten
Bizde dun detaylimizi olduk sonuclari aldik 5 dk icinde ve yuzumuzun resmini zorda olsa cekebildi doktor elimizle ayagimizla surekli kapadik galiba utangac olucaz. Tetanoz dun bende oldum tek doz. Ikinci doza gerek yok denildi igneyi cekince hafif bi yanma disinda bi agrim olmadi cok sukur seker yuklemesini banada sorduler henuz emin degilim dedim 24.haftada haber vericem saglik ocagina suan bilemiyorum
Mrb kizlar sizden tahmin almak istiyorum doktor bi ay sonra net bisey soyleyebilirim dedi.cok merak ediyorum sizin tahmininiz nedir bi bakarmisinizEki Görüntüle 2039470
23 haftalik olduk ve kiziz herkes erkek dedi ama inatla kiz olduk bizzBence erkek geliyor :))
Bizimde cok surmedi 15dk falandi normalde herkes yarim Saat falan dio ama bendede ole olmadi iste yuzunun resmini verdi bi tek onuda zor zar yakaladı bide degerleri olan bi dosya verdi okadar kendi doktorumuza goturcez sonuçları cuma gunu baya midesini idrar torbasini kalbini akciger karaciger herseyini gosterdi hee bide bebege giden rahimdeki kalp atislarima bakti oda gayet duzenli çıktıcnm bende sımdı ggeldım dr dan ayrıntılı ya gırdık ama toplamda 10 dk falan surdu kısa kısa su ıyı bu ıyı bu normal dedı hıc goremedık bebegımızı resmını de vermedı sadece kalbını duyduk o kadar.....cok sukur saglıklı denıldı onemlı olan da o ama yınede ınsan daha net gorebılecegı umuduyla gıdıyor resım bıle alamadım sadece ekran dan deger lerını cıkarttı onu verdı
23 haftalik olduk ve kiziz herkes erkek dedi ama inatla kiz olduk bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?