Doğuma Hazırlık 12+5 hamileyim cinsiyeti öğrenemedim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla bana da kız gibi geliyor ama erkek dedi çıkıntı da gösterdi ama nedense bende hala farklı düşünüyorum neden acaba??:KK64:

Valla bana da kız gibi geliyor ama erkek dedi çıkıntı da gösterdi ama nedense bende hala farklı düşünüyorum neden acaba??:KK64:
Ayy 2. De ben de hep kızdır diye umut ettim. Ayrıntılı usg ye kadar inanmak istemedim. Benim oğluş ayrıntılı da bacakları açıp durdu hep 'anne bak ben işte erkeğim' dercesine :KK70:

Basladik bile pembikleri almaya detayli ay sonu heycanla bekliyoruz bu kez doktorda değiştiricez:anneadayı:

Hayırlısı olsun cnm saglikla gelsin prenses içinden erkek mi geçiyordu sanki senin?
Evet hep erkek dogdu içime erkek istediğimden degilde oyle hissettim bilmiyorum zaten ilk cocugumuz. esiminde tam tersi kiz dogdu. Ve kızımız olucak kismetse. Sizinki ne olucak :dondurma:

Benimde hep kız doğdu bu kez içime farklı bi hamilelik yaşadığımdan ikinci gebeligim benim..5 yaşında oğlum var onda çok farklıydı hamilelik sürecim bunda çok daha zor değişik geçiyor çoğu kişi kız gibi dedi etkilendim sanırım onlardan da dr 14. Hafta da erkek dedi 16. Haftada dapek göremedik cinsiyetini ters duruyordu ama en son erkek demiştiniz erkek mi net mi dediğimde gülüp kafa salladı sadece oğlumuz olacak bi kez daha saglikla gelsinler inşallah hayırlısıyla

Benimde hep kız doğdu bu kez içime farklı bi hamilelik yaşadığımdan ikinci gebeligim benim..5 yaşında oğlum var onda çok farklıydı hamilelik sürecim bunda çok daha zor değişik geçiyor çoğu kişi kız gibi dedi etkilendim sanırım onlardan da dr 14. Hafta da erkek dedi 16. Haftada dapek göremedik cinsiyetini ters duruyordu ama en son erkek demiştiniz erkek mi net mi dediğimde gülüp kafa salladı sadece oğlumuz olacak bi kez daha saglikla gelsinler inşallah hayırlısıyla
Hayirlisi olsun biz ne desek bos. Kiz bebeklerde anne adaylari cok zorlanirmis hamileyken derler mesela cok kusarlarmis ama ben bikere bile kusmadim migdem bile bulanmadi suan 20+5im. Giysilerini almaya basladik umarim degismez artik ismi falanda hazir. 16.haftada ben sormadan doktor demisti size erkekmi demistim diye ozamandan beri icimde kusku vardi ama baska doktora gittik gecen hafta oda kiz dedi

Hayirlisi olsun biz ne desek bos. Kiz bebeklerde anne adaylari cok zorlanirmis hamileyken derler mesela cok kusarlarmis ama ben bikere bile kusmadim migdem bile bulanmadi suan 20+5im. Giysilerini almaya basladik umarim degismez artik ismi falanda hazir. 16.haftada ben sormadan doktor demisti size erkekmi demistim diye ozamandan beri icimde kusku vardi ama baska doktora gittik gecen hafta oda kiz dedi

Senınle aynı zamandayız oyleyse bende 20+6 yım bugun hayırlısıyla...Benım de ılk oglumda hıc mıdem bulanmadı cok rahat gecırdım ama bu kez cok farklı mıde bulantılarım oldu 3 ay cok rahatsızlandım su an 5.ayımdayım ama sımdıden yurumekte zorlanıyorum belım agrıyor 65 kılo oldum 58 dım sen kac kılosun cnm kacla kaldın?

Senınle aynı zamandayız oyleyse bende 20+6 yım bugun hayırlısıyla...Benım de ılk oglumda hıc mıdem bulanmadı cok rahat gecırdım ama bu kez cok farklı mıde bulantılarım oldu 3 ay cok rahatsızlandım su an 5.ayımdayım ama sımdıden yurumekte zorlanıyorum belım agrıyor 65 kılo oldum 58 dım sen kac kılosun cnm kacla kaldın?
Senin kilon hicbiseymis ben kilolu hamile kaldim gerci boyumda 170 kilomda 75ti. 5 ayda 3kilo aldim toplamda suan 78im

Ben ılk oglumda 52 ıle hamıle kalıp 69 la doguma gırmıstım bu kez 6 kılo fazla ıle hamıle kaldım ınsallah aynı sekılde kılo almam yıne su an 7 kılo almısım hamılelıkten bu yana 3,5 ay kaldı bakalım kacla bıtecek saglıkla?..

Arkadaslar şeker yuklemesını saglık ocakları mı yapıyordu? Bı de tatanoz asısı varmıs 21-22. haftalarda sız de soyledıler mı saglık ocagından?

Onun disinda bisi yazmio gerci bi tek saglik ocagina gitmem gereken tarihler ve tetenoz asisi 24 hafta yazio

Back
X