- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi d3m3tika01
oysaki nub erkege yatkin kiziniz hayirli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk bunu görünce ilk yorumunuzda kız dedim.cikintinin uzun olması erkek hissi veriyor ama kemik sırta paralel.hatta fotoyu görünce sanki makalelerdeki bebekler gibi ne kadar net nup diye düşündüm.bize de nup düz dedi ama erkek de derim dedi kafam çok karıştı23 haftalik olduk ve kiziz herkes erkek dedi ama inatla kiz olduk bizz![]()
Ben de erkege benzettim canimDirek bunu görünce ilk yorumunuzda kız dedim.cikintinin uzun olması erkek hissi veriyor ama kemik sırta paralel.hatta fotoyu görünce sanki makalelerdeki bebekler gibi ne kadar net nup diye düşündüm.bize de nup düz dedi ama erkek de derim dedi kafam çok karıştı
kız gibi duruyor.Bana da yorum yapabilirsiniz nuba göre 11 ve 12+5 fotolarini koyuyorum
Tesekkur ederim cevap içinkız gibi duruyor.
Evet bebeğim kızmışkız gibi duruyor.
Nasıl anlaşılıyor kız olduğu, ben görünce kafası sağa yakın olduğu için erkek zannettimEvet bebeğim kızmış
11_13 haftalık ultrason fotoğrafında nub belliyse ona göre yorumlaniyorNasıl anlaşılıyor kız olduğu, ben görünce kafası sağa yakın olduğu için erkek zannettim
Merhaba.Karın şekliniz nasıl merak ettim? Birde harektleri tekme şeklinde mi, his ettinj? Ve göber hizasında mı, yoksa kasıkta mı? Biz 20 haftayıda tamamladık.Bu güne kadar bir erkek bir kız değişti cinsiyyet.Bende böyle şeylere göre tahmin yapmaya çalışıyorum :)Hayirlisi olsun biz ne desek bos. Kiz bebeklerde anne adaylari cok zorlanirmis hamileyken derler mesela cok kusarlarmis ama ben bikere bile kusmadim migdem bile bulanmadi suan 20+5im. Giysilerini almaya basladik umarim degismez artik ismi falanda hazir. 16.haftada ben sormadan doktor demisti size erkekmi demistim diye ozamandan beri icimde kusku vardi ama baska doktora gittik gecen hafta oda kiz dedi
Bebek göbek ortasındaysa yukardaysa erkek aşşada duruyorsa kızdır ve tabi sivilce çirkinleşme varsa kızMerhaba.Karın şekliniz nasıl merak ettim? Birde harektleri tekme şeklinde mi, his ettinj? Ve göber hizasında mı, yoksa kasıkta mı? Biz 20 haftayıda tamamladık.Bu güne kadar bir erkek bir kız değişti cinsiyyet.Bende böyle şeylere göre tahmin yapmaya çalışıyorum :)
Cevap için teşekkürler. Alt karında hareket ettiği için her halde aşağıdadır bebek değil mi?Birde ultrason muayenelerimizde hep alt karından bakılır.Hatta kendime bebek çok mu aşağıda, niye hiç yukarıya çıkmıyor diye düşünmüşlüğüm var.Ama aşağıda taşırsan erkek diyede bir inanç var.Bakalım.Hayırlısıyla öğrendiğimde yazarım :)))Bebek göbek ortasındaysa yukardaysa erkek aşşada duruyorsa kızdır ve tabi sivilce çirkinleşme varsa kız
Hamile kalınan ay +yaş -9 hesaplayın sonucu kaç acaba bu teoriyi duymuşmuydunuz çift kız tek erkek yanlş hatrlamıyorsam benm 3 cocğmda dgru ckdıCevap için teşekkürler. Alt karında hareket ettiği için her halde aşağıdadır bebek değil mi?Birde ultrason muayenelerimizde hep alt karından bakılır.Hatta kendime bebek çok mu aşağıda, niye hiç yukarıya çıkmıyor diye düşünmüşlüğüm var.Ama aşağıda taşırsan erkek diyede bir inanç var.Bakalım.Hayırlısıyla öğrendiğimde yazarım :)))
Canım bende geç döllenme. Ya Ağustos ya Eylül.Birinde tek sayı, diğerinde çift )))))Hamile kalınan ay +yaş -9 hesaplayın sonucu kaç acaba bu teoriyi duymuşmuydunuz çift kız tek erkek yanlş hatrlamıyorsam benm 3 cocğmda dgru ckdı
Yaşım 23 Eylülü hesaplarsam + 9-9= 23.Yani tek )))) Bakalım...Yazarım sonucu))))Hamile kalınan ay +yaş -9 hesaplayın sonucu kaç acaba bu teoriyi duymuşmuydunuz çift kız tek erkek yanlş hatrlamıyorsam benm 3 cocğmda dgru ckdı
Saolun evet nub daha dik olmaliymis sanirim erkek olmasi icin
Coktandir bakmamistim buraya canim ben 33+3 oldum bebek bi hafta geriden geliodu gecen ay normale döndü simdi gayet iyiyiz ama hareketleri cok sıklasti ozellikle geceleri uyutmaz hale geldi ve hala donmedi kafasini oynatip migdeme baski yapio ayaklariylada vajinama. Bizde durumlar boyle 2 subatta yeniden kontrolumuz var daha nstye baglanmadik doktorum 37.haftada bagliomus oyle soylediCanım nasılsın merak ettim seni nasıl gidiyor hamileliğin son zamanları benim sancılarim başladı ara ara oluyor ay sonuna kadar çalışıp şubat başı gibi izne ayrılalım diyorum hayırlısıyla senin kızdı dimi?