Doğuma Hazırlık 12+5 hamileyim cinsiyeti öğrenemedim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Anladım cnm tamam gerek yok o zaman ben düzenli sağlık ocağına gitmiyorum 20 günde bir dr kontrolüm olduğundan..bugün muayene günü ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısıyla bakalım inşallah herşey yolundadır

Anladım cnm tamam gerek yok o zaman ben düzenli sağlık ocağına gitmiyorum 20 günde bir dr kontrolüm olduğundan..bugün muayene günü ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısıyla bakalım inşallah herşey yolundadır

Insallah canim 6 gun sonra bizimde detaylimiz var

Nasil gecti detayliniz canim merak ettim yuzunu gosterdimi bebisin. cd olarakta verdilermi

Canım gec vakıtte gıdebıldım randevuma calıstıgım ıcın mesaı bıtımıne yakındı sadece ultrasonla genel olarak bır baktı haftası ıle uyumlu dedı ayrıntılı olacaktı bu hafta deyınce hastanede alt katta randevu alarak yaptırabılırsınız dedı dun esım sormaya gıttı 250 tl fıyat vermısler acıkcaası bana cok yuksek geldı bu rakam ılk oglumda boyle detaylı ultrason yoktu yada varsada yaptırılmadı ıstenmedı bu kez de sanırım been sordugum ıcın yaptırabılırsınız dıyerek yonlendırdı cok sukur su an ersey yolunda aksı bı durum yok bı de anlamadıgım bende detaylı ınceleyecegım zaten tekrar deyınce eger devlet hastanesınde de yaptırma ımkanımız varsa bunu orada yaptırmayı dusunuyoruz yoksa da yaptırmayı dusunmuyorum cnm sımdılık???

Bizede 230tl dediler persembe gunu randevumuz var sabahtan. Istege bagli tabi yaptırmak zorunda degilsiniz devlette yapiliyormu bilmiyorum ama cogu devlette 2 boyutlu ultrason cihazlari oldugundan ozele yonlendiriyorlar diye duymustum

Ozel olupta daha uygun yapan yerler var detayliyi aslinda biraz araştırmakta fayda var:anneadayı: biz baska yere gidiyorduk 300tl demişlerdi detayli icin. Sonra buraya gectik 230 uygun geldi 300e nazaran

Mrb kizlar sizden tahmin almak istiyorum doktor bi ay sonra net bisey soyleyebilirim dedi.cok merak ediyorum sizin tahmininiz nedir bi bakarmisinizEki Görüntüle 2039470
fbtl fbtl ne zaman bu usg fotosunu görsem senin bebiş geliyor aklıma. Neredeyse aynı senin yüklediğin usg fotosu gibi. Ama bu bebiş kızmış. Ben şok oldum seninkine benzediği için erkek diye düşünmüştüm

Kızlar merhaba ben dün saglık ocagına gıttım tatanoz asısının ılk dozunu oldum ıkıncısı bır ay sonra olacakmıs 4 tup kan aldılar degerlerebakılacakmıs sıkayetın varmı dedıgınde bıraz kasılmalarım oluyor arada dedıgım ıcın magnezyum a bakalım dedı bır de ıdrar tahlılı yapılacakmıs ayrıca ebe bana sımdıden toz halınde seker yuklemesı ıcın ılacı verdı sabah ac karnına bana gelmeden once ıc bır saat sonra gel sekere bakıcaz dedı sızde durumlar nasıl??

Kızlar merhaba ben dün saglık ocagına gıttım tatanoz asısının ılk dozunu oldum ıkıncısı bır ay sonra olacakmıs 4 tup kan aldılar degerlerebakılacakmıs sıkayetın varmı dedıgınde bıraz kasılmalarım oluyor arada dedıgım ıcın magnezyum a bakalım dedı bır de ıdrar tahlılı yapılacakmıs ayrıca ebe bana sımdıden toz halınde seker yuklemesı ıcın ılacı verdı sabah ac karnına bana gelmeden once ıc bır saat sonra gel sekere bakıcaz dedı sızde durumlar nasıl??
Bizde dun detaylimizi olduk sonuclari aldik 5 dk icinde ve yuzumuzun resmini zorda olsa cekebildi doktor elimizle ayagimizla surekli kapadik galiba utangac olucaz. Tetanoz dun bende oldum tek doz. Ikinci doza gerek yok denildi igneyi cekince hafif bi yanma disinda bi agrim olmadi cok sukur seker yuklemesini banada sorduler henuz emin degilim dedim 24.haftada haber vericem saglik ocagina suan bilemiyorum

Iki tup kan bende verdim yeni gittigim doktor bazi testler istedi sekerim troidime vs bakilcak sanırım

Bizde dun detaylimizi olduk sonuclari aldik 5 dk icinde ve yuzumuzun resmini zorda olsa cekebildi doktor elimizle ayagimizla surekli kapadik galiba utangac olucaz. Tetanoz dun bende oldum tek doz. Ikinci doza gerek yok denildi igneyi cekince hafif bi yanma disinda bi agrim olmadi cok sukur seker yuklemesini banada sorduler henuz emin degilim dedim 24.haftada haber vericem saglik ocagina suan bilemiyorum

cnm bende sımdı ggeldım dr dan ayrıntılı ya gırdık ama toplamda 10 dk falan surdu kısa kısa su ıyı bu ıyı bu normal dedı hıc goremedık bebegımızı resmını de vermedı sadece kalbını duyduk o kadar.....cok sukur saglıklı denıldı onemlı olan da o ama yınede ınsan daha net gorebılecegı umuduyla gıdıyor resım bıle alamadım sadece ekran dan deger lerını cıkarttı onu verdı

cnm bende sımdı ggeldım dr dan ayrıntılı ya gırdık ama toplamda 10 dk falan surdu kısa kısa su ıyı bu ıyı bu normal dedı hıc goremedık bebegımızı resmını de vermedı sadece kalbını duyduk o kadar.....cok sukur saglıklı denıldı onemlı olan da o ama yınede ınsan daha net gorebılecegı umuduyla gıdıyor resım bıle alamadım sadece ekran dan deger lerını cıkarttı onu verdı
Bizimde cok surmedi 15dk falandi normalde herkes yarim Saat falan dio ama bendede ole olmadi iste yuzunun resmini verdi bi tek onuda zor zar yakaladı bide degerleri olan bi dosya verdi okadar kendi doktorumuza goturcez sonuçları cuma gunu baya midesini idrar torbasini kalbini akciger karaciger herseyini gosterdi hee bide bebege giden rahimdeki kalp atislarima bakti oda gayet duzenli çıktı

Aminn canim insallah hayırlısı ilee kucağımıza alalim baska bisey düşünmüyorum kiz erkek hic önemi yok

Back
X