Doğuma Hazırlık 12+5 hamileyim cinsiyeti öğrenemedim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimkide oyle okdr hareket etmeye nasil hala donemedi bilemiyorum.tamam canım haberlesiriz genel anestezimi yaptircaksin spinal mi

İlk oğlum da epidural zaten yapılıyor ben genel anestezi de yaptırmıştım bu kez nasipse eşim yanımda olabilirse doğumda ondan da güç alıp sadece epidural istiyorum hayırlısıyla görmek istiyorum o an ı. .....

Bende epidural istiyorum insallah daha bunu doktorla konusmadik ama bakalim hayirlisi.bugece cokk hareketliyiz bizde uyuyamiyoruz neyseki 19 gun kaldi

Bende epidural istiyorum insallah daha bunu doktorla konusmadik ama bakalim hayirlisi.bugece cokk hareketliyiz bizde uyuyamiyoruz neyseki 19 gun kaldi
Hayırlısı olsun cnm hakkımızda saglikla inşallah bir an önce kucağımıza alalım miniklerimi zi hazırlıklar bitmek üzere bizde de annem bende kalıyor ayın başından beri izne ayrildim artık yanımda sus leri de kendimiz yapıyoruz biz sepet süsledik dün kurdele lar yaptık hem bebeğe hem benim yatağa bandana mi süsledim takimimin şekerler hazırladık bi tek lokum almak kaldı bi de lohusa şerbeti malzemesi bardaklarla beraber bende zor uyuyorum artık son günler sen neler yaptın

Eklentiler

• IMG-20180208-WA0015.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20180208-WA0014.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 51

Cnm nasılsin benim 3 gün kaldı doguma dr spinal yapicaz dedi anestezi yapmayalım dedi ona güveniyorum bu kez de böyle olsun hayırlısı ile ama ameliyathane olduğu için doguma alamiyorlarmis eşleri Doğum hane olsaydı alırdık dedi biraz ondan dolayi uzgunum yanımda olsun istiyordum ayık olacağım için. ...bugün ameliyat öncesi tahlillerim yapılacak 1 se hastaneye gidicez sen de durumlar ne?

Canim benim bebis bas asagi döndü yarin cati muaynem var eger normal doguma uygunsam normal dogum yapicam kismetse.normalde donmedigi icin gun vermisti 28 subata.ama normal olursa 7 8 marta kadar bekleticekmis

.

Cogu hastanede artik esleri almiolar dogru bende istiyorum ama esim istemiyo o yuzden soramadik doktora dayanamam ben dio :) normal dogumda epidurali onermiyo doktorum bende aksine epidural istiyordum dayanamazsam die son kez yarin cati muaynemden sonra herseyi konuscaz doktorla bakalim bizim ismi belli kapi susu taki yastigi vs yaptirdik heryerde ismii yaziyor nilya olucak insallah

Hayırlısı olsun cnm bizde son kez hazırlıklarımızı kontrol ediyoruz yarın sabah doğum ver 8.30 ta hastanede olucaz dua et cnm hayırlısıyla saglikla çıkalım

Hayırlısı olsun cnm bizde son kez hazırlıklarımızı kontrol ediyoruz yarın sabah doğum ver 8.30 ta hastanede olucaz dua et cnm hayırlısıyla saglikla çıkalım
Ayyy ben bile heycan yaptim insallah saglikli sihhatli kucagina alirsin allah yardimcin olsun darisi basima

Ayyy ben bile heycan yaptim insallah saglikli sihhatli kucagina alirsin allah yardimcin olsun darisi basima

Çok şükür doğum yaptım cnm ikimizde çok iyiyiz masallah spinal doğum çok rahat gerçekten hiç korkma eğer sezeryanla olacak olursa

Eklentiler

• IMG-20180222-WA0039.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…