Doğuma Hazırlık 12+5 hamileyim cinsiyeti öğrenemedim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen kizdi benimki

Hareketlerini 18.haftada hissetmeye basladim ama tekme gibi degilde kelebek kanat cirpar ya sanki oyleydi icimde kelebek varmis gibiydi kasiklarimda hissettim

Hareketlerini 18.haftada hissetmeye basladim ama tekme gibi degilde kelebek kanat cirpar ya sanki oyleydi icimde kelebek varmis gibiydi kasiklarimda hissettim
Karnim 25.haftadan sonra cikti ve aniden buyudu suan 33haftaligim ama gorenler hala sanki 3 4 aylik hamile gibisin diyolar. Yassi seklinde karnim sanki bebek degilde gobekmis gibi

Hayırlısı olsun cnm aynı haftadayiz seninle benimde suyumu fazla buldu dr 4 gün önceki kontrolde şüphelendik şeker olabilir mi diye tekrar kan alip test yaptı çok şükür çıkmadı ama nedenfazla suyum bilmiyorum hala bebek biraz kilolu olabilir haftasına göre dedi bakıyorum hafta hafta gebelik durumlarına ordaki verilere göre de anormal kilosu yok ama hayırlısıyla saglikla gelsinler tek dileğim o bukez daha endişe ve heyecanlıyım ilk doğumlar hakikaten acemilik oluyor oldu bitti ye geliyor ikincilerde daha bilinçli hareket edip ne olacağını biliyorsun endişeler çoğalıyor bana 8 mart demişti takvime göre bu kez 12 mart dedi onu da anlamadım benim bildiğim tarih geri çekilmez mi ilerledikce karmakarışık oldum?

Benim bi hafta geri geldiginde 15 mart demişti dogum icin doktorum suan subat sonu mart basi diyor tam tarih vermedi henüz gecen hafta yani 32.haftada hastaneye kontrole gittigimizde kilosu 2kiloydu sizinki nekadar

Bide donmus mu sizinki merak ettim bana suyu guzel donebilir dedi.. Ama hala tik yok

Benim bi hafta geri geldiginde 15 mart demişti dogum icin doktorum suan subat sonu mart basi diyor tam tarih vermedi henüz gecen hafta yani 32.haftada hastaneye kontrole gittigimizde kilosu 2kiloydu sizinki nekadar
Bende 15 ocak ta gittiğimde 32 haftayı geçmiştim 33. Hafta içindeydim 2220 demişti kilosuna dönmüş bebek demişti baş aşağı konumdadır

Bende 15 ocak ta gittiğimde 32 haftayı geçmiştim 33. Hafta içindeydim 2220 demişti kilosuna dönmüş bebek demişti baş aşağı konumdadır
Sizinki iri bebek olabilir benim bebegin eşi küçükmüş doktor kilosu icin normal dedi ama arastirdigimda eşi kucuk olan bebekler minyon oluyormuş

Nasil gidiyo canim. Olduk 35haftalik zorlamaya başladı artik beni hastane cantami hazirladim bile ne olur ne olmaz die

Bende hazırladım Cnm izne bugün itibari ile ayrıldım 38.haftada alicaz dedi dr aksilik olmazsa heyecan dorukta ....

Aa nie 38.haftada erken degilmi. sezeryanmi olucaksin

İlk oğlum da 36+6 da doğmuştu erken doğum sezaryen olmuştu bu da sezaryen olacak mis mecbur zaten çok rahatsızım artık çok ağırlaştım masallah çok da hareketli sağlığı gelişimi iyiyse alıyorlar 38. Haftada sezaryen le genelde dün gece çok sancim oldu bu aralar çoğaldı şubat 19 ve 26 ataşı aksi bişey olmaz sa alacak senin normal mi görünüyor dogumun?

Bugun gittik bizde kontrole doktor henuz donmemis bundan sonrada donmesi mucize dedi yani bizede sezeryan gorunuo. 28subat icin gun verdi

Bugun gittik bizde kontrole doktor henuz donmemis bundan sonrada donmesi mucize dedi yani bizede sezeryan gorunuo. 28subat icin gun verdi
Hayırlısı olsun cnm benimki dönmüş baş aşağı konumda ama çok hareketli sanki daha fazla dayanamayacak misim gibi hissediyorum şu son günleri geçmek bilmiyor valla haberleşelim doğum olunca sağ salim inşallah

Benimkide oyle okdr hareket etmeye nasil hala donemedi bilemiyorum.tamam canım haberlesiriz genel anestezimi yaptircaksin spinal mi

Bizede tahmin yapar mısınız ablalarımız ☺11+3

Eklentiler

• 20180130_102949-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…