12 ekimde transfer oldum 2 Adet embriyo erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce

Gnccakmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
80
38
38
29
2 adet embriyo transferi oldum 12 ekimde erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce

Ben 6. Gün öğrenmiştim ama o bile erken kişiye göre değişebilir hayırlısıyla pozitif görün inşallah

Doğru evet 3. Gün içindeyim şu an ama dayanamıyorum
Transfer oldugunuz gün sayılmaz 2. Gundesiniz henüz. Ben 10. Gun erken gebelik testinde cok silik bi cizgiyle öğrendim. Ne gerek var simdiden yapıp negatifi görüp o strese girmeye bence hic gerek yok.. dedigim gibi 2. Günündesin cok cok cok erken... degerim 500lerdeydi normal kaset test yaptim hatıra saklayim diye çıkmadı bile cizgi.. 10. Gün ( transfer gunum hariç 10.gun) cok silik cizgi vardi eger 1 gun once yapsaydim o cizgiyi goremicektim ve kendimi kahredicekdim belkide.

6. Gün idrar testi ile öğrendim çift embriyo olmasına güvendim bir de 2. Denemem ki az çok bana göre belirtilerden anlamıştım ilkiyle kıyasla ama 6. Günün erken olduğunu negatif görürsem de üzülmeyeceğimi kendime şartlamıştım çok silik çift çizgi oldu 7. Gün yine aynı sabah saatinde erken gebelik testi yaptım 6. Güne göre daha koyulaşmıştı 8. Gün doktoruma söylemden kan testi verdim 138 beta çıkmıştı 10. Gün doktoruma bilgi verdim o gün kan vermemi istemişti zaten kan verme günümdü normalde de 382 çıktı doktorum yeterli değer dedi ben emin olmak için 11. Gün yine verdim kendim 782 çıktı sonra kan vermeyi bırakmıştım G Gnccakmak

6. Gün hesaplarken transfer olduğunuz günü saymışmıydınız

Bende 6. Günümde erken gebelik testi ile öğrenmiştim benimki kıpkırmızı beliri verdi. Sonuç ikizlerim oldu sizinki daha çok erken ayrıca transfer gununude sayıyorsunuz o şekilde 6. Gün oldu

Canım bende 5.Gun ogrendim testim boyleydi pazartesi kan vericem bugun 10.Gunum testim git gide koyulasti hatta 5.gun oglen yaptigimda bile daha koyu

Eklentiler

• IMG20231009111440.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 181
  • Screenshot_2023-10-14-13-52-59-09_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4~2.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG20231009145202.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 176
Çok erken 6. Günü bekle transfer günü saymadan. Dayanması zor biliyorum ama sabır dua inanki keyfini sür rabbim insallah pozitif haberi aldırır asıl mesele ondan sonra bu bekleyiş neymişki diyiceksin inan bana insallah sevindirici haberler alırsınız

Transfer gününü saymadan 4.5. Günlerde sabah testi yapmıştım zerre bi sey cikmadi. 6. Gün elimdeki test bitsin gitsin diye yaptım öylesine hayalet çizgi cikti ki kafayı yedim diye düşündüm. Ardından o gün kan verdim kafam rahatlasın diye 16 değerle öğrendim. Transfer gününü de sayarsak 7. Gün oluyodu. Güne göre kan tahlilim bi çok kişiye kıyasla düşüktü mesela. Ve benim yorumum Transfer günü değil bi kacbgun sonra tutunduğu için böyle düşük çıktığını düşündüm. Simdi siz 2. Gün test diyorsunuz. Belki daha bugün yada dun tutundu. Biraz imkan zaman verin embriyolara en az bi 6 7 Gün geçsin.

Ben 10 ekimde transfer oldum ben bile yapmadim test bence yapmayin cunku almis oldugunuz ilaclar bile yaniltip pozitif gibi gosterebilir ayrica kimyasal gebelik olabilr sonra uzulursun evet beklemek cok zor ama bence bekleyin bende bekliyorum 20 sinde yap dedi doktorum kan testi gunler gecmiyor ama sabretmek lazim

Hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…