12 ekimde transfer oldum 2 Adet embriyo erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce

Aminn sonucu yazarsınız bende size bildiririm teşekkürler
Bende 10 ekimde transfer oldum 20 tane idrar testi yaptı., bi kaçı bozuktu sanırım, ama şu anda yok ,bu gün kan verdim sonucu beiyorum, sizin de bir gelişme varmi test yaptınız??

Bende 10 ekimde transfer oldum 20 tane idrar testi yaptı., bi kaçı bozuktu sanırım, ama şu anda yok ,bu gün kan verdim sonucu beiyorum, sizin de bir gelişme varmi test yaptınız??
Ben yaptım canım bugün 6.günüm hem kanda Hem idrar da pozitif gördüm şükür darısı sizlere olsun inşallah

Ben yaptım canım bugün 6.günüm hem kanda Hem idrar da pozitif gördüm şükür darısı sizlere olsun inşallah
Hayırlı olsun bende bugün transfer oldumm darısı bana hepimize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah..
Yemek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz.s neler yediniz transfer sonrası ben çok seviyorum korkuyorum biraz.s ilk transferim tutmamıştı birde

Benim de bu 3.transferimm et ağırlıklı beslendim ve kabız olmamak için muhakkak bol bol kayısı yiyin oturup kalkarken dikkat edin ilk 3 gün bol bol yat canım

bende 12 ekimde transfer olmuştum 5. gün embriyosuydu transfer günü hariç bugün 9. günümdü kan testinde sonuç 89.51 çıktı pazartesi yeniden test yaptıracağım inşallah değerlerim yükselir süreç uzun ve zorlu bolca sabır gerekiyor Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin

evet benimde pozitif fakat düzenli artmıyor beta malesef zor bir süreç beta düzenli artsa kese görülcekmi kese görülse kalp atışı duyulacakmı o duyulsa sağlıklı ilerleyecekmi walla stres stres stresss hayırlısı olsun hepimiz için

En son kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…